SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rozabay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Göründe ibret alın. Arkadaşları oyuncu sıkıntısı çekmesin diye tuvaletten bile oyuna dahil oluyor. Tebrik ediyorum kardeşim azminden dolayı :laugh:

Onlara lobide bekleyin dedim, beklemediler. Ben de aldım pc yi geçtim tuvalete. Sağ olasın.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Açıkçası server beklediğimden daha iyi performans verdi. Ayıptır söylemesi 512 MB ram var sunucuda, işlemciden yırtıyor kerata :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Benim ping'im bile 50 lerde idi artık düşünün sunucu o kadar iyi :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bende neti paylaşmama rağmen iyidi ggerçekten :)
Bu arada yarın No Mercy -Çatı-Temizlik oynasak diyorum. Yarın ola hayrola ama şimdiden anlaşalım dedim :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bende neti paylaşmama rağmen iyidi ggerçekten :)
Bu arada yarın No Mercy -Çatı-Temizlik oynasak diyorum. Yarın ola hayrola ama şimdiden anlaşalım dedim :)

Siz anlaşın bana her türlü kapışma modu uyar. Anlaşınca bana seslenin de sunucu modunu değiştireyim :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bugün gelemeyebilirim, Şişli ye gidiyorum.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yurt disindan katildigim icin olabilir mi?

Oha şunu en baştan diyeydin ya tabi ki ondandır :D Sunucu Türkiyede. Doğal olarak yurt dışından bağlanınca ping yüksek olur. Ama yurt dışından bağlandığında 80 ping kötü sayılmaz :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oha şunu en baştan diyeydin ya tabi ki ondandır :D Sunucu Türkiyede. Doğal olarak yurt dışından bağlanınca ping yüksek olur. Ama yurt dışından bağlandığında 80 ping kötü sayılmaz :)

Biliyorsundur diye bir sey demedim. Oyunda lag yok ama :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ya bir tane oyunda da oynamasını bilen biri denk gelsin ya. Asansöre binip aşagı incez adam dışarıda dolanıyor. gel diyorum tınlamıyor. Gelince de bana ateş ediyor yok böyle bir şey. Oynamayı gram bilmeyen salak dolu oyun.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya bir tane oyunda da oynamasını bilen biri denk gelsin ya. Asansöre binip aşagı incez adam dışarıda dolanıyor. gel diyorum tınlamıyor. Gelince de bana ateş ediyor yok böyle bir şey. Oynamayı gram bilmeyen salak dolu oyun.
:D akşam atarız oyun beyler dimi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bir şey olmazsa atarız inş :)

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
rozabay serverleri çok iyi yaa :D benim ping 13 oluyo orda :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

l4d2banner.jpg

Akşamları 20:00
da başlayan Kapışma (Versus) etkinliğimiz için Sdn Left 4 Dead 2 grubu kuruyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar steam kullanıcı adını yazabilir. :)

SDN Left 4 Dead 2 Takımı
rozabay
memogoren
odessa
android3
edox
dracuulazz
cemkucuk28
azarath-jam
bugra3323
Shit Happens
MerveOzgur
ck-xe
EsPriTüeL
Orhn G.L.R
elusive07
ErtugrulKose
rtgrlndr
fthtsdmr
taner
reyiz o kadar maç atıyoz beni yazmamışın :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Grup olarak değilde tek başına rasgele bir kapışmaya girince, adam ilk olarak zombi oynuyor insan olarak oyanayacağı zamanda çıkıyor. Deli oluyorum o zaman.
rozabay serverleri çok iyi yaa :D benim ping 13 oluyo orda :D

reyiz o kadar maç atıyoz beni yazmamışın :D

Sunucu beklediğimden çok daha iyi performans verdi valla. Hani öyle 1-2 GB ramli bişi değil 512MB ram var sunucuda.
Sunucu demişkende bildiğin vds yani sanal makine :D

Bu arada sen kimidin :mrgreen:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Grup olarak değilde tek başına rasgele bir kapışmaya girince, adam ilk olarak zombi oynuyor insan olarak oyanayacağı zamanda çıkıyor. Deli oluyorum o zaman.
O ne ki. Ben adamlardan daha iyi oynuyorum. Neredeyse tüm benzinleri ben dolduruyorum beni atıyorlar :D
Bu arada elusive07'yi |Elusive| olarak değiştir sana zahmet.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
O ne ki. Ben adamlardan daha iyi oynuyorum. Neredeyse tüm benzinleri ben dolduruyorum beni atıyorlar :D

Kapışma ya her akşam oynadığımız versus yani İngilizcesi :D
Lobyde başlıyorum önce insan oluyorum, ikinci el tam zombi olacam hooop millet çıkıyor.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
la olum :D :D seni atmalarının sebebi iyi oynaman değil adamlar benzin doldurmadan puan kasmak istiyolar :D :D ulen hay allahım ya :D iyi güldürdün

Sunucu beklediğimden çok daha iyi performans verdi valla. Hani öyle 1-2 GB ramli bişi değil 512MB ram var sunucuda.
Sunucu demişkende bildiğin vds yani sanal makine :D

Bu arada sen kimidin :mrgreen:
:/ aaa HyperX35

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
la olum :D :D seni atmalarının sebebi iyi oynaman değil adamlar benzin doldurmadan puan kasmak istiyolar :D :D ulen hay allahım ya :D iyi güldürdün

:/ aaa HyperX35

La amaçları puan kasmak olsa zombileri öldürürler değil mi? :D birbirlerini değil
:D birbirlerine sıkıyor salaklar :D bazıları da benzin almaya çalışıyor ama hep yakalanıyorlar. Amaç puan kasmak değil yani :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
PC ye başarı ile windows 7 ultimate kuramyı başardım ve L4D2 yi restore etttim. Aslında oyunu silecektim ama @rozabay ın hatrına kalsın istedim.

KqREPB.png

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
La amaçları puan kasmak olsa zombileri öldürürler değil mi? :D birbirlerini değil
:D birbirlerine sıkıyor salaklar :D bazıları da benzin almaya çalışıyor ama hep yakalanıyorlar. Amaç puan kasmak değil yani :D

Hıyarlığına yaparlar onu. Temizlik modunda hıyarlığına bidonu taşıyana sıkıp bidonu yakan yakanlar dolu.

PC ye başarı ile windows 7 ultimate kuramyı başardım ve L4D2 yi restore etttim. Aslında oyunu silecektim ama @rozabay ın hatrına kalsın istedim.

KqREPB.png

İşte budur. Keşke önce Steam OS deneseydin :D
Neyse buna da şükür. :)

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sefersezer kullanıcı adım. ekleyin benide! ;)