• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

@edox abi sen niye gittin?

Yalaan söylüyorsun, ben gitmedim birileri beni banladi.

Oyunda sissy denen amatör ates ederken önüme gecti ve öldü. Beni öldürdün diye kick vote baslatinca oy birligiyle oyundan atildim. Benim aleyhime oy veren dört kisiye teessüf ederim :D

Haa doğru atılmıştın. Valla ben vermedim oy senin takımda değildim. Verenlere bende yuh diyorum gerçekten. Senin gibi oyuncuyu attılar :D

Az biraz zaman gecsinde su sunucu isinide cozelim. Olmazsa bi vps ayarlariz.

Bu sefer de benim ping ucuyor roza. Neyse, 80 fena sayilmaz :)

Senin bağlantıda var problem. DNS adresini otomatiğe al, proxy / vpn kullanıyorsan onları kapat, hamachi veya game ranger, kurulu ise kaldır, birde Windows güvenlik duvarı haricinde güvenlik duvarı kullanıyorsan onlarıda kaldırmayı dene.

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Baglatiyla alakali oldugunu sanmiyorum. DNS'im otomatik de, proxy ve vpn'e ihtiyacim yok cok sükür. Hamachi kullanmiyorum ve Windows güvenlik duvari haricinde baska program yok.

Baglantida sorun olsa genel olarak ping'im yüksek olur. Servelerde sorun yasamiyorum cünkü.

@rozabay

Baglatiyla alakali oldugunu sanmiyorum. DNS'im otomatik de, proxy ve vpn'e ihtiyacim yok cok sükür. Hamachi kullanmiyorum ve Windows güvenlik duvari haricinde baska program yok.

Baglantida sorun olsa genel olarak ping'im yüksek olur. Servelerde sorun yasamiyorum cünkü.

Neyse akşam tekrar deneriz bakalım. Bu arada sabahları oyunda oluyor musun ?

Ya oyun dolu diyor başka adam giriyor ben sürekli girmeye çalışıyorum ama dolu . Hay ben böyle işin..

KrV0aB.jpg

@bewko @edox @rozabay @Looper* @norm_life [MENTION=303668]acces[/MENTION]shakan

@|Elusive|

Olm ben o çirkin karıyken niye çektiniz la :D Zoey falan olunca çekeydiniz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada o dombili kimse yakıyor söylim :mrgreen:

Boomer tuvaletini mi yapıyor :laugh: Hunter breakdance çılar gibi çıkmış :lol:

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

Sana her sey cok yakisiyor. Jockey, boomer farketmez :D

Arkadaşlar kusura bakmayın, laptopun bataryası düştü tuvalette oynarken, tek çekemli kancası tutuyormuş zaten, orayı sürtünce batarya çıktı. Her neyse, iyi akşamdı.

arkada zombi sürüsü :D ben nickimi değişiyom sonra tanımıyoz demeyin :D

Her akşam alıştık gayet güzel oluyor tam gaz devam her gün :D
Bu arada o hunter kim :D Çok cool çıkmış :D

Arkadaşlar kusura bakmayın, laptopun bataryası düştü tuvalette oynarken, tek çekemli kancası tutuyormuş zaten, orayı sürtünce batarya çıktı. Her neyse, iyi akşamdı.

Göründe ibret alın. Arkadaşları oyuncu sıkıntısı çekmesin diye tuvaletten bile oyuna dahil oluyor. Tebrik ediyorum kardeşim azminden dolayı :laugh:

ne güzel bir aile resmi :D çok sıcak çok samimi özellikle smookerin öpücükleri yok mu :D

Yarın otelin son haritasını açıp orada resim çekinelim arabanın yanında :D
Çok karanlık çıkmış bu :)