/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
2 buçuk saat ( İstanbul-Tekirdağ arası) Helal sana Truva, bilet aldığım güne lanet olsun. Çanakkaleye giderken 2 mola daha ver etti sana 6-6 buçuk saat.
40 yaşında biri öyle konuşmaz yaHooop sakin! Sende gitme hocam burdan sanırım 40 yaşlarında, küçük falan değil yani.
Abi 40 yaşında eminim, olmasa bile kırkbirdir ikidir40 yaşında biri öyle konuşmaz ya
Huysuz ihtiyar diyorsun yaniAbi 40 yaşında eminim, olmasa bile kırkbirdir ikidir
İyi akşamlar.İyi akşamlar.
bu sdn de kilolu kirli sakallı olan adam kim? videolarda sıkça gördüğümüz...
Tolga Cem Küçükyılmaz'dan bahsediyorsun sanırsam.bu sdn de kilolu kirli sakallı olan adam kim? videolarda sıkça gördüğümüz...
İyi akşamlar, göremiyoruz seni bu aralar ?İyi akşamlar.
Bana sorarsan farketmezJurasic park ı izlemeye 4.filmden başlasam olur mu?
bu sdn de kilolu kirli sakallı olan adam kim? videolarda sıkça gördüğümüz...
Tolga Cem Küçükyılmaz'dan bahsediyorsun sanırsam.
Tolga Cem Küçükyılmaz. İnceleme videolarında sürekli görürüz kendilerini.
Hep öyle...bencil ve kibirli yanındaki nı asla konuşturmaz ve video girişlerinde jifddilitinit izleyicileri diye giriş yapar.aynen doğru oymuş.Teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
teşekkürler.
Peki, bu adam hep mi böyle ukala yoksa her zaman mı?
çok itici ya. Küçük dağları ben yarattım havaları var.
Neyse seven sevsin ben sevmiyorum hatta onun yüzünden sdn videolarından soğuyorum.
Neyse ya görmediğim sürece sorun yok.
Hep öyle...bencil ve kibirli yanındaki nı asla konuşturmaz ve video girişlerinde jifddilitinit izleyicileri diye giriş yapar.
Sanmıyorum pek sempatik birşey değil YouTube işinde technopat iyi bizimkiler anca beleşe gelen telefonları incelesin birde kutu açılışlarını o balta ile yapmaları yok mu?kendi hatamı düzelteyim hep mi böyle ukala demişim bir de her zaman mı anlatım bozukluğu[emoji14]neyse valla fena soğudum ya adamdan.
Neyse kendi fikrim bu sevenleri de vardır doğal olarak.
Sanmıyorum pek sempatik birşey değil YouTube işinde technopat iyi bizimkiler anca beleşe gelen telefonları incelesin birde kutu açılışlarını o balta ile yapmaları yok mu?
Ekin kollama bıraktı webtekno'yu şimdi keyifli adamlar da oda bozdu son zamanlar da artık telefon incelemek yerine başka işlerle uğraşıyor snap atıyor younow'da takılıyor ama telefon tanıtmıyor.aynen valla bazen sıkılıp kapatıyorum.
bak hakkı abi öyle değil o daha bi sempatik.
benim en beğendiğim taa (teknolojiye atarlanan adam) güzel anlatıyor
webtekno da iyi
kendısı baska yerde yıne ızlıyoprum yorumları gercekten güzel.Berkin abi varken sdn daha iyiydi sanki kendisini daha sempatik buluyorum
Ekin kollama bıraktı webtekno'yu şimdi keyifli adamlar da oda bozdu son zamanlar da artık telefon incelemek yerine başka işlerle uğraşıyor snap atıyor younow'da takılıyor ama telefon tanıtmıyor.
Aynen, bir videosu vardı meow chat mi ne onu tanıtıyordu😂😂😂😂bak bıraktığını bilmiyordum.
Fark etmiştim bayadır yoktu ama takip etmedim öyle detaylı.
valla çoğu videosundan gülmekten gözümden yaş geliyordu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
buradan da anlıyoruz ki sdn yorumcularının kendilerine bi çeki düzen vermeleri gerekiyor !!!
aynen valla bazen sıkılıp kapatıyorum.
bak hakkı abi öyle değil o daha bi sempatik.
benim en beğendiğim taa (teknolojiye atarlanan adam) güzel anlatıyor
webtekno da iyi
Aynen, bir videosu vardı meow chat mi ne onu tanıtıyorduïïïï
TCK'yı siz de yerin dibine sokmuşsunuz beyler adam dobra konuşuyor ama kabul edin adam bişe tanıtırken neyin ne olduğunu açık açık konuşuyor size gidip sat diskavri al demiyor .
Bana sorarsan farketmez