YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
tünaydın herkese. [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] sağolasın.
kıvanç hangi tribünden almışsa biz o tribüne gitmeyelim. :mrgreen:Galatasaraylı ablalar, sizi ilgilendirecek bir haber var:
Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy kombine almış. Ona göre. Yalnız bırakmayın gençleri stadyumda.![]()
Tünaydın arkadaşlar![]()
Günümüz Kupa ile sonlanır inşallah![]()
(-) tireleri koymayı unutma
(-) tireleri koymayı unutma![]()
Maça başlamadan elmanderden ümitliydim ayağımı çap anlamadımki bi kaleciyi çalımlayamadı.Kimse kusura bakmasın bu iş elmander ile yürümez , bi yerlerimizi yırttık forvet alsınlar diye adam gibi 17 mart 2012 den beri resmi maçlarda golü yok elmanderin. Bi sağlam forvetin olmaması tüm takımı etkiliyor , bu kadar güzel kadro diz adam gibi forvet koyma , saçmalık gerçekten saçmalık .
Maça başlamadan elmanderden ümitliydim ayağımı çap anlamadımki bi kaleciyi çalımlayamadı.
haklısın. derbi maç olmasa kimsenin umru olmazdı heralde. derbi olunca hırslanıyor taraftarlar. eskiden sezon öncesi tsyd kupası olurdu, şimdi onun yerini süper kupa aldı.Süper kupa, manevi anlamı olan başka bir esprisi olmayan bir kupa...
Kazansakda kaybetsekde çok önemli değil...
güzel oyun olsun yeter...
bizim için önemli olan CL bileti olan Şampiyonluk Kupası..
Aynen bende ümitliydim ama takıma verdiği birşey kalmadı , barosuda çok sahiplendik fakat bi noktadan sonra sahiplenmekte yetmedi şansını yitirdi , elmanderde o duruma geliyo yavaş yavaş .
Aynen bende ümitliydim ama takıma verdiği birşey kalmadı , barosuda çok sahiplendik fakat bi noktadan sonra sahiplenmekte yetmedi şansını yitirdi , elmanderde o duruma geliyo yavaş yavaş .