- Reaksiyon puanı
- 1,877
İkiz olduklarını söylemişti smokebomb ama kesin bilgi mi bilmiyorum.
Conf amca bana öyle demişti.
İkiz olduklarını söylemişti smokebomb ama kesin bilgi mi bilmiyorum.
şu sıralar girmiyor ve o o değil o başkası.Flashbang da onun kardeşi o zaman ï
onu amdye kapıcı yapmazlar...öyle demeyin hocam bu savunmayla belki de AMD nin başına geçebilir ğ
zikirmatik mi o ahaushBen ben ben
Komik değil.zikirmatik mi o ahaush
onunla benim aramda anlamazsın.Komik değil.
zikirmatik mi o ahaush
Her taraf sallanıyorZikir çekerken kolunu sallarsan neden olmasın?
Nasıl gönderiliyor?Arkadaşlar cs:go da kullanmadığınız skin olan silahları bağış şeklinde almaya açığım çok aşırı derecede skin hastasıyım...
Valla bilgim yok abi genelde hediye geliyoe hep bi bakayım nete bir dakika geliyorum.Nasıl gönderiliyor?
Cep telefonundan hız testi yap modeme yakın tut telefonu oradaki ping ile pc deki ping arasında dağlar kadar fark olacak mı ona bir bak eğer pingler arasında fazla fark varsa problem pc de diyebiliriz.Dostlar Turkcell Superonline'a geçtiğinden beri essek gibi bir ping sorunum var. Laptop ta yeni sorun laptop ta mi int de mi anlamanin yolu var mi
Hızın ping ile alakası var mı ki ? Ben olacağını sanmıyorum ama.
1ms olunca deli köpek gibi...Hızın ping ile alakası var mı ki ? Ben olacağını sanmıyorum ama.
Yeni modemler gelmiş istesek değiştirirler mi acaba deneyecekmisin modem değişikliğini ?1ms olunca deli köpek gibi...
ggwp demek düşer bize aramıza hoşgeldin.Arkadaslar madem muhabbet cafe icimi dokeyim belki dertlesen olur ben pc bagimlisi oldum ciktim surekli kafamda bilgisayar bilgisayar var akli, dan gitmiyor bu isi cozemiyorum ya tam birakiyorum ya da full onundeyim sizde de boyle bir sorun vamridir zaten onune oturmamin sebebide onune oturdugum zaman kaybettigim zamani hatirlamamak icin yani hatalarimi unumak icin kalkmiyorum ki aklima gelmesinler yasama sevinci kalmiyor insanda artik
Hocam bende süperonline lıyım Bu aralar sıkıntımı var süperonlinelarda daha 1 yıl oldu alalı 72 Mb/s 150 Akk almıştık.Yeni modemler gelmiş istesek değiştirirler mi acaba deneyecekmisin modem değişikliğini ?
onun yeni olduğundan emin misin? iste veriseler ki montajı onlar yapıyor bizimkine söyleyim istesin...
Speedteste hep 1 ms çıkıyor ama bilgisayarlardan ping test sitesinden yapinca 100-120 pere cikiyor en az 85 ms oluyorCep telefonundan hız testi yap modeme yakın tut telefonu oradaki ping ile pc deki ping arasında dağlar kadar fark olacak mı ona bir bak eğer pingler arasında fazla fark varsa problem pc de diyebiliriz.
Aynen bu yoktu yeni gelmiş.onun yeni olduğundan emin misin? iste veriseler ki montajı onlar yapıyor bizimkine söyleyim istesin...
O zaman sorun pcden kaynaklı. Manuel ip ve dns vermeyi denedin mi ?Speedteste hep 1 ms çıkıyor ama bilgisayarlardan ping test sitesinden yapinca 100-120 pere cikiyor en az 85 ms oluyor