SDN Galatasaray Kulübü

Reaksiyon puanı
31
Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray Televizyonu'na değerlendirmelerde bulundu.
[video=youtube;PqO9bZ250Aw]http://www.youtube.com/watch?v=PqO9bZ250Aw&feature=youtu.be[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaraylı ablalar, sizi ilgilendirecek bir haber var:

Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy kombine almış. Ona göre. Yalnız bırakmayın gençleri stadyumda. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaraylı ablalar, sizi ilgilendirecek bir haber var:

Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy kombine almış. Ona göre. Yalnız bırakmayın gençleri stadyumda. :D
kıvanç hangi tribünden almışsa biz o tribüne gitmeyelim. :mrgreen:

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
herkese günaydın arkadaşlar :D :D [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] - [MENTION=19025]AliA[/MENTION] - @Beneficence [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] [MENTION=279364]İSS[/MENTION] [MENTION=282901]Detected[/MENTION] [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] [MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION] [MENTION=132205]kamoo[/MENTION]n

Az önce bir rüya gördüm inş. gerçekleşmez :D GS/FB maçının ilk yarısında 2-0 geriye düşüyorduk :(( Aceba totem yapıp izlemesem mi maçı O.o

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Tünaydın arkadaşlar :D

Günümüz Kupa ile sonlanır inşallah :)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Reaksiyon puanı
31

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Süper kupa, manevi anlamı olan başka bir esprisi olmayan bir kupa...
Kazansakda kaybetsekde çok önemli değil...
güzel oyun olsun yeter...

bizim için önemli olan CL bileti olan Şampiyonluk Kupası..

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlk 11'imiz ; Muslera Eboue Dany Semih Hakan Engin Selçuk Hamit Emre Umut Elmander

Aslan Gibi Savaş GALATASARAY

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kimse kusura bakmasın bu iş elmander ile yürümez , bi yerlerimizi yırttık forvet alsınlar diye adam gibi 17 mart 2012 den beri resmi maçlarda golü yok elmanderin. Bi sağlam forvetin olmaması tüm takımı etkiliyor , bu kadar güzel kadro diz adam gibi forvet koyma , saçmalık gerçekten saçmalık .

Karakter olarak elmanderi seviyorum , çokta sempatik bana göre , fedakar disiplinli fakat elmander takımdan gönderilsin demiyorum ben zaten , ona eşlik edicek en azından yıldız ve takıma yakışıcak bi forvet gerçekten şart .

Reaksiyon puanı
31
Kimse kusura bakmasın bu iş elmander ile yürümez , bi yerlerimizi yırttık forvet alsınlar diye adam gibi 17 mart 2012 den beri resmi maçlarda golü yok elmanderin. Bi sağlam forvetin olmaması tüm takımı etkiliyor , bu kadar güzel kadro diz adam gibi forvet koyma , saçmalık gerçekten saçmalık .
Maça başlamadan elmanderden ümitliydim ayağımı çap anlamadımki bi kaleciyi çalımlayamadı.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Maça başlamadan elmanderden ümitliydim ayağımı çap anlamadımki bi kaleciyi çalımlayamadı.

Aynen bende ümitliydim ama takıma verdiği birşey kalmadı , barosuda çok sahiplendik fakat bi noktadan sonra sahiplenmekte yetmedi şansını yitirdi , elmanderde o duruma geliyo yavaş yavaş .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Süper kupa, manevi anlamı olan başka bir esprisi olmayan bir kupa...
Kazansakda kaybetsekde çok önemli değil...
güzel oyun olsun yeter...

bizim için önemli olan CL bileti olan Şampiyonluk Kupası..
haklısın. derbi maç olmasa kimsenin umru olmazdı heralde. derbi olunca hırslanıyor taraftarlar. eskiden sezon öncesi tsyd kupası olurdu, şimdi onun yerini süper kupa aldı.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen bende ümitliydim ama takıma verdiği birşey kalmadı , barosuda çok sahiplendik fakat bi noktadan sonra sahiplenmekte yetmedi şansını yitirdi , elmanderde o duruma geliyo yavaş yavaş .

Ikinci yarı bi gol atarsa fikirlerin ne yönde değişecek merak ediyorum.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18

yavaş yavaş ölemi oluyo? yahu adam sezonun son maçında çatlak ayakla oynadı. sezonu süper oyunla bitirdi,kritik goller attı..Daha sezon başlamadan yavaş yavaş baroslaştı diosunuz.. kım var onun kadar koşan alan daraltan pres yapan..?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tarihi fark yapacağımız maç 2-1 arkadaş. Şaka gibi. :D

Neyse daha atarız. ;)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaş bu taraftarın bızım taraftar olduguna ınanmıyorum ben :) 3.de maç iptal..ama inatla goller sonrası! madde, meşale atıyorlar.. şüpelenmeye başladım taraftar olduklarından.. erzurum bi daha zor görür 4 büyükleri

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Burak cezalı olmasaydı şu an 5-6 tane atmıştık.

Adamlardaki bala bak arkadaş ya. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Allahıma şükürler olsun...

Hakemmiş, federasyonmuş, başka güçlermiş bizi kimse yıkamaz!