SDN Galatasaray Kulübü

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ujfalusi'den büyük jest!

Galatasaray Kaptanı Tomas Ujfalusi, yeni transfer Burak Yılmaz'a öyle bir jest yaptı ki...

766895_detay.jpg

Çek savunmacı, kendisinin giydiği 17 numaralı formayı Burak'a vermek istediğini söyledi.

Trabzonspor'dayken; babasının memleketi Adana'nın plaka numarası 01 ile annesinin memleketi Antalya'nın plaka numarası 07'yi temsilen 17 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, Galatasaray'da bu formayı sırtında taşıyan kaptan Ujfalusi'nin jesti karşısında çok duygulandı.

"BU HAREKETİ KAPTANIN CÖMERTLİĞİNİN İŞARETİDİR"

Duygularını Twitter'da paylaşan Burak "Bugün idmandan sonra Ujfalusi bana '17 numaralı formayı senin giymeni istiyorum' dedi. Bana sarıldı. Çok duygulandım. Çok teşekkür ettim. Kendisi için 17'nin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu yüzden kaptanın bu davranışı onun büyük karakterinin ve cömertliğinin işaretidir" diye yazdı.

Kaynak

adamın dibi ufa, ilk geldiğinde yaşı dolayısıyla çok eleştirmiştim ama şimdi çoğu galatasaraylıdan daha çok galatasaraylı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] yine aynı şey oldu. ne zaman bu adamların hoşuna gitmeyen bir konu açılsa ard arda konuya doluşup, provakasyon yapıldığını iddia ederek tartışma başlatmak suretiyle, konuyu kendileri provake ediyorlar. bu şekilde konuyu kapattırmaya çalışıyorlar ve istediklerini de alıyorlar. iş başka takımlara gelince kendileri benzer konuları açmakta hiç geri kalmıyor.

bu forumda kuralların mı dediği oluyor, yoksa sesi çok çıkanın mı?

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sanırım Sesi çok çıkanın... Orada adamlar gelip yok hepiniz gs lisiniz gsliler sataşıyor demeselerdi.Glip yok böyle bir şey filan deselerdi ufak şakalaşmalar sorun olmazdı yani :D :D Hep onlar yüzünden ban yiyoruz O.o

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynen konuyu kapatan modda fenerli zaten fanatik fenerlilere boyun eğdikçe bu forumun spor bölümü hep böyle gider...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şerefli Takımın Aslan yürekli taraftarı bunlar laftan anlamaz boşuna kendinizi yormayın..

İnşallah adalet er yada geç tecelli edecektir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar şimdi durumu şöyle açıklayayım.Konu şike oluca muhakkak ki tartışmaya yok açıyor.Böylece konu kapanıyor.

Ama cezayı hak eden, tarafsızca cezası kesiliyor.Tabi sizler bunları göremediğiniz için doğal olarak, ceza verilmiyor mu? diye soruyorsunuz. [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION]

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@deatmania yine aynı şey oldu. ne zaman bu adamların hoşuna gitmeyen bir konu açılsa ard arda konuya doluşup, provakasyon yapıldığını iddia ederek tartışma başlatmak suretiyle, konuyu kendileri provake ediyorlar. bu şekilde konuyu kapattırmaya çalışıyorlar ve istediklerini de alıyorlar. iş başka takımlara gelince kendileri benzer konuları açmakta hiç geri kalmıyor.

bu forumda kuralların mı dediği oluyor, yoksa sesi çok çıkanın mı?

imza

Arkadaşlar şimdi durumu şöyle açıklayayım.Konu şike oluca muhakkak ki tartışmaya yok açıyor.Böylece konu kapanıyor.

Ama cezayı hak eden, tarafsızca cezası kesiliyor.Tabi sizler bunları göremediğiniz için doğal olarak, ceza verilmiyor mu? diye soruyorsunuz. @rtsbora

peki hocam bu konular konusulmayacak mı ?

yada nasıl olacak ?

en nihayetinde birileri yüzünden konu kapanıyor...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu konular konuşulur arkadaşlar ama adam gibi yorum yapmasını bilmek lazım.

