Göründe ibret alın. Arkadaşları oyuncu sıkıntısı çekmesin diye tuvaletten bile oyuna dahil oluyor. Tebrik ediyorum kardeşim azminden dolayı :laugh:
Onlara lobide bekleyin dedim, beklemediler. Ben de aldım pc yi geçtim tuvalete. Sağ olasın.
Göründe ibret alın. Arkadaşları oyuncu sıkıntısı çekmesin diye tuvaletten bile oyuna dahil oluyor. Tebrik ediyorum kardeşim azminden dolayı :laugh:
Benim ping'im bile 50 lerde idi artık düşünün sunucu o kadar iyi![]()
Genel olarak iyiydi pingler. bitek edoxun pingi uçuyordu. Onu çözebilmiş değilim ama![]()
Ben Windows 8.1 indirirken oynadım, ping 20 mi neydi. Wifiyi paylaşıyordur o.
Bende neti paylaşmama rağmen iyidi ggerçekten
Bu arada yarın No Mercy -Çatı-Temizlik oynasak diyorum. Yarın ola hayrola ama şimdiden anlaşalım dedim![]()
bitek edoxun pingi uçuyordu. Onu çözebilmiş değilim ama![]()
Yurt disindan katildigim icin olabilir mi?
Oha şunu en baştan diyeydin ya tabi ki ondandırSunucu Türkiyede. Doğal olarak yurt dışından bağlanınca ping yüksek olur. Ama yurt dışından bağlandığında 80 ping kötü sayılmaz
![]()
Ya bir tane oyunda da oynamasını bilen biri denk gelsin ya. Asansöre binip aşagı incez adam dışarıda dolanıyor. gel diyorum tınlamıyor. Gelince de bana ateş ediyor yok böyle bir şey. Oynamayı gram bilmeyen salak dolu oyun.
reyiz o kadar maç atıyoz beni yazmamışın![]()
Akşamları 20:00 da başlayan Kapışma (Versus) etkinliğimiz için Sdn Left 4 Dead 2 grubu kuruyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar steam kullanıcı adını yazabilir.
SDN Left 4 Dead 2 Takımı
rozabay
memogoren
odessa
android3
edox
dracuulazz
cemkucuk28
azarath-jam
bugra3323
Shit Happens
MerveOzgur
ck-xe
EsPriTüeL
Orhn G.L.R
elusive07
ErtugrulKose
rtgrlndr
fthtsdmr
taner
Ya bir tane oyunda da oynamasını bilen biri denk gelsin ya. Asansöre binip aşagı incez adam dışarıda dolanıyor. gel diyorum tınlamıyor. Gelince de bana ateş ediyor yok böyle bir şey. Oynamayı gram bilmeyen salak dolu oyun.
rozabay serverleri çok iyi yaabenim ping 13 oluyo orda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
reyiz o kadar maç atıyoz beni yazmamışın![]()
O ne ki. Ben adamlardan daha iyi oynuyorum. Neredeyse tüm benzinleri ben dolduruyorum beni atıyorlarGrup olarak değilde tek başına rasgele bir kapışmaya girince, adam ilk olarak zombi oynuyor insan olarak oyanayacağı zamanda çıkıyor. Deli oluyorum o zaman.
O ne ki. Ben adamlardan daha iyi oynuyorum. Neredeyse tüm benzinleri ben dolduruyorum beni atıyorlar
Bu arada elusive07'yi |Elusive| olarak değiştir sana zahmet.
la olumO ne ki. Ben adamlardan daha iyi oynuyorum. Neredeyse tüm benzinleri ben dolduruyorum beni atıyorlar
Bu arada elusive07'yi |Elusive| olarak değiştir sana zahmet.
:/ aaa HyperX35Grup olarak değilde tek başına rasgele bir kapışmaya girince, adam ilk olarak zombi oynuyor insan olarak oyanayacağı zamanda çıkıyor. Deli oluyorum o zaman.
Sunucu beklediğimden çok daha iyi performans verdi valla. Hani öyle 1-2 GB ramli bişi değil 512MB ram var sunucuda.
Sunucu demişkende bildiğin vds yani sanal makine
Bu arada sen kimidin :mrgreen:
la olum![]()
seni atmalarının sebebi iyi oynaman değil adamlar benzin doldurmadan puan kasmak istiyolar
![]()
ulen hay allahım ya
iyi güldürdün
- - - Mesaj Güncellendi - - -
:/ aaa HyperX35
Yurt disindan katildigim icin olabilir mi?
Niye oynamak için yurdun dışına çkıyorsun? Binada bağlantı yok mu :mrgreen:
La amaçları puan kasmak olsa zombileri öldürürler değil mi?birbirlerini değil
birbirlerine sıkıyor salaklar
bazıları da benzin almaya çalışıyor ama hep yakalanıyorlar. Amaç puan kasmak değil yani
![]()
PC ye başarı ile windows 7 ultimate kuramyı başardım ve L4D2 yi restore etttim. Aslında oyunu silecektim ama @rozabay ın hatrına kalsın istedim.
![]()
Beni güldürdün Allah'da seni güldürsünNiye oynamak için yurdun dışına çkıyorsun? Binada bağlantı yok mu :mrgreen:
Niye oynamak için yurdun dışına çkıyorsun? Binada bağlantı yok mu :mrgreen: