SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
tapatalkta akma keyfi :D
onda neler kurulu? benim kinde whatsapps,360 security,bass boster,internet speed meter,gsam battery monitor,gps test,gps durum,osciprime var boğuluyor...
ve TurkcellTV+' tablet'te foxcrime'ı bir ben mi izliyorum?
jVmM1J.png
lvmXrb.png
XLmGqR.png

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
onda neler kurulu? benim kinde whatsapps,360 security,bass boster,internet speed meter,gsam battery monitor,gps test,gps durum,osciprime var boğuluyor...
ve TurkcellTV+' tablet'te foxcrime'ı bir ben mi izliyorum?
jVmM1J.png
lvmXrb.png
XLmGqR.png

sunlar var simdilik. is goruyor. ama ekranin pikselleri sayiliyor sen nasil kullaniyorsun bunu :D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
ne saftirik insanlarımız var normalde okumaları yazmaları yoktur ama facebookda gördüklerini gercek sanıp paylaşanlar baya çok özellikle siyasi olanlar birde bordo klavyeliler

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Türk telekom ne zamandır bilgilendirme yapmadan internet hızını düşürmeye başladı ? Saniyede 1.6 mb indiriyordum şimdi 1.0mb ye düşmüş upload hızıda düşmüş ve hiç bilgilendirme yok bir sebepte yok

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Müzik ve Film hariç kullandığım bütün program ve oyunları legal içerik olarak kullanmanın vakti geldi Windows 10 Pro lisansımla format atıp ücretsiz alternatifler kullanacağım :) Yoksa sağlıklı olmuyor bu bilgisayar. Ayrıca adobe flash da kullanmayacağım bundan sonra.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Müzik ve Film hariç kullandığım bütün program ve oyunları legal içerik olarak kullanmanın vakti geldi Windows 10 Pro lisansımla format atıp ücretsiz alternatifler kullanacağım :) Yoksa sağlıklı olmuyor bu bilgisayar. Ayrıca adobe flash da kullanmayacağım bundan sonra.

Adobe desteği bitirdi, herkesten de bırakması konusunda uyardı.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Türk telekom ne zamandır bilgilendirme yapmadan internet hızını düşürmeye başladı ? Saniyede 1.6 mb indiriyordum şimdi 1.0mb ye düşmüş upload hızıda düşmüş ve hiç bilgilendirme yok bir sebepte yok
53c679739c8fe6bcc13ccc09d611e0c1.jpg

Ttnetten ne beklersin ki uydunete yada superonline geçin derim.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Superonline burada yine telekom altyapısını kullanıyordur uydunette öyledir hatayda fiber yok değişen bir şey olacağını sanmıyorum
Uydunet hiçbir zaman Telekom altyapısını kullanmaz. Sadece Uydunet altyapısı en sonunda türktelekom santraline bağlanır. Attığım ss evimdeki Uydunet. Sadece altyapı farkı çok şey değiştirir. Tabi sadece altyapı farkı demek yanlış olur ttnetin fiberi daha pingli ve upload hızı uydunette 4mbit iken ttnetin fiberinde 2mbit sınırı var.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
İlaveden Telekom santraline bağlandığının kanıtı olarak resimdeki are you on türk Telekom? Yazısını gösteriyorum.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Uydunet hiçbir zaman Telekom altyapısını kullanmaz. Sadece Uydunet altyapısı en sonunda türktelekom santraline bağlanır. Attığım ss evimdeki Uydunet. Sadece altyapı farkı çok şey değiştirir. Tabi sadece altyapı farkı demek yanlış olur ttnetin fiberi daha pingli ve upload hızı uydunette 4mbit iken ttnetin fiberinde 2mbit sınırı var.

Yanlış bildiğim şeyleri düzelttiğin için teşekkür ederim uyduneti araştırmam lazım ama şuan tahüt var o nasıl olacak bilgin varmı ?

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Burada superonline'a küfür edersiniz telekom kasti mi yapıyor bilmiyorum ama superonlineda sık sık kopma olurken ttnette zerre kopma sorunu yok superonline 99 liralık akksiz tarifesindeydim ve tahaütlüydüm 5 dakikada bir kopma sorunu ve adamların kafasına göre hızımı düşürmesi canımdan bezdirmişti geçen sene 100 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini en son yalvara yalvara bi hale girdiler ayrılmamam için 1 ay bedava internet bile verdiler ben ona rağmen bu sorunlar yüzünden tahaütü bozup 240 lira civarında para ödeyip ttnete geçmiştim memnunum şu an her ne kadar akk olsa da kopma sorunu ve öyle kafasına göre hız düşümü yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Adobe desteği bitirdi, herkesten de bırakması konusunda uyardı.
Bitirdi mi? Daha geçen hafta ben mozilla için flash playerini indirdim adobe'nin kendi web sitesinden hala kalkmadı mı acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer kalktıysa ben ne yükledim enteresan.

Burada superonline'a küfür edersiniz telekom kasti mi yapıyor bilmiyorum ama superonlineda sık sık kopma olurken ttnette zerre kopma sorunu yok superonline 99 liralık akksiz tarifesindeydim ve tahaütlüydüm 5 dakikada bir kopma sorunu ve adamların kafasına göre hızımı düşürmesi canımdan bezdirmişti geçen sene 100 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini en son yalvara yalvara bi hale girdiler ayrılmamam için 1 ay bedava internet bile verdiler ben ona rağmen bu sorunlar yüzünden tahaütü bozup 240 lira civarında para ödeyip ttnete geçmiştim memnunum şu an her ne kadar akk olsa da kopma sorunu ve öyle kafasına göre hız düşümü yok.
Bence senin durumun istisnai bir durum. Bende de milisaniyelik kopmalar oluyordu şikayette bulundum ertesi gün modemimi değiştirdiler sorun çözülmüştü.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Superonline burada yine telekom altyapısını kullanıyordur uydunette öyledir hatayda fiber yok değişen bir şey olacağını sanmıyorum
hayır değişen birşey oluyor superonline doğuştan özel şirket yapısı ve anlayışında telekomcular devlet memuru zihniyetinde superonline müşteri hizmetleri daha iyi telekomda bugün git yarın gelme kafası hakim...

telekom sabote ediyor memur kafası...

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Şu an flashsız adblocksuz tarayıcı akıyor resmen eklentiler de baya bi etki yapıyormuş hıza demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...