SDN Galatasaray Kulübü

Reaksiyon puanı
31
Hiçte bile haksız olduğu bir olayda açtığı konu ile tüm forumun huzurunu bozuyor. Dünde gecenin bir yarısı ona özelden yazdım hakaretin yasak olduğunu ve bunu anlamayacak birisi değilki artık amacının forumu huzurunu bozmak olduğu konusunda şüphem yok o yüzdende konuyu kapattım cezasınıda verdim.
Huzursuz olan bir üye göremiyorum ben varsa söylesin burada @y_ates 'den kimsenin bir şikayeti yok çelişkiyi bırakmalısın REDFOKS.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ne oluyor ya böyle ya adil olun adil REDFOKS huzur bozmaktan bahsediyorsun artist10 diye biri vardı tam nicki hatırlamıyorum fenerbahceli arkadaş ondan ii huzur bozan yoktu.Acaba onunla ilgili bir işlem yaptın mı merak ediyorum.........................................

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu söylediklerinin huzuru bozmak ile ne alakası var??

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkes kafasına göre ceza veriyor bu ne ya bu cezaları kontrol eden yokmu.Fatih terimle ilgili haber yayınlandıktan sonra bi kaç fenerli arkadaşta hakaret sayılacak mesajlar yazmıstı hani nerde cezalar varmı birşey REDFOKS ??? Şimdi sen bunuda tehdit veya hakaret algılarsın ceza kesersin

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
her hakaret huzur bozucu davranış görülmüyor nedense bazıları görülüyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Forumda kimsenin avukatı değilim fakat bir forumun kuralları vardır.Olaylar karşısında verilecek cezalar bellidir.

Ben şahsen forumun kurallarının öğrenmek adına, y_ateş'in açtığı konuda huzurluk nerede öğrenmek istiyorum.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Forumda kimsenin avukatı değilim fakat bir forumun kuralları vardır.Olaylar karşısında verilecek cezalar bellidir.

Ben şahsen forumun kurallarının öğrenmek adına, y_ateş'in açtığı konuda huzurluk nerede öğrenmek istiyorum.

gözlük takman gerek hocam ;)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nedense banlar hep asil takımın asil taraftarlarına geliyor anlamadım gitti :S

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim.Ne demiş üstad

Yetişemiyorsan el salla gardaşşşşş:D:D:D

Anlayana

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D :D :D Sabah sabah ne güldürdün be hocam :D

ne yapim kardeşim ya herkes rütbesini kullanarak olayları sahsileştiriyor.Böyle yönetim olmaz eğer ortada gercekten bir olay varsa bunu herkes görmeli ki gercekten suclu olsun ortada birşey yok ama ceza yağıyor bu ne ya

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13083_b.jpg

spacer.gif

[TD="width: 35"][/TD]
[TD="width: 65"][/TD]

[h=1]Açıklama[/h]
Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.
Galatasaray Sportif AŞ

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13083.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
medyaya yine malzeme çıktı. artık play off sonuna kadar bunun ucunu bırakmazlar.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bişey olmaz ya en fazla bir hafta konusulur sonra Fatih hoca bi barışma konusması olay çözülür

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
amma abarttılar olayı. barışmışlar zaten

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selamün Aleyküm Kardeşlerim Nasılsınız ? :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba Renkdaşlar, akşamüstü uyuyupta şimdi uyanmak ne tuaf geliyor insana :D