cx105lumutcan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 83
galatasaray maçındaki gibi yani
benide almıısınız kadeşim bende fenerbahçe kulübüne kayıt olmak istiyorum
Hoşgeldin kardeşim, umarım yetkili bir arkadaş görür ve kaydeder isminizi. Eskiden bu bölümlere mazruf diye bir arkadaşımız bakardı, gözünden birşey kaçmazdı, iyi giderdi işler de şimdi kim bakar, kim ilgilenir hiç bilemiyorum valla!
Bende katılmak istiyorum @by efsane
Abicim herhangi bir eksiklikte beni etiketleyebilirseniz anında hallederiz. Ekliyorum katılmak isteyen dostları.
Bizde fenerbahçeliyiz bizide yazın
Lens elimizden kaçıp gidebilir.
Fenerbahçe sayfasındayız burası aktif değil.Şampiyonuz!
Hemde Avrupa şampiyonu...
Galatasaray gibi 2.sınıf bir kupanın da değil, NBA'dan sonraki dünyanın en büyük kupasının sahibi olmuşuz.
Ve...
Bizim bu mutlu günümüzde, tarih yazdığımız günde...
Kimse gelip burada sevincini paylaşmamış, tek kelime bile etmemiş.
N'oldu bize yav?
Fenerbahçe sayfasındayız burası aktif değil.
Bir şey yazınca cevap gelmesini bekle burası ölmüş bir iki kişi dışında sen ben başka kim var?Aktif değilse biz nasıl yazıyoruz birader? Hem FB sayfası da ne oluyor? Bizim FB adına paylaşım yaptığımız müşterek ortam burası değil miydi? FB sayfası da nerden çıktı?
Bir şey yazınca cevap gelmesini bekle burası ölmüş bir iki kişi dışında sen ben başka kim var?
Lakin onlar en kolay yolu tercih ettiler, budayıp döktüler. Şimdi gelin diyorlar. Diyorlar ama soğudu o arkadaşlar buradan, kaz kez yazıp ricalarda bulundum, burada buluşmak, eski günlere dönmek için ama olmadı maalesef.
Mustafayı bende çok özledim sevgili Fatih, Ömerle yine Facede diyaloğumuz, bağlantımız oluyor da, Mustafayı çok uzun zamandır bağlantıyı kaybettik. Maalesef Face'den de kapayıp gitmiş.
Bensiz olur mu Fenerbahçeli BAY58 geldi!
Hoş gördük dünya küçük fakat daha önce tanıştığımızı sanmıyorum.Hoşgeldin Bay58, eskilerden tanıdık biri miydik diye sorsam?
Yarın kazanırmıyız beyler fikriniz nedir? Ben Vardar'ın önceki maçlarını gözlemledim, eğer volkan kalede olursa çok büyük sıkıntı olur.
Ben artık yavaş yavaş eski günlerimize döneceğimizi umut ediyorum hocam. Bakalım akşam ne olacak maçtan sonra analiz için konuşalım burada selametle kalın.Ne yazık ki Fenerbahçe'nin her bir maçı üç ihtimalli oluyor son yıllarda. Bi zamanlar yenilmiş olsak bile maçlar tek ihtimalliydi bizler için, o da kazanmak. İnanırdık çünkü... Bizler sadece kaç farklı kazanacağımızı merak ederdik. 3-0 geriye düştüğümüz GS maçını bile 4-3'e çevirmesini bilen bir takımımız vardı. Ne yazık ki o günler artık mazi oldu, geride kaldı. Pendik sendromu genlerimize işlemiş bi kere. Basit maçları az farkla kazandığımız zaman üzülürdük eskiden, böyle az bi fark bize yakışmadı derdik. Şimdiyse beraberliği son dakikalarda kurtardığımızda seviniyoruz. Aziz başkan amatör branşlarda destanlar yazdı, tesisleşmede keza öyle. Lakin futbola gelince bizi çok gerilere düşürdü maalesef. Aslında iyi niyetiyle çok şeyler yapmak istedi lakin yanlış planlamalar, yanlış hocalar vs. beceremedi bu işi vesselam.