SDN Logo Çalışması 3

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Fikir için kowalskii ye teşekkür ederim :)

delxd.png

Lütfen logo yu gördükten sonra shift yazısını aramak gibi bir kroluk yapmayın :mrgreen: yapıcaksanızda yazıyla belirtmeyin :mrgreen:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
belki üzerinde biraz daha çalışılabilir değil mi ? :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar bu logolar iddialı değil 5-6 dakikada yapılmış özel olmayan çalışmalar belki üzerlerinde çalışılsa daha özgün birşeyler çıkabilir ortaya ama amacım eğlenmek ve size basit birşeyler sunmak hepsi bu :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar bu logolar iddialı değil 5-6 dakikada yapılmış özel olmayan çalışmalar belki üzerlerinde çalışılsa daha özgün birşeyler çıkabilir ortaya ama amacım eğlenmek ve size basit birşeyler sunmak hepsi bu :)

opppss sorry :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
sayın zero konuyu açtığın yerden devam edebilirsin, her yeni bir logo yaptığında yeni bir konu açma okey

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sabaha hazırlarım belki yarım saat içindede yapa bilirim bilmiyorum :mrgreen: Aslında logo yapmam afiş yaparım :D

Bu forum sitelerinin temaları hep standart. Ben pek anlamam bu işlerden ancak biraz çalışma ile görünümler daha iyi olmaz mı ki ? Örneğin aşağıdaki resimde yorum kısmı ne kadar sade ve pratik... Hem reklam koymak için mantıklı yerleri de var ekranın ortasına da değil :)

850.jpg

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bu forum sitelerinin temaları hep standart. Ben pek anlamam bu işlerden ancak biraz çalışma ile görünümler daha iyi olmaz mı ki ? Örneğin aşağıdaki resimde yorum kısmı ne kadar sade ve pratik... Hem reklam koymak için mantıklı yerleri de var ekranın ortasına da değil :)

850.jpg

Sitelerde bence sadelik ön planda olmalı sonuçta bir site görselliğiyle değil içeriği ile ön planda olmalıdır ve bilgiye erişim hızı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi yani görselliğin hızı düşürdüğünü düşünürsek sade olması daha iyi :) Aslında flash vs yoruyor neti ancak png tabanlı görsel öğeler kullanılırsa yani interaktif bir görsellikten öte durağan bir tema ilede hem görsellik hemde hız yakala bilir. :mrgreen:

Bu arada bu site bir torrent sitesi dime tasarımını hatırlıyorum o açıdan :mrgreen:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evet torrent sitesi. İstersen verebilirim linkini. Burada verirsem dayak yerim şimdi :D İstersen haber ver. Ben sürekli bu siteyi kullanıyorum. :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Evet torrent sitesi. İstersen verebilirim linkini. Burada verirsem dayak yerim şimdi :D İstersen haber ver. Ben sürekli bu siteyi kullanıyorum. :)

Yok sağol ben alışık olduğum özel üyelik isteyen elit ve hızlı trackerları tercih ediyorum :mrgreen:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Ne kadar hızlı. :) 815 kb/sn yeni rekorum bu sitede... Ama biz öğrenciyiz, garibanız :P :D

Bende ortalama 800-850 ile indiriyorum o tip sitelerde bir kaç tane torrent öyledir zamunda gibi ağ babalarında 5 seeder ı olan her torrent 800 le iner en aşşa 700 le iniyor :mgreen:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bende ortalama 800-850 ile indiriyorum o tip sitelerde bir kaç tane torrent öyledir zamunda gibi ağ babalarında 5 seeder ı olan her torrent 800 le iner en aşşa 700 le iniyor :mgreen:

Zamunda da üyeliğim yok ki.. Bu gariban arkadaşınıza üyelik vermek istemez misiniz ? :) :crying::confused1::clover:

İşin sakası bir yana, benim indirdiklerim belirli şeyler. Bulmada sorun çekmiyorum. İndirme zamanında da sıkıntım yok. Dolayısıyla Up isteyen torrent siteleri beni geri atarlar.. :) pek Up yapmam ben.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Zamunda da üyeliğim yok ki.. Bu gariban arkadaşınıza üyelik vermek istemez misiniz ? :) :crying::confused1::clover:

İşin sakası bir yana, benim indirdiklerim belirli şeyler. Bulmada sorun çekmiyorum. İndirme zamanında da sıkıntım yok. Dolayısıyla Up isteyen torrent siteleri beni geri atarlar.. :) pek Up yapmam ben.

