Selamlar arkadaşlar![]()
Yarın kitap alıyorum lys için dershaneye ek olarak evde çalışmak için bu kadar dinlemek yeter![]()
Bende yarın işe başlıyorum hocam altı ay boşum![]()
Derken hocam![]()
İş başı yapcam yane hocamboş boş oturmakla olmuyor biraz para kazanmak lazım
![]()
Ben olsam ders çalışırım hocam yani soruları gördün![]()
Hocam lys ye girmicem zaten bidahaki sınava çok var dershaneye gitmemeyi düşünüyorum pek bişi katmadı zaten evde bile olsam daha iyi çalışırdım eminim![]()
Anlıyorum hocam bende öyle diyorum zaten keşke gitmeseydim evde çalışsam daha iyidi![]()
İlk maaşımla bitane telefon alcam kendime adroidli
![]()
Sdn'den çıkmam artık
![]()
Hehe hocam ben normal teller kesiyo beni mesajlasmak için çok iyi x3 var suan![]()
Hocam bendede o tarz telefon var şuan klavyeli black berry tarzında yağmurda kullanamıyorum tuşların arasına su kaçıyor sonra fön makinasi ile ısıtıyorum tuşlar basmaya başlıyor![]()
@REDFOKS bu yaptınız resmen haksızlık! @y_ates gayet medeni şekilde konu açıp sitemini dile getirmiş. sizse direk konuyu kapatıp "huzur bozmaktan" adamı banlıyorsunuz.
biliyorsunuz ki, konu açık kalırsa mesaj yazıp destek veren üyeler olacak. siz de yönetim oalarak zor durumda kalacaksınız. gerçekten haklı olduğunuza inansaydınız bunu yapmazdınız.
bunun adı acizliktir...
A.s hocam buradayızda renktaş @y_ates ortada hiç bir şey yokken yine banlandı.Selamün Aleyküm Renktaşlar kimse varmı ?![]()
hakaret kısmına itirazım yok. ama üye konu açıp sitem etmiş. bundan ötürü banlanması haksızlık...Kimsenin zor durumda kalacağı yok bırakalım herkes önüne gelene hakaret etsin ağzına geleni yazsın ceza aldımıda yönetime saldırsın ohh ne güzel demi bizde günah keçisi, bir yazara köpek derken aklı neredeymiş sudan çıkma ak kaşık olan vatandaşın.
hakaret kısmına itirazım yok. ama üye konu açıp sitem etmiş. bundan ötürü banlanması haksızlık...