Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Çok geç kendine geldi Volkan Şen. 9-10 hafta önce böyle olsaydı işler değişirdi.
Alla alla gerçi Bizim maçta'da pozisyonları yoktu. Neyse Gs-Beşiktaş maçında şampiyon belli olur bence.Kaleyi bulan hiç şutları yok, atakları yok gelemiyolar hiç...İlk yarıda bi tane şut var Hasan Ali'nin eline çarptı penaltı beklediler başkada hiç bişey yapamadılar...Trabzon bitmiş hiç varlık gösteremediler...
Van Persie; Son 3 Maç 3 gol 1 asist
Volkan Şen; Son 3 Maç 4 gol
Luis Nani; Son 3 Maç 2 gol 3 asist
Trabzonspor maçı yorumlarında sistem değişikliğinden filan bahsetmişlerdi. Bu sistem değişikliği her neyse işe yaradı. Büyük ihtimalla dediğiniz gibi futbolcuların oynadığı yerlerle ilgilidir.Acaba bu perfonmansların oyuncuların yerinde oynatılıp oynatılmaması ile ilgili bir sistem sorunu yüzünden olması mümkün olamaz mı?
Mesela Nani'nin röportajını okumuştum geçen gün, buna benzer şeyler söylemişti. Bu maçta özgür bırakıldığını ve çok rahat olduğunu falan söylemişti.
Şimdi Trabzon'un eline ne geçti cezadan başka ?"SON DAKİKA - TFF, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını 4-0 hükmen Fenerbahçe lehine tescil etti."
Beklediğimiz gibi...
Taraftarları destek olacağına köstek oluyor bu şekilde. Cezayı geçtim olayların manevi boyutu daha önemli. Gerçi onu da kendi kulüpleri düşünsün.Şimdi Trabzon'un eline ne geçti cezadan başka ?
Katılıyorum.Taraftarları destek olacağına köstek oluyor bu şekilde. Cezayı geçtim olayların manevi boyutu daha önemli. Gerçi onu da kendi kulüpleri düşünsün.
Şimdi Trabzon'un eline ne geçti cezadan başka ?
Şampiyon olursak Aziz Başkan 2000 model otobüs alacakmış ve bu videoya hareket getirecekmiş.ya bu videoda ses var da, görüntü hep sabit, hareket hiç yok.
bu arada takımın otobüsü sanki 1990'ların modeli gibi duruyor, ve hiç yakışmıyor kulübümüzün şanına tabii ki...
Şampiyon olursak Aziz Başkan 2000 model otobüs alacakmış ve bu videoya hareket getirecekmiş.
Gelen olsa da kafa bulsak hocam. Baksana kimseler uğramıyor.Birbirimizle böyle kafa bulursak burası çok yalnız kalır sonra sevgili meridian.