foreverfree
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
maçın keyfini burda çıkaracaksın yaniYarın AmasyadayımOrda İzlicez
![]()

maçın keyfini burda çıkaracaksın yaniYarın AmasyadayımOrda İzlicez
![]()
maçın keyfini burda çıkaracaksın yani![]()
bide yendik mi oofffArkadaşlarım Orda Burda tek izlesem ne yazar 6 Fenerliye 2 Galatasaraylı Yetiyorz No Problem![]()
bide yendik mi oofff![]()
![]()
Ujfalusi'den büyük jest!
Galatasaray Kaptanı Tomas Ujfalusi, yeni transfer Burak Yılmaz'a öyle bir jest yaptı ki...
![]()
Çek savunmacı, kendisinin giydiği 17 numaralı formayı Burak'a vermek istediğini söyledi.
Trabzonspor'dayken; babasının memleketi Adana'nın plaka numarası 01 ile annesinin memleketi Antalya'nın plaka numarası 07'yi temsilen 17 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, Galatasaray'da bu formayı sırtında taşıyan kaptan Ujfalusi'nin jesti karşısında çok duygulandı.
"BU HAREKETİ KAPTANIN CÖMERTLİĞİNİN İŞARETİDİR"
Duygularını Twitter'da paylaşan Burak "Bugün idmandan sonra Ujfalusi bana '17 numaralı formayı senin giymeni istiyorum' dedi. Bana sarıldı. Çok duygulandım. Çok teşekkür ettim. Kendisi için 17'nin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu yüzden kaptanın bu davranışı onun büyük karakterinin ve cömertliğinin işaretidir" diye yazdı.
Kaynak
@deatmania yine aynı şey oldu. ne zaman bu adamların hoşuna gitmeyen bir konu açılsa ard arda konuya doluşup, provakasyon yapıldığını iddia ederek tartışma başlatmak suretiyle, konuyu kendileri provake ediyorlar. bu şekilde konuyu kapattırmaya çalışıyorlar ve istediklerini de alıyorlar. iş başka takımlara gelince kendileri benzer konuları açmakta hiç geri kalmıyor.
bu forumda kuralların mı dediği oluyor, yoksa sesi çok çıkanın mı?
Arkadaşlar şimdi durumu şöyle açıklayayım.Konu şike oluca muhakkak ki tartışmaya yok açıyor.Böylece konu kapanıyor.
Ama cezayı hak eden, tarafsızca cezası kesiliyor.Tabi sizler bunları göremediğiniz için doğal olarak, ceza verilmiyor mu? diye soruyorsunuz. @rtsbora
Bu konular konuşulur arkadaşlar ama adam gibi yorum yapmasını bilmek lazım.
Bugün tartışmalar yüzünden iki konu kapandı.Bizler ezbere konu kapatmıyoruz.Sizler de görüyorsunuz durumu.
Çok iyi oldu bu.Bize çok şeyler katar.N'Dong Galatasaray'da
Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Barcelona Regal forması giyen Boniface N'Dong ile sözleşme imzaladı.
![]()
Kaynak : Ntvspor
Bizim Ünal Başgan yazarlık da yapıyormuş yahu.
Transfer Süreci Nasıl İşliyor?
Ben bu başganlık işine başlarkenki mottom geçen sene de söylemiştim, taraftarlarımızın FM ya da PES oynarken menajer ekleme, editör kullanma ihtiyacı duymadan takımını yönetmesiydi. Zaten biliyorsunuz bu oyunlar ilk sezon çok az bütçe veriyorlar.
Gerçekte transfer ettiğim futbolcuları FM ve PESte alamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! Neyse ki söz verdiğim gibi bu sezon transferlerini oyunların 2013 versiyonlarına yetiştirmeyi başardık. Buna rağmen bu kadroya takviye yapmayı düşünenleriniz varsa işin KAKAsını çıkartmadan, klavyelerini yavaşça bıraksınlar.
![]()
Sizlere transfer sürecinin nasıl işlediğini anlatayım. Fatih hoca transfer edilmesini istediği futbolcuların isimlerini bana ilettikten sonra bu oyunlarda hilesiz almaya çalışıyorum eğer alamazsam hırs yapıp gerçekte alıyorum. Olay tamamen bundan ibaret. Aramızda kalsın Fenerbahçenin bu sezon yaptığı transferlerin çoğunu futbolcuların kulüpleri bana ücretsiz önerdi, oyunda bile almadım. Beşiktaşın yaptığı transferlere zaten hiç girmiyorum o futbolcuların isimleri oyunda kayıtlı bile değil.
Bu oyunlara dair en büyük hayal kırıklığım oyunda süper yıldız olan Freddy Aduyu Rizespor formasıyla görmemdi. Ah be Adu seninle ne şampiyonlar ligi kupası ne lig şampiyonlukları yaşamıştık SEN NE ARA YETENEKLERİNİ KÖRELTTİN!!!11
Ayrıca oyunların 2013 versiyonlarında bir takım yenilikler olduğunu öğrendim. Takımları normal şartlarda şampiyon olamayınca oyunu bırakan Fenerbahçeliler için özel olarak geliştirilen "tarlaları sür", "ekinleri yeşert" tuşları olacakmış.
Son olarak acı not Rierayı oyunda da gönderemedim maalesef. Moralini bozdum, kadro dışı bıraktım, yerli yersiz para cezaları verdim bana mısın demedi.
twitter@unalbasgan Medyaspor