SDN Linux Kulübü

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben de Linux macerama Pardus ile başladım.Her ne kadar macera desem de 4 ay gibi çok uzun bir süre :D
Ama beklediğim iki sürümün de çıkmasıyla beraber bilgisayarlarımdan birini tamamen Linux'a ayıracağım (Ubuntu 9+Pardus 2009)

Ama Linux kullanmak demek Windows'dan vazgeçmek demek de değildir.İsteyen istediğini kullanır.Ben ikisini de kullanıyorum :)

ODTÜ gezisinde gezdiğim bilgisayar bölümünün öğrencilerinin neredeyse hepsinin bilgisayarında Pardus veya Ubuntu vardı.Beklediğim bir tabloydu duğrusu :)

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dedim ki madem Linux için bölüm açılmıyor.Bari kaç kişi olduğumuzu bilelim , belki bundan sonra bölüm açarlar. Bu yüzden linux kullananlar mesaj yazsın.

Ama SDN'de hiç bir işletim sistemi için özel alt forum yokki ? Tüm işletim sistemleri karışık bir şekilde " işletim sistemleri " forum başlığındalar...
Acaba "işletim sistemleri" forum başlığı içinde tüm işletim sisitemleri kendisine özel alt forum ve başlık şeklinde gruplarda olsa nasıl olur acaba ?

Forum / Yazılım /
İşletim Sistemleri
> Win7
> WinVista
> WinXP
> WinDiğer
> MacOs
> Pardus
> Ubuntu
> LinuxDiğer

Hem sorularımız, hem bilgi paylaşımlarımız bu alt başlıklara göre olsa daha verimli olmaz mı? Dolaysıyla iştetim sistemleri içinde açılan, kendimize hitap etmeyecek başlıkları hiç incelemeyiz bile...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
bir süre önce bende benzer bi istekte bulunmuştum
ayrı bölümler olsa fena olmaz

Powerful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Pardus kullanıyorum aynı ahrdisk üstünde vista ile Pardus'u bölümlüyerek kullanıyorum bazen o bazen o kullanıyorum.Çokta memnunum çok hızlı ve rahat bir işletim sistemi.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
(Hoş geldin powerful)Bence openSUSE ama pardus daha stabil

Gökhan Hakkı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Bir Pardus kullanıcısıyım.
Pardus özgür bir yazılımdır. o yüzden dolayı şifre felan istemem.. Hatta benim donanım ve driverlarımı pardus kendi otomatik buluyo..
yani kısacası pardus demek kolaylık demek. ( Tabi o kadar da kolay değil ama alışana :) )
Buarada lb.bingol arkadaşımı kutluyrmm

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
linuxçulara +1..
xubuntuyu denemiştim biara şimdi ubuntu9.04 ü kurdum.. memnuyet derecesi yüksek bi şekilde kullanıyorum.. iki gündür windows açmadım hiç yaw (:

CideLiBurak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de LinuX KuLLanıcısıyım.

Ubuntu 8.10 KuLLanıyorum. Herkeze Tavsiye Ederim ...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
9.04 çıktı güncelle

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende ubuntu9.04 + vista kullanıyorum :) ayrıca daha önce pardus ve opensuseyi de kullandım. Linux oyunları desteklese çoğu kişi linux kullanır diye düşünüyorum. Başta görsellik olmak üzere birçok şeyde windowstan iyi .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Windows olarak buraya savaş açıyorum hahaha hahahaha hahaha hahahaha.:DSavaşşşş:DLinux kullanan varmış aramızda baksana ama binlerce kişilik forumdan 100 tane mi ne çıktı linux kullanıcısı(şuan için):D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Windows olarak buraya savaş açıyorum hahaha hahahaha hahaha hahahaha.:DSavaşşşş:DLinux kullanan varmış aramızda baksana ama binlerce kişilik forumdan 100 tane mi ne çıktı linux kullanıcısı(şuan için):D

Ben de kullanıyorum ExCeLLeNT Biraz hızlı davrandın heralde :D
101 Oldu :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
linux kullanmak attan inip eşşeği sırtına almak gibi bişey bunuda yazın bi kenara güzel bir laf daha ettim

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
linux kullanmak attan inip eşşeği sırtına almak gibi bişey bunuda yazın bi kenara güzel bir laf daha ettim

Seni bu konudan uzak tutmak gerek kardeş :D
Kullanmak isteyen arkadaşlara da kötü örnek oluyosun..
Bırak bi insanlar kursun da öyle karar versin !

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
şimdi ben sana birşeyden inip birşeye bindirmeyi güzelce öğretirdim ama forum kuralları var saygılı olmak gerektiğini düşünerek kötü laf etmek istemem

:)

bence windows kullanmak eşşeğe binerken para vermek ; linux kullanmak ata bedava binmektir... bunu ikikere yazın :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
americayı yeniden keşfetmenin manası neyse linux u kurup denemekte odur

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
yöneticilere dilekçe yazacağım haps arkadaşımızın bazı konulara mesaj yazması engellensin talebi ile..

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
büyüklerinde de payım var

CideLiBurak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru söylüyosun exploit coder bu linux'u kötüleyenlerin alayına kibrit suyu :D:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
HapS uludur yücedir windows kullanır hertürlü yazar
finix ne o zaman özgürdür,korkusuz,hızlı,yavaşlamaz,windowsa ve hapsa meydan okuyup kazanan yada kaybeden mi?:devil:HapS ise kendini kandıran ne yaptığını bilmeyen ve kendini övendir:devil:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sana göre öyle bana göre windows kulanmak bir zinadanın içine kendini hapsetmektir ve hiç bir şey yapmadan zindana küfür edersin.Linux yükleyince o zindandan kurtulursun.:innocent:

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Küçük çocuklar alsınlar ellerine çekirdek oturup windowsunda oyun oynasınlar diğer çekirdeğe (linux) karışmasınlar. Buda güzel bi sözdür geçen bi başlıkdada aynısını yazdım... ama görüyorumki yok ben illa beceremediğim birşeye laf atayım mantığı ile linux kullananlara anlamsız boş boş konuşmalar yapıyorlar.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
3 yaşında bir arkadışımın Babasının diğer oğlunun kızı var.Linuxu benden iyi kulanıyor :D