Neyse ilegali fazla kurcalamıyalım şimdi uyarı felan verirler :mrgreen:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
insanlarin ve kendi akil sagligin icin toplumun duzeni huzuru iin lutfen tekrar logo yapma

İşte kendini sevimli sanan bir ahmağın değersiz serzenişini izliyorsunuz bu türler genelde belgeselimizde çok görülür.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
@kazuya Forumun huzuru için sen bu anlamsız ve saygısız tavırlarından vazgeçsen nasıl olur.Lütfen bi aldığın cezalara bak, daha önce çıkan tartışmalara bak.
Hiç mi ders çıkarmadın onlardan ki hala aynı davranışı sergiliyorsun merak ediyoruz

Reaksiyon puanı
189
Forumun huzuru için sen bu anlamsız ve saygısız tavırlarından vazgeçsen nasıl olur.Lütfen bi aldığın cezalara bak, daha önce çıkan tartışmalara bak.
Hiç mi ders çıkarmadın onlardan ki hala aynı davranışı sergiliyorsun merak ediyoruz

Modum o aykırı doğmuş :D Her şeye karşı :D Çarşı bile bu kadar şeye karşı değil :D

Reaksiyon puanı
189
forum nedemek?? kelime anlamini arastirdinmi bir siteye moderator operator veya herhangi gorevli secerken konuda uzman kisileri secmek gerekiyor.hukumet yalakasi yandas medya gibi tavir takinmamizi beklemeyin lutfen. forumun kelime anlamina yakisir bir bicimde fikrimi beyan edemiyorsam forum olmanin mantigi nedir biri bana bunu aciklasin.
hakki alkan i tanimam ama oda artik elestirilmenin gerekliligini anladi ve artik elestirdigimde basbas bagirmak yerine sebebini arastiriyor

dostum kimse sana eleştirme demiyor zaten. eleştir ama yapıcı bir üslupla yada esprili bir üslupla eleştir. sert bir tavırla eleştiri yaparsan insanlar da sana sert bir tavırla karşılık verir...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
"bazıları da tasarımcılık hayatını daha başlamadan kendi elleriyle bitirir" bir bilgenin el kitabından alıntı

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
öpüyorum gözlerinden diyecem ama hem 3 gözün var hemde kötü tasarımcısın

düzeltme----

öpüyorum gözlerinden diyecem ama hem 3 gözün var hemde çok kötü tasarımcısın

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Biraz Daha Mat Renklerle Gölgeli Olursa Daha iyi Durur Sanki ! Yazı Fontu Gri Arka Plan Siyah Nasıl Olur zero!?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu tartışmaların üzerine bir de "Asi Logo" denemesi istiyoruz senden zero... :) Sen başkalarını boşver, logo bir anda çıkmaz ortaya. Deneyerek hayal gücünü sınayarak ve yaratıcılığı ortaya dökerek başarı elde edilir diye düşünüyorum.
Eğer birinin fikirleri, tasarım hakkında kötüyse bunu ya kendisine saklar ya da karşı tarafın hevesini kırmadan, kendi düşüncesi şeklinde cümle kurarak anlatmalıdır.

Bakınız benim rekorları alt-üst edecek SDN logo denememe : :D

(İndirmek isteyenler için)
3497.jpg

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bu tartışmaların üzerine bir de "Asi Logo" denemesi istiyoruz senden zero... :) Sen başkalarını boşver, logo bir anda çıkmaz ortaya. Deneyerek hayal gücünü sınayarak ve yaratıcılığı ortaya dökerek başarı elde edilir diye düşünüyorum.
Eğer birinin fikirleri, tasarım hakkında kötüyse bunu ya kendisine saklar ya da karşı tarafın hevesini kırmadan, kendi düşüncesi şeklinde cümle kurarak anlatmalıdır.

Bakınız benim rekorları alt-üst edecek SDN logo denememe : :D

(İndirmek isteyenler için)
3497.jpg

Ne diyim süper olmuş :D