- Reaksiyon puanı
- 1,812
Benim takım hazır bu iş bitti kupalardan birini alıyım.
Moderatörler ne de güzel.Konuyla alakasız mesajlar yazmayalım
Yayın tekrarını paylaşabiliriz evet.Moderatörler ne de güzel.
Ben katılamıyacağım turnuvaya. Katılanlara bol şans diliyorum. Bu arada replay falan buraya gelecek mi? Veya yayın tekrarı? Çünkü işim oluyor genellikle.
twitchte mi paylaşırsınız ?Yayın tekrarını paylaşabiliriz evet.
PUBG LITE kapatıldı.ilerde belki pubg lite duo turnuvası da yapılabilir
Twitchte de olabilir, youtube'a da yükleyebiliriz. Linklerini forum üzerinden paylaşırız.twitchte mi paylaşırsınız ?
Farklı türde oyunların da turnuvası olacak mı? Strateji, MMORPG, Rekabetçi diye gider mi yani?Twitchte de olabilir, youtube'a da yükleyebiliriz. Linklerini forum üzerinden paylaşırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turnuva ve turnuva önerisi dışındaki mesajların devamı halinde artık cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım arkadaşlar.
Yönetim olarak değerlendireceğiz bunları da. Bu turnuvaya gösterilen rağbetin de bir etkisi olacaktır değerlendirmelerimizdeFarklı türde oyunların da turnuvası olacak mı? Strateji, MMORPG, Rekabetçi diye gider mi yani?
Elimizden geleni yapacağız hem oyuncular için hem izleyiciler içinVe ayrıca Ghost olmaması adına en az 2 dakika koymanızı öneririm, 30 saniye falan olursa daha yaşıyorsa nerede olduğunu tahmin edebilir.
Benimkisi de öyleYaşım tutuyor bilgisayarım çöp daha ısınmasından dolayı ets 2'yi de oynayamıyorum, geforce now'da da yok zaten neyse bende izlerim artık.
Olursa cs 1.6'ya varım ama onun da zevki çıkmaz diye düşünüyorum ayrıca her an uyarı da alabilirim uzatmayalım.Benimkisi de öyle
Evet Rainbow sarar ya fuze alıp yok ederim ?Turnuva Önerisi olarak Tom Clancy's Rainbow Six Siege olabilir.Ama oyunun fiyatı 85TL.Benim var.
Sdn forum discord hesabına katıldıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Öyle değil mi @atkaksoy501Bide şey sorucaktım ben kendi Discord hesabımla asla bir yere girmem o yüzden farklı bir hesap açtım onla katılsam olurmu.
Çünkü kendi hesabımdA asla sunucu yoktur koymamda.Sdn forum discord hesabına katıldıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Öyle değil mi @atkaksoy501
Sıkıntı yok. Yeter ki bize sunduğunuz discord hesabıyla sdn forum sunucusunda bulununBide şey sorucaktım ben kendi Discord hesabımla asla bir yere girmem o yüzden farklı bir hesap açtım onla katılsam olurmu.
Biz de takım oluşturmaya çalışıyoruz.Büyük bir heyecan olmuştu bu konuyu ilk açtığımızda. Ancak başvuran göremiyorum. Sıkıntı nedir arkadaşlar? Takımları ve başvuruları şimdiden halledin derim ben. Son dakikalara bırakmayın.
Arkadaşım yok.Büyük bir heyecan olmuştu bu konuyu ilk açtığımızda. Ancak başvuran göremiyorum. Sıkıntı nedir arkadaşlar? Takımları ve başvuruları şimdiden halledin derim ben. Son dakikalara bırakmayın.
Forumdan bulabilrisiniz. Sizin gibi "Takımım yok, arkadaşım yok" diyen kişilere özel mesaj yoluyla ulaşarak bir takım oluşturabilirsiniz bence İsteyin yeter.Arkadaşım yok.
Geçen sezon gold'dum belki takım toplayan vardır.Forumdan bulabilrisiniz. Sizin gibi "Takımım yok, arkadaşım yok" diyen kişilere özel mesaj yoluyla ulaşarak bir takım oluşturabilirsiniz bence İsteyin yeter.
Sıkıntı şudur: Forum üyelerinin aktifliğini göz önünde bulundurursak önceki konuya verilen ilgi, bu konuya gelmemiş olmalı. Ya oynamayı bilmiyordur ya da sistemi düşüktür. Arkadaş bahanesinin geçerli olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunu oynayabilen, sistemi yeten birisi rahatlıkla bulabilir.Sıkıntı nedir arkadaşlar?
Nasıl lütfen anlatın.Sıkıntı şudur: Forum üyelerinin aktifliğini göz önünde bulundurursak önceki konuya verilen ilgi, bu konuya gelmemiş olmalı. Ya oynamayı bilmiyordur ya da sistemi düşüktür. Arkadaş bahanesinin geçerli olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunu oynayabilen, sistemi yeten birisi rahatlıkla bulabilir.
Bununla ilgili bir konu açacağım umarım faydası dokunur arkadaş bulamayanlara.Nasıl lütfen anlatın.