• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

başın sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun.

"Her canlı bir gün ölümü tadacaktır" aslında çok basit bugün varız yarın yokuz onun için diğer tarafa hazırlanın arkadaşlar ilelebet kalacağız orda tekrar bir hatırlatma yapmak istedim :)

Bu akşam yokum arkadaşlar yarin aksamda hali saha macim var 8 de 10 gibi oynarsaniz gelirim

dgncn kullanıcı adı n00b oyun düzeyim ile katılabilirim.

commander1988 kullanıcı adım.

Arkadaşlar oynamak isteyen gelsin biraz sonra başlıyoruz.

Cok cabuk cikiyorsunuz oyundan arkadaslar. 1-2 saat kalinda oyunun tadini cikaralim. Bizi botlarla birakip kaciyorsunuz :)

Ulen en son oyunda beni rozabay edox ikilisine karşı botlarla bıraktınız insafsızlar :D

Oyunda korkutucu öğe çok mu yani bi korku filmi gibi mi yoksa World war z tarzı mı?
Ben izleyemiyorum oynayamıyorum bu korku şeylerini oyun kütüphanemde var ama bi yüklemedim
Genelde huyumdur kendimi o ana karakter gibi hissediyorum film izlerken ve bu korku filimlerinde çok kötü oluyor

Ah o anda aniden net kesildi. Yoksa karsi takim nefes alamiyordu heee. :))))

Bu server isini halletmemiz lazim. Bende sorun yok, ama oynayanlarin cogu nedense oyundan atiliyor.

Olmazsa birisi host olur öyle oynariz. Diger türlü pingleriniz ucuyor :mrgreen:

Bende net kokten kesildi yaw. :D simdiye kadar hic serverdeb dusmedim zaten. Varmi dusen ?

Steam tlf kurdum. Artik online gordummu girerim.

da8a4u6u.jpg

Ttnet sağolsun sürekli atılıyordum oyundan :hammer:

Allah onların evlerine ateşler salsın, allah onların önlerini kessin :D
Bu arada senin ping neydi usta ya. Hayatımda görmedim öyle ping :mrgreen:

3-5 olan senin değil miydi :D

Düsük olmasinin sebebi su: Oyunu ben "host" olarak kurdum, yoksa ping im servere göre 50-90 arasi gidip geliyor.

Siz oyundan atiliyorsunuz diye host oldum. Host olunca ping i yüksek olanlari oyundan atmiyor. Baktim baska türlü olmuyor bu yolu tercih ettim :)

Düsük olmasinin sebebi su: Oyunu ben "host" olarak kurdum, yoksa ping im servere göre 50-90 arasi gidip geliyor.

Siz oyundan atiliyorsunuz diye host oldum. Host olunca ping i yüksek olanlari oyundan atmiyor. Baktim baska türlü olmuyor bu yolu tercih ettim :)

Haa doğru ya host olmuştun . Bende diyorum 3-5 nedir :)
Cahilliğime ver :D

Aranızda server kiralayabilecek kimse yok mu ? Türkiye lokasyonlu olunca ping derdi olmuyor. :D

Suan bende sunucu varda web siteleri icin cpu anca yetiyor. Ama ilerleyen zamanlarda hallederiz. 😜

Ne oldunuz yahu gittiniz hemen :) [MENTION=312196]edox[/MENTION] abi sen niye gittin?