SDN Galatasaray Kulübü

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] , odtü, çalışmadan bitmez diyorlar, çalışmadan ilk bitiren ben olacam :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
inş bitirir vatana millete hayırlı bir evlat olursunuz:D

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yarın kitap alıyorum lys için dershaneye ek olarak evde çalışmak için bu kadar dinlemek yeter :)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam lys ye girmicem zaten bidahaki sınava çok var dershaneye gitmemeyi düşünüyorum pek bişi katmadı zaten evde bile olsam daha iyi çalışırdım eminim :)

Anlıyorum hocam bende öyle diyorum zaten keşke gitmeseydim evde çalışsam daha iyidi :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hehe hocam ben normal teller kesiyo beni mesajlasmak için çok iyi x3 var suan :D

Hocam bendede o tarz telefon var şuan klavyeli black berry tarzında yağmurda kullanamıyorum tuşların arasına su kaçıyor sonra fön makinasi ile ısıtıyorum tuşlar basmaya başlıyor :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın Aslan kardeşlerim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13071_MedicakPark-B.jpg

spacer.gif

Sağlık Raporu: Eleonora Lo Bianco - Sladjana Eric

Yamamay Busto Arsizio ile İtalya'da oynanan CEV Cup final maçında belinden sakatlanan Eleonora Lo Bianco ile ayak bileğinden sakatlanan Sladjana Eric’in maç sonrası tetkikleri Medical Park Hastanesi’nde gerçekleştirildi. İki oyuncumuzun da tedavilerine başlandı.

http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/13071.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@REDFOKS bu yaptınız resmen haksızlık! @y_ates gayet medeni şekilde konu açıp sitemini dile getirmiş. sizse direk konuyu kapatıp "huzur bozmaktan" adamı banlıyorsunuz.

biliyorsunuz ki, konu açık kalırsa mesaj yazıp destek veren üyeler olacak. siz de yönetim oalarak zor durumda kalacaksınız. gerçekten haklı olduğunuza inansaydınız bunu yapmazdınız.

bunun adı acizliktir...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selamün Aleyküm Renktaşlar kimse varmı ? :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
@REDFOKS bu yaptınız resmen haksızlık! @y_ates gayet medeni şekilde konu açıp sitemini dile getirmiş. sizse direk konuyu kapatıp "huzur bozmaktan" adamı banlıyorsunuz.

biliyorsunuz ki, konu açık kalırsa mesaj yazıp destek veren üyeler olacak. siz de yönetim oalarak zor durumda kalacaksınız. gerçekten haklı olduğunuza inansaydınız bunu yapmazdınız.

bunun adı acizliktir...

Kimsenin zor durumda kalacağı yok bırakalım herkes önüne gelene hakaret etsin ağzına geleni yazsın ceza aldımıda yönetime saldırsın ohh ne güzel demi bizde günah keçisi, bir yazara köpek derken aklı neredeymiş sudan çıkma ak kaşık olan vatandaşın.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Kimsenin zor durumda kalacağı yok bırakalım herkes önüne gelene hakaret etsin ağzına geleni yazsın ceza aldımıda yönetime saldırsın ohh ne güzel demi bizde günah keçisi, bir yazara köpek derken aklı neredeymiş sudan çıkma ak kaşık olan vatandaşın.
hakaret kısmına itirazım yok. ama üye konu açıp sitem etmiş. bundan ötürü banlanması haksızlık...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hakaret kısmına itirazım yok. ama üye konu açıp sitem etmiş. bundan ötürü banlanması haksızlık...

Hiçte bile haksız olduğu bir olayda açtığı konu ile tüm forumun huzurunu bozuyor. Dünde gecenin bir yarısı ona özelden yazdım hakaretin yasak olduğunu ve bunu anlamayacak birisi değilki artık amacının forumu huzurunu bozmak olduğu konusunda şüphem yok o yüzdende konuyu kapattım cezasınıda verdim.