• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rozabay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harika bir ekip ama kapışma beni benden alıyor, ben direnişçiyim :D

ismim elusive07 arkadaşlar ekleyin haftaya cuma sınavlar bitiyor sonra oynarız. Bu arada hesabın başarı oranı falan düşük olabilir sebebi de oyunu ben oynamadım evdeki küçük kardeşlerim oynadı :mrgreen:

Geçmiş olsun Mehmet :( Grip dolayısıyla mı gittin ? Şuan durumun nasıl ?

Salgın var hocam. Sürekli toplu taşıma kullanmaktan hastalık kapıyorum, bu 4. oldu. Bu hafta 4 sınavım var diye çabuk iyileşeyim dedim, iğne yaptırdım.

Liste güncellendi.
Keyifli bir akşamdı sunucuyu lokal kurmayaydınız daha iyiydi :D

Rozabay yerel kurmasaydınız diyosunda, ping değerleri yerelde 50-90 arası değişirken, mevcut en iyi adanmış sunucu(sanırım akşam ki buydu) yaptığımda ping değeri 100 ün üzerindeydi :laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende varım. :huh:

Steam deki adınız @EsPriTüeL olarak geçmiyor sanırım. Sizi ekleyemedim.

Kardeşim gelmek isterim ama evdeki bilgisayardan hayır gelmiyor. Bir dakka normal bir dakka kasıyor. :) ayın 15 ine ablam gelsin onun makinasıyla oynayacam. Size iyi eğlenceler :)

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] beni yanlis yazmissin. Burdaki nicklerin yanina steam kimliginede yazalim bence. Steam ismi dracuulazz

Bugün güzel bir oyun oldu. Katılan herkese teşekkürler :)

Hocam yok mu şu oyunu fazladan hesabıyla alan :/

Benide ekleyin haftaya sınavlar bitiyor :biggrin: id: ErtugrulKose

Bugün kapisma var mi [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]?

Kq3qE5.jpg

Bu da Geçen gün öldürdüğüm edox , tipe bak :D

wjLJWm.jpg

[MENTION=350013]memogoren[/MENTION]

Saclara bak be yakiyorum ortaligi :D

İlk fotoyu beğenmedim :hammer: En yakın zamanda tazeleyelim :)