Önümüzdeki 4 hafta çok kritik. Ne yaparız sizce?
Meridian, az evvel milli takımla ilgili bir konuya şu mesajı yazdım: "Tüpçü'nün federasyon başkanı, Terim'in milli takım hocası olduğu bir ülkede futbol denen hobiyi sildim defterden"
Morinho'lu bir ManU'yu devirebilen bir takım öylesine sıradan maçları kazanmak zorundadır abicim, kazanamıyorsa zaten şampiyonluğu da hak etmiyor demektir. Onun içindir ki yukarıda ifade ettiğim gibi çok soğudum bu işlerden gerçekten, çok fazla merak edesim de gelmiyor hani
Aynen bu daha net.
Önemli olan Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil,hangi takımın onun yolundan gittiğidir. Ali Koç
ee gençler ne var ne yok ? lens'e nazar mı değdi ne gs maçında keşke oynasa. @|SeYYaH| enver hocam nasılsınız ? afiyettesinizdir inşallah
Takımı daha doğrusu ortasahayı toparlayacak bir 10 numara transfer edilir ve ortasahada ozanı oynatmak yerine alper veya salihe şans verilirse ben şansımızın devam edeceğini düşünüyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Fenerbahçe de sorun ortasaha. Mehmet topalın yanına josef gibi bir oyuncuyu koymak hata,onun üzerine bir de ozan ı eklemek resmen cinayettir.