• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn Forum Valorant Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilerde belki pubg lite duo turnuvası da yapılabilir

twitchte mi paylaşırsınız ?
Twitchte de olabilir, youtube'a da yükleyebiliriz. Linklerini forum üzerinden paylaşırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turnuva ve turnuva önerisi dışındaki mesajların devamı halinde artık cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım arkadaşlar.

Twitchte de olabilir, youtube'a da yükleyebiliriz. Linklerini forum üzerinden paylaşırız.

Turnuva ve turnuva önerisi dışındaki mesajların devamı halinde artık cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım arkadaşlar.
Farklı türde oyunların da turnuvası olacak mı? Strateji, MMORPG, Rekabetçi diye gider mi yani?

Ve ayrıca Ghost olmaması adına en az 2 dakika koymanızı öneririm, 30 saniye falan olursa daha yaşıyorsa nerede olduğunu tahmin edebilir.

Farklı türde oyunların da turnuvası olacak mı? Strateji, MMORPG, Rekabetçi diye gider mi yani?
Yönetim olarak değerlendireceğiz bunları da. Bu turnuvaya gösterilen rağbetin de bir etkisi olacaktır değerlendirmelerimizde :)
Ve ayrıca Ghost olmaması adına en az 2 dakika koymanızı öneririm, 30 saniye falan olursa daha yaşıyorsa nerede olduğunu tahmin edebilir.
Elimizden geleni yapacağız hem oyuncular için hem izleyiciler için :)

Çakma BBL yi kuruyorum gelen gelsin ?

Takımınız yok mu tebrikler alındınız

Amacımız kazanmak olmadan eğlenmek olacak yeniksekte mutlu yeniliriz.

Turnuva Önerisi olarak Tom Clancy's Rainbow Six Siege olabilir.Ama oyunun fiyatı 85TL.Benim var.
Evet Rainbow sarar ya fuze alıp yok ederim ?

Bide şey sorucaktım ben kendi Discord hesabımla asla bir yere girmem o yüzden farklı bir hesap açtım onla katılsam olurmu.

@Rizelimapper53, Neye şaşırdın.

Büyük bir heyecan olmuştu bu konuyu ilk açtığımızda. Ancak başvuran göremiyorum. Sıkıntı nedir arkadaşlar? Takımları ve başvuruları şimdiden halledin derim ben. Son dakikalara bırakmayın. :)

Büyük bir heyecan olmuştu bu konuyu ilk açtığımızda. Ancak başvuran göremiyorum. Sıkıntı nedir arkadaşlar? Takımları ve başvuruları şimdiden halledin derim ben. Son dakikalara bırakmayın. :)
Biz de takım oluşturmaya çalışıyoruz. :D

Sıkıntı şudur: Forum üyelerinin aktifliğini göz önünde bulundurursak önceki konuya verilen ilgi, bu konuya gelmemiş olmalı. Ya oynamayı bilmiyordur ya da sistemi düşüktür. Arkadaş bahanesinin geçerli olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunu oynayabilen, sistemi yeten birisi rahatlıkla bulabilir.
Nasıl lütfen anlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...