SDN Galatasaray Kulübü

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam öğrenci misin bilmiyorum ama ( profilde yazan yaşa bakarsam öğrenci olma ihtimalin var ) eğer üniversite düşünüyorsan sakın gitme :) Adamın emdiği sütü burnundan getiriyorlar.

Vallamı hocam lise bitti benim ygs ye girdim ama kötü geçti seneye gircem bidaha :)

Neden öyle dedin şimdi üstad :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Vallamı hocam lise bitti benim ygs ye girdim ama kötü geçti seneye gircem bidaha :)

Neden öyle dedin şimdi üstad :)

İnşallah kazanırsın kardeşim, ama kazandığında görürsün ki, üniversiteyi kazanmak bitirmenin yanında sol da sıfır.Bunu eğer nasip olur da gidersen çok çok iyi anlarsın.Kazanmak bir ise, bitirmek bir milyon :) Tabi üniversiteye göre de değişir bu.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnşallah kazanırsın kardeşim, ama kazandığında görürsün ki, üniversiteyi kazanmak bitirmenin yanında sol da sıfır.Bunu eğer nasip olur da gidersen çok çok iyi anlarsın.Kazanmak bir ise, bitirmek bir milyon :) Tabi üniversiteye göre de değişir bu.

Tabikide hocam farkındayım zaten bunun :) Özellikle bilgisayar bölümleri olsun çok fazla çalışma gerektiriyor ve istedğim bölümde şuan türküyede dört üniversitede var puanı oldukça yüksek gidimde bir benim ders çalışmayla ilgili sıkıntım olmaz yedi saat ders çalıştığımı biliyorum gerekirse geleceğim için 24 saat bile çalışırım ki olcak gibi gözüküyor :D :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İnşallah olur kardeşim :) Sen elinden geleni yap da, gerisi Yaradana kalmış. [MENTION=102225]nevuser[/MENTION]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın Aslan kardeşlerim

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray'da Süper Final öncesi Felipe Melo ve Albert Riera krizine Fatih Terim el koydu! Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda yaşanan ikili mücadele sonrasında ciddi şekilde tartışan Melo veRiera'yı soyunma odasına yollayan ancak iki futbolcunun soyunma odasında da tartışmaya devam etmesinin ardından adeta çileden çıkan Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Florya'dan yaşanan olayların ardından 16 Nisan'daTürkiye'ye dönmek üzere yurt dışında bulunan Ünal Aysal'ı da durumdan haberdar eden Ali Dürüst, iki futbolcuya verilecek olan 'para cezası' hakkında da Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy ile bir toplantı yapacak. Sezon başında teknik direktör Fatih Terim'in talimatları doğrultusunda oluşturulan disiplin cezaları doğrultusunda Melo ve Riera ikilisine ceza vermesi gündemde olan sarı-kırmızılı yönetim, iki futbolcunun daManisaspor maçının kadrosuna alınıp, alınmama kararını ise Terim'e bıraktı.

Uzun bir aradan sonra ilk kez Florya'da yaşanan kavga ortamını kısa sürede geçiştirmek ve medyaya yansımasını mümkün olduğunca 'gerçek' bir şekilde aktarmak isteyen Fatih Terim, sezon başından bu yana aldığı kararı rafa kaldırdı ve sarı-kırmızılı takımın Cuma günü yapacağı antrenmanı basın mensuplarına açtı.

Florya'da gerçekleştirilecek antrenmanın ardından Melo ve Riera'nın barışma anını basın mensuplarının önünde gerçekleştirmek isteyen Terim, iki futbolcusuna da söz hakkı tanıyacak ve Süper Final öncesinde takımdaki birlik ve beraberlik ortamını yeniden sağlamaya çalışacak.

webaslan

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese hayırlı cumalar kardeşlerim
Melo la Rıerada bi cumaya gitsinlerde tövbe etsinler Fatih hoca alır onları kadroya:D:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fatih Terim: "Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, para cezası alacaklar, ancak şampiyonluk yürüşünde bizle olup olmayacaklarına ilerleyen günlerde karar vereceğim."

Kaynak

İlla bir şey çıkacak arkadaş.Rahat rahat bir sezon geçirelim dedik, onu da zehir ettiler !!

--- Mesaj Güncellendi ---

Fatih Terim konuyla ilgili açıklamada bulunuyor:

'KİMSEDEN SAKLAMADIK'

"Olmuş bir hadiseyi saklamanın gereksiz olduğunu düşünerek hareket ettik ve kamuoyuyla paylaştık. Tabii yaşananlar ve söylenenleri gördüğümüzde bilgi kirliliğini önlemek istedik ve bu basın açıklamasının daha doğru olduğuna karar verdik. Melo Riera'ya vurmuş ve Riera'nın kaşı açılmış biz de hastaneye götürüp tedavisini yaptırdık. Ben buraya Melo'yu da Riera'yı da getirebilirdim ancak bu doğru olmazdı. Konuyla ilgili spekülasyonları önlemek için ben karşınızdayım.Önce bizim doğruları paylaşmamız gerekiyor. Hadiseyi size aktardım. Olay bundan ibaret."

CEZA GELİYOR

"İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. Olaydan üzgünüz. Bizim kapattığımız veya hallettiğimiz o kadar çok var aslında ancak bu paylaşılması gereken bir durum. Fiziki bir olay var, dört-beş dikiş var. Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, para cezası alacaklar, ancak şampiyonlukyürüşünde bizle olup olmayacaklarına ilerleyen günlerde karar vereceğim"

'KARARI DUYURACAĞIZ'

"Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var; Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız. Galatasaraytaraftarının endişesi olmasın."
"BAZEN GÖRMEZDEN GELDİK"

"Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mümkün değil."

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hayırlı cumalar.

o zaman gerçekten ciddi bişi var. baya sert bi kavga oldu anlaşılan

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hopaaa yaw kalmıs surda birkaç hafta yapmayın cocuklar az daha dayanın ya..Neyse her türlü şampiyon olacağız ve allahın izniyle staddaki şampiyonluk resimlerini burda paylaşacam eğer yapabilirsem SDN adına pankart bile hazırlayacam buda benden kardeşlerime resital olsun ama biraz daha beklemeliyiz:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
O resitali aslında Saraçoğlunda yapmıştık :D Ahh şu statü olmasaydı !! [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu transfer dönemi sağlam transferler yapılmazsa taraftar olarak tepkimizi koyalım yönetime , avrupada mücadele edicez , kaliteli ismler şart , yönetim para tasarruf yapıcam diye saçma transferler yapmasın ayrıca , buda önemli .