Sdn mobil bölümü !

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar siz nasıl karşılıyorsunuz bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum mobil bölümünde akıllı telefonlar kısmına bir göz atın. Aynı konudan 10 larca açılmış. Biri diyor hangi akıllı telefon diğeri akıllı telefon anketi öbürü hangi akıllı telefonu almalıyım. Böyle devam ediyor ben konu açanlara birşey demiyorum ama benim tavsiyem bir sisteme oturtulmalı. Yoksa her telefon önerisi isteyen konu açsa vay halimize. Benzer konu okadar çokki bakın sizde anlarsınız.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İnsanların yeni bir telefon alırken sorup, danışmaları, araştırmaları, bunun için konu açmaları gayet normal bence fikir alışverişinde fayda var :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hayır tabiki normal ama aynı konudan 1den fazla olmasının amacı ne. X kişi akıllı telefon almak istiyor hangi akıllı telefon diye konu açıyor Z kişide akıllı telefon almak istiyor oda aynı konudan açıyor. Bence bir sisteme oturmalı.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyi diyorsun fakat herkesin beklentileri farklı olunca önüne geçmek zor :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Evet buna benzer birşey olabilir yada editörler güzel anlatimlı bir konu hazırlayabilir fiyat aralıkları koyulur. Örneğin 100-500 arası akıllı telefonlar başlığı altında telefonları karsilastirir sonra 500-1000 arası vs sistemler geliştirilebilir. Bence görüntü kirliliği oluyor.