gönül işi ne yani anlamadımHa, bide gönül işi
mod alımları genelde kaç haftada, ayda bir oluyor? En son ne zaman olmuştu? Kaç tane mod var biliyor musunuz?En az bir 100 mesaj lazım tabiki kendini göstermen lazım her konuda mesajının olması değil olan mesajının ne kadar bilgi içerdiği önemli. Herşeyden önce mod alımlarının açık olması tabiki.Ama şu an yok olunca duyurusu yapılır.
Yani para kazanmak yokgönül işi ne yani anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mod alımları genelde kaç haftada, ayda bir oluyor? En son ne zaman olmuştu? Kaç tane mod var biliyor musunuz?
doğru aslında ama olsun yine de mod olmak güzel olur bence para kazanılmıyor ama değil mi?Yani para kazanmak yok
en son ne zaman olmuştu sonraki ortalama ne zamana olur?Bir dahakine bende aday olacağım.
en son ne zaman olmuştu? Sonraki moderat alımı ne zamana olur senceBir dahakine bende aday olacağım.
tamam teşekkürlerHiç bilmiyorum, yöneticilerin isteğine bağlı sanırım.
Benim gibi olman lazım mesela.SDN Forum'da yani burada moderatör olmak için ne yapmak gerekiyor? Moderatörler nasıl seçiliyor? Moderatör olmak için yaş sınırı var mı? Ne zamanlarda alım oluyor? Kaç tane moderatör var? Aklımda baya soru var bu konu ile ilgilibilenler cevap verebilir mi?
nasıl yani senin gibiBenim gibi olman lazım mesela.![]()
Popüler, bilgili, faydalı ve saygılı olman lazım.nasıl yani senin gibi![]()
tamam bir de birşey daha soracağım ayrı konu açmak istemedim. Bu forumda mesela haber içerikleri paylaşmak yasak mı son dakika haberPopüler, bilgili, faydalı ve saygılı olman lazım.
aynı zamanda bilgi içerikleriPopüler, bilgili, faydalı ve saygılı olman lazım.
Serbest.tamam bir de birşey daha soracağım ayrı konu açmak istemedim. Bu forumda mesela haber içerikleri paylaşmak yasak mı son dakika haber
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı zamanda bilgi içerikleri
teşekkürlerSerbest.
Adı üzerinde olan bir şey (moderatörlükle alakası yok).teşekkürlerson birşey daha içerik ekibi ne oluyor moderatör gibi birşey mi?
tamam çok teşekkürlerAdı üzerinde olan bir şey (moderatörlükle alakası yok).![]()