Bugün tartışmalar yüzünden iki konu kapandı.Bizler ezbere konu kapatmıyoruz.Sizler de görüyorsunuz durumu.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu konular konuşulur arkadaşlar ama adam gibi yorum yapmasını bilmek lazım.

Bugün tartışmalar yüzünden iki konu kapandı.Bizler ezbere konu kapatmıyoruz.Sizler de görüyorsunuz durumu.

hocam konunun kapanmasına neden olan adama verin cezayı konuya değil...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
En güzeli konuyu kapatmak ! Aman fenerliler üzülmesin !
Komediye döndü bu işler..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Gereken herşey yapılıyor arkadaşlar.Her ceza verilen banlanacak diye bir şey yok.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
GS TV Digiturk 75. Kanalda! deniliyor galatasarayın sitede fakat 75. kanalda kral tv var , sebebi ne acaba ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray, Türk asıllı İngiliz futbolcusu Kazım Kazım'ı 2012-2013 futbol sezonunun sonuna kadar Blackburn Rovers'a kiraladı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"En büyük cimbom" anonsu

Vaslui takımını 4 golle yenerek eleyen Fenerbahçe'nin Türkiye'ye inişi sırasında bir hava kontrolorü, pilotla bağlantıya geçti ve Fenerbahçe'yi tebrik etti. O sırada araya "En büyük cimbom" anonsu karıştı.

[SDNTV]http://ciner.mncdn.net/ht/2012/08/10/48E570744403C6260E5C21CDF1190A49_c.mp4[/SDNTV]

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
N'Dong Galatasaray'da

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Barcelona Regal forması giyen Boniface N'Dong ile sözleşme imzaladı.

haber2_D2S7J.jpg

Kaynak : Ntvspor

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Evet hem Furkan ve İlkan'ın gelişimi içinde çok iyi oldu. Pota altımız gerçekten çok iyi bir rotasyon oldu.

Macvan için de Maccabi ile 100 bin Euro karşılığında anlaşmışız, o da açıklanacak.

Hawkins için BJK ile çıkış bedeli için ödeme planı üzerinde anlaşma çok yakınmış.

Domercant ile de ön sözleşme yaptık FİBA'dan gelecek yanıtı bekliyoruz.

Kadro gerçekten harika oldu, EuroCup ve ligde şampiyonluk için çok ciddi bir adayız...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bizim Ünal Başgan yazarlık da yapıyormuş yahu. :)

Transfer Süreci Nasıl İşliyor?

Ben bu başganlık işine başlarkenki mottom geçen sene de söylemiştim, taraftarlarımızın FM ya da PES oynarken menajer ekleme, editör kullanma ihtiyacı duymadan takımını yönetmesiydi. Zaten biliyorsunuz bu oyunlar ilk sezon çok az bütçe veriyorlar.

Gerçekte transfer ettiğim futbolcuları FM ve PES’te alamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! Neyse ki söz verdiğim gibi bu sezon transferlerini oyunların 2013 versiyonlarına yetiştirmeyi başardık. Buna rağmen bu kadroya takviye yapmayı düşünenleriniz varsa işin ‘KAKA’sını çıkartmadan, klavyelerini yavaşça bıraksınlar.

pesdeoyunculargerialdim.jpg

Sizlere transfer sürecinin nasıl işlediğini anlatayım. Fatih hoca transfer edilmesini istediği futbolcuların isimlerini bana ilettikten sonra bu oyunlarda hilesiz almaya çalışıyorum eğer alamazsam hırs yapıp gerçekte alıyorum. Olay tamamen bundan ibaret. Aramızda kalsın Fenerbahçe’nin bu sezon yaptığı transferlerin çoğunu futbolcuların kulüpleri bana ücretsiz önerdi, oyunda bile almadım. Beşiktaş’ın yaptığı transferlere zaten hiç girmiyorum o futbolcuların isimleri oyunda kayıtlı bile değil.

Bu oyunlara dair en büyük hayal kırıklığım oyunda süper yıldız olan Freddy Adu’yu Rizespor formasıyla görmemdi. Ah be Adu seninle ne şampiyonlar ligi kupası ne lig şampiyonlukları yaşamıştık SEN NE ARA YETENEKLERİNİ KÖRELTTİN!!!11

Ayrıca oyunların 2013 versiyonlarında bir takım yenilikler olduğunu öğrendim. Takımları normal şartlarda şampiyon olamayınca oyunu bırakan Fenerbahçeliler için özel olarak geliştirilen "tarlaları sür", "ekinleri yeşert" tuşları olacakmış.

Son olarak acı not Riera’yı oyunda da gönderemedim maalesef. Moralini bozdum, kadro dışı bıraktım, yerli yersiz para cezaları verdim bana mısın demedi. :(

twitter@unalbasgan Medyaspor

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizim Ünal Başgan yazarlık da yapıyormuş yahu. :)

Transfer Süreci Nasıl İşliyor?

Ben bu başganlık işine başlarkenki mottom geçen sene de söylemiştim, taraftarlarımızın FM ya da PES oynarken menajer ekleme, editör kullanma ihtiyacı duymadan takımını yönetmesiydi. Zaten biliyorsunuz bu oyunlar ilk sezon çok az bütçe veriyorlar.

Gerçekte transfer ettiğim futbolcuları FM ve PES’te alamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! Neyse ki söz verdiğim gibi bu sezon transferlerini oyunların 2013 versiyonlarına yetiştirmeyi başardık. Buna rağmen bu kadroya takviye yapmayı düşünenleriniz varsa işin ‘KAKA’sını çıkartmadan, klavyelerini yavaşça bıraksınlar.

pesdeoyunculargerialdim.jpg

Sizlere transfer sürecinin nasıl işlediğini anlatayım. Fatih hoca transfer edilmesini istediği futbolcuların isimlerini bana ilettikten sonra bu oyunlarda hilesiz almaya çalışıyorum eğer alamazsam hırs yapıp gerçekte alıyorum. Olay tamamen bundan ibaret. Aramızda kalsın Fenerbahçe’nin bu sezon yaptığı transferlerin çoğunu futbolcuların kulüpleri bana ücretsiz önerdi, oyunda bile almadım. Beşiktaş’ın yaptığı transferlere zaten hiç girmiyorum o futbolcuların isimleri oyunda kayıtlı bile değil.

Bu oyunlara dair en büyük hayal kırıklığım oyunda süper yıldız olan Freddy Adu’yu Rizespor formasıyla görmemdi. Ah be Adu seninle ne şampiyonlar ligi kupası ne lig şampiyonlukları yaşamıştık SEN NE ARA YETENEKLERİNİ KÖRELTTİN!!!11

Ayrıca oyunların 2013 versiyonlarında bir takım yenilikler olduğunu öğrendim. Takımları normal şartlarda şampiyon olamayınca oyunu bırakan Fenerbahçeliler için özel olarak geliştirilen "tarlaları sür", "ekinleri yeşert" tuşları olacakmış.

Son olarak acı not Riera’yı oyunda da gönderemedim maalesef. Moralini bozdum, kadro dışı bıraktım, yerli yersiz para cezaları verdim bana mısın demedi. :(

twitter@unalbasgan Medyaspor

Bu twetter hesabı çakma mı.? Sözlük yazarı birisi tarafından mı açıldı O.o :D

Diğer yazıları okuduğumda saçma bir soru sorduğumu anladım :D tamamen çakma bir hesap :D:D ama komedi :D

Diğer yazıları okuduğumda saçma bir soru sorduğumu anladım :D tamamen çakma bir hesap :D:D ama komedi :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] boşver uğraşmaya değmez. o üyenin de mesajlarına cevap vermedim zaten. kesin liselidir. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maç bittiğinde ışıklar kapanır ve şampiyon belirir...

[video=youtube;mV3UkYaqi20]http://www.youtube.com/watch?v=mV3UkYaqi20[/video]

Reaksiyon puanı
31
Tarihin unutulmaz sayfalarında yerini çoktan aldı bu Şampiyonluk :)
Gerçekleri tarih;
Tarihide GALATASARAY yazar:yes:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
karanlıklar içinden gün doğar ya aniden...

[video=youtube_share;-JOQsmncE78]http://youtu.be/-JOQsmncE78[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese iyi günler can dostlar nasılsınız