SDN Galatasaray Kulübü

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
adamların 2.golüde hatalıydı , hakeme yatıp kalkıp dua etsinler .

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İşte ben buna birlik beraberlik takım ruhu aşkı derim çok seviyorum seni cimbomuumm :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ikinci yarı bi gol atarsa fikirlerin ne yönde değişecek merak ediyorum.

Bi forvetin bi hafta gol atıp 10 hafta gol atmaması gibi bir lüxü yok renktaş , pozisyonları değerlendirmek zorunda . Hiç bi yönde değişmiycek anlıycağın .

yavaş yavaş ölemi oluyo? yahu adam sezonun son maçında çatlak ayakla oynadı. sezonu süper oyunla bitirdi,kritik goller attı..Daha sezon başlamadan yavaş yavaş baroslaştı diosunuz.. kım var onun kadar koşan alan daraltan pres yapan..?

Ben ne diyorum sen ne diyorsun , mesajımı baştan sona oku bi renktaş . Elmanderi her yönden çok seviyorum fakat formdan iyice düştü , kaç maçtır gol atamadığına bi bak istersen resmi maçlarda .

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bi forvetin bi hafta gol atıp 10 hafta gol atmaması gibi bir lüxü yok renktaş , pozisyonları değerlendirmek zorunda . Hiç bi yönde değişmiycek anlıycağın .
Ben ne diyorum sen ne diyorsun , mesajımı baştan sona oku bi renktaş . Elmanderi her yönden çok seviyorum fakat formdan iyice düştü , kaç maçtır gol atamadığına bi bak istersen resmi maçlarda .

iyide dostum elmander bu yani.. golcü adam değilki yıpratan hucum oyuncusu.. elmanderin geçmişine baksana kaç gol atmışki adam? hatta kariyerinin en skorer yılı galatasarayda oldu.. baros koşmaz pres yapmaz. elmander golde atmazssa koşar pres yapar yanındaki partnerine gol için alan açar..

Geçen sezon çok iyidi.. bu sezonda ilk resmi maçını yaptı. Elmander 5-10 gol atsın yeter. onun yıpratması presini kullanacak galatasaray

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Dakika 61...

Galatasaray'ın ikinci golü sonrası tribünlerden gelen meşaleler yüzünden maç durmuş...

Bu esnada yenik durumdaki Fenerbahçeli oyuncular elleri belinde, olayların yatışmasını beklerken, Elmander takım arkadaşlarını kendi yarı sahasının ortasında topluyor. Eliyle koluyla onlara birşeyler anlatıyor. Diğer takım arkadaşları da söze girip birşeyler söylüyor. Sahanın içinde küçük bir taktik toplantı yaşanıyor...

İşte birlik ve beraberliğin, inanmışlığın, azmin, son dakikaya, son topa kadar mücadelenin resmi...

İşte zaferin resmi... :flowers:

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eboue :D
[video]http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf[/video]

12 de birşey var :)

A0H-58_CEAAAOie.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
iyide dostum elmander bu yani.. golcü adam değilki yıpratan hucum oyuncusu.. elmanderin geçmişine baksana kaç gol atmışki adam? hatta kariyerinin en skorer yılı galatasarayda oldu.. baros koşmaz pres yapmaz. elmander golde atmazssa koşar pres yapar yanındaki partnerine gol için alan açar..

Geçen sezon çok iyidi.. bu sezonda ilk resmi maçını yaptı. Elmander 5-10 gol atsın yeter. onun yıpratması presini kullanacak galatasaray

Ben golcülük yönünden değerlendirip yorumumu yaptım renktaş , diğer yönlerden gayet kaliteli bir oyuncu lafım yok ve hakikaten sevdiğim bir oyuncu , ünal aysal bir çileğin takımıyla anlaştık oyuncuyla anlaşamadık demişti en son röportajında , ikinci yarı başlamadan gelebilir diyordu , bakalım sağlam bi transfer olucak forvete herhalde

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ali Dürüst : "Aydınlık, güzel bir kupa töreni oldu."

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eboue :D
[video]http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf[/video]

Biz ona bel kırma diyoruz. :D

--

Bir kaç hususa değineceğim. Kupayı falan aldık ama;

-Orta sahamız çok kolay geçildi. İyi performanslı bir Melo şart.

-Hamit'in performansını hiç beğenmedim. Zamanla kendine geleceğini düşünüyorum.

-Kadro çok geniş (28 kişi) neredeyse 2 tane as takım çıkar. Bu kaynağın futbolcuları küstürmeden iyi yönetilmesi lazım. Bu konuda Fatih Hocaya güveniyorum.

Herşey bir tarafa TEBRİKLER GALATASARAY. 10 kişiyle kupa kaldırmak kolay değil.

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eboue: "Biz çok mutluyuz, bir kupa daha kazandık! Taraftarlarımız bizi inanılmaz şekilde destekledi! Kupayı onlara armağan ediyoruz..."

Hamit Altıntop: İyi bir başlangıç oldu, umarım bunu Süper Lig'de de devam ettiririz.

Johan Elmander: "Maçı kazanmayı hak eden taraf bizdik, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz!"

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sıkıntılı bi maçtı, hem bize hem fb'ye bir çok haksızca düdük çalındı yada çalınmadı. Ama herkes bu konuda hemfikir ki kupa Galatasaray'ın hakkıydı.

Tebrikler Cimbom'um, darısı Şampiyonlar ligin'in başına.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sıkıntılı bi maçtı, hem bize hem fb'ye bir çok haksızca düdük çalındı yada çalınmadı. Ama herkes bu konuda hemfikir ki kupa Galatasaray'ın hakkıydı.

Tebrikler Cimbom'um, darısı Şampiyonlar ligin'in başına.

Fb nin aleyhine bi durum oldu mu maçta ben görmedim renktaş , lehine durum oldu 2.golleri sayılmaması lazımken sayıldı .

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sadri Şener: "Golleri eski futbolcularım attı. Kupa benim hakkım" :D

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bazı maçlar vardır kazansan da hatta kupayı kaldırsan da içinde bir burukluk olur.İşte o maç bu maç değildi :D :D Kazandık :D Hakem helal olsun bu arada... verdiği tüm kararlarda haklı duruşu kesin net bir hakemdi!İki takımında hoşuna gitmeyen kararlar verse de her zaman hakem haklıydı...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güzel memleketim Erzurumda Galatasarayım kupayı aldı..
Ne güzel bir gece

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Facebookta tüm fenerbahçeli arkadaşlarımın çevrim dışı görünmesi bir tesadüf mü :D heh tam 1 tanesi çevrim içi oldu ona "s.a nbr la " yazdım artık çevrim dışı :D :D:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kim ne derse desin, yılın transferi MELO. Yokluğu o kadar belliydi ki.

Dany daş gibi oyuncu, Ufayı aratmadı.

Hamit böyle devam etmez diye düşünüyorum.

Amrabat iyiydi, daha iyi olmalı..

Umut, söylenecek söz yok.

Selçuk, Semih, Elmander, Hakan iyiydi.

Engini Melo'yla bi odaya koymak lazım..

Maçın oyuncusu;

http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1