SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@Korpe merte çok kızmışsın ama ilk golden sonra adamın ölmüş annesine küfür edilmiş adam bir hevesle çıktığı milli maçta otomatikmen demoralize olmuş tamam bu tur olaylara adapte olması lazım ama adam zayıf noktası belkide Abdullah Avcı ayrı zaten bana göre Türkiyenin en iyi kalecisi Tolga varken oynamamış Mert oynatıyor

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aykut hoca istifa etmiş en çok üzülenler başkaları Tamam Aykut hocayı teknik kapasitesinden dolayı sevmem ama bana göre bir aragones bin kat iyi en azından paramız yabancıya gitmedi birde bu haber hemen istifa etmiş gibi sunuluyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe merte çok kızmışsın ama ilk golden sonra adamın ölmüş annesine küfür edilmiş adam bir hevesle çıktığı milli maçta otomatikmen demoralize olmuş tamam bu tur olaylara adapte olması lazım ama adam zayıf noktası belkide Abdullah Avcı ayrı zaten bana göre Türkiyenin en iyi kalecisi Tolga varken oynamamış Mert oynatıyor

Derbi maçta napacak ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aykut hoca istifa etmiş en çok üzülenler başkaları Tamam Aykut hocayı teknik kapasitesinden dolayı sevmem ama bana göre bir aragones bin kat iyi en azından paramız yabancıya gitmedi birde bu haber hemen istifa etmiş gibi sunuluyor

Açıklamalari bekleyin onlar daha bomba olacak.

Abdullah Kiğılı Aykut Kocaman'ın istifasını kabul edeceklerini söyledi.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aziz kaldı başımıza.
Oda gideydi iyiydi..
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
FENERBAHÇE Kulübü: Teknik direktörüz Aykut Kocaman'ın istifası ile ilgili kulübümüze ulaşmış bir bilgi yoktur.

Aziz kaldı başımıza.
Oda gideydi iyