- Konuyu başlatan
Önceki mesajımda yazdım ya şu an göndermiyorlar birkaç gün içinde göndermeye başlayacaklarmış.Yani bu gördüğün ingilizce yazı olmaması gerekiyor.O anı yakaladığında başvurunu yaplb.bingol dedi ki:We'll be back in a few days, shipping Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn) CDs.
Bu yazdı.CD geliyor mu?
O CD windows için, linux tanımaz.acı_gerçek dedi ki:Şuan Pardus teyim,kurdum falan iştede
Buna ben Kamera yükleyemiyorum,yüklemek için ayrı bi yöntem falanmı var acaba,CD den direk yükleme yapması lazımdı ama CD yi klasörde açıyo,bunun bi yöntemi varmı acaba
Yardımcı olurmusun nerden tanıtıyoruz,WebCam markası CyBER bağlantı şekli USB nasıl tanıtırım PARDUS eelektr10 dedi ki:O CD windows için, linux tanımaz.acı_gerçek dedi ki:Şuan Pardus teyim,kurdum falan iştede
Buna ben Kamera yükleyemiyorum,yüklemek için ayrı bi yöntem falanmı var acaba,CD den direk yükleme yapması lazımdı ama CD yi klasörde açıyo,bunun bi yöntemi varmı acaba
Ayrıca ben hiçbir donanım için herhangi bir yükleme yapmadım, hepsini tanıyor.
Pardusçular bu sesi duyun :*acı_gerçek dedi ki:Yardımcı olurmusun nerden tanıtıyoruz,WebCam markası CyBER bağlantı şekli USB nasıl tanıtırım PARDUS e
Gerçekten Windows ta ses sistemi için Realtek 91 i istiyo,Bu kendiğinden tanıdıtoxidas dedi ki:3 kuruşluk webcam için windowsa dönmüş olman çok yazık, pardus forumlarına baksaydın cevabını çoktan bulmuştun. Pardus dediğin işletim sistemi webcam değil telefon santralini bile bağlasan tanır)
Evet aMsn sorun çıkarıyor :Smurmillo dedi ki:ubuntu-kubuntu kullanıcısıyım ancak, anladım ki WLM hayatımızın bi parçası olmuş, sadece o yüzden windowsa dönüyorum... :S
Amsn yerine pidgin, kopete, gaim, jabber... bunların hepsi msn networkune bağlanır, amsn sorun çıkartıyorsa bunları deneyebilirsiniz msn bağlanmak için msn messenger zorunlu değil zorunluluklar sadece windowsta dırelektr10 dedi ki:Evet aMsn sorun çıkarıyor :Smurmillo dedi ki:ubuntu-kubuntu kullanıcısıyım ancak, anladım ki WLM hayatımızın bi parçası olmuş, sadece o yüzden windowsa dönüyorum... :S
Vaybe okadarda bilmiyodum,Bidahaki çöküşte tekrar kurup bi incelesem iyi olcaktoxidas dedi ki:Amsn yerine pidgin, kopete, gaim, jabber... bunların hepsi msn networkune bağlanır, amsn sorun çıkartıyorsa bunları deneyebilirsiniz msn bağlanmak için msn messenger zorunlu değil zorunluluklar sadece windowsta dırelektr10 dedi ki:Evet aMsn sorun çıkarıyor :Smurmillo dedi ki:ubuntu-kubuntu kullanıcısıyım ancak, anladım ki WLM hayatımızın bi parçası olmuş, sadece o yüzden windowsa dönüyorum... :S))
Süper cümle olmuş bu B)toxidas dedi ki:zorunluluklar sadece windowsta dır))
toxidas dedi ki:Amsn yerine pidgin, kopete, gaim, jabber... bunların hepsi msn networkune bağlanır, amsn sorun çıkartıyorsa bunları deneyebilirsiniz msn bağlanmak için msn messenger zorunlu değil zorunluluklar sadece windowsta dırelektr10 dedi ki:Evet aMsn sorun çıkarıyor :Smurmillo dedi ki:ubuntu-kubuntu kullanıcısıyım ancak, anladım ki WLM hayatımızın bi parçası olmuş, sadece o yüzden windowsa dönüyorum... :S))
mdkbet dedi ki:biraz araştırdım da matlabın linux altında çalışan bir versiyonu zaten varmış wine'a gerek yokmuşmuadili programlarda varmış scilab gibi
edit:matlab yerine kullanılabilecek octave diye bir varmış *.m dosyalarınıda editleyebiliyormuş
edit2: eğer ingilicen varsa http://www.kluid.com/ sitesi yardımcı olabilirmiş siteyi biraz inceledim özllikle şu sayfanın yardımı olabileceğini düşünüyorum http://www.kluid.com/mlib/viewforum.php?f=7
edit3:matlabın linux versiyonunuda kapalı kod yapmışlar elinde linux versiyonu yoksa doğal olarak wine'a ihtiyacın olabilir![]()
Troy dedi ki:Böylesi bir konuda kısa zamanda 6 sayfa dolusu mesaj... :'(
Gözlerim yaşardı ve ben de bu başlığı sabitlemeye karar verdim.
Artık Linux Bölümü açarsınız.Troy dedi ki:Böylesi bir konuda kısa zamanda 6 sayfa dolusu mesaj... :'(
lb.bingol dedi ki:Artık Linux Bölümü açarsınız.Troy dedi ki:Böylesi bir konuda kısa zamanda 6 sayfa dolusu mesaj... :'(