evet o konuda bi problem var.. kontrol panelinden seçenekleri düzenle kısmına gelip özel mesaj aldığımda mail bilgilendirmesi istemiyorum'u aktifleştirip kökten kurtulabilirsiniz![]()
Banada geliyordu ayarları aşşagıdaki gibi yaptım kesildi sizde deneyin bu arada keloger de kontrol eder zaten![]()
bu özel mesaj bildirimini komple kapatıyor mu?
ama özel mesaj geldiğinde email gelmesini istiyorum?
bu özel mesaj bildirimini komple kapatıyor mu?
Mail olarak gelmiyor Özel mesaj aldığında foruma girince görüyorsun![]()
illa uğraştıracanşaka bi yana ilgileniyorlar, en kısa sürede çözüleceğine eminim
![]()
kaç ay oldu sorun başlayalı![]()
uzun süredir devam ediyor olabilir ama bu kısa sürede çözüleceği gerçeğini değiştirmez![]()
Onu yapmıştım Pc den o şekilde giriyorum şu an.tarayıcıda beni hatırla yapmış mıydın? ki yapmadıysan nasıl giriş yapıyon
abi ben özel mesaj aldığımda email gelsin istiyordum neyse artık sorun düzelene kadar idare edicez![]()
Valla şu saat oldu dönen yok.Sana dönüş yapacaklardı arkadaşlar...
Onu yapmıştım Pc den o şekilde giriyorum şu an.
Fakat telefonumu dün fabrika ayarlarına getirince şifre gitti tabii orada.
Şu an telefondan foruma giremiyorum.:crying:
Eyvallah [MENTION=130683]android3[/MENTION] Hallettim.ayarlar - gelişmiş ayarları göster - şifreler ve formlar altında kaydedilen şifreleri yönetin kısmından bulabilirsin![]()
Eyvallah @android3 Hallettim.
Teşekkürler.
Gerçi bu şifreyide denemiştim ama girememiştim foruma.:confused1:
Şimdi dediğiniz gibi yaptım.Şifreyi öğrendim.![]()
Ben bu sorunu 1,5 aydır yaşıyorum.
Key'e söylediğimde, yalnız sende var demişti.
Ufaktan sizde de olmaya başladı demek ki.
Evet açıktı.rica ederimşifreyi yazarken Capslock tuşu açık değildi dimi?
![]()
Evet açıktı.![]()
Arkadaslar sorun yok deniliyor ama iste size kaniti
bir konuda modlardan biri sorun yok gozukuyor demistiHepimiz böyle bir sorun olduğunu kabul ediyoruz. Senden başka "sorun yok" lafını kullanan olmamış![]()
Bana da özel mesaj geldiğinde 7 gün sonra alıntılanınca 3 gün sonra e-posta geliyor. O da yöneticiler alıntılayınca.
Forumun saati mi 2 saat ileri yoksa benim ayarlar mı 2 saat ileri? Yıllardır bir denk getiremedim şu saati. Şuan saat ayarı nasıl olmalı? 0? +1? +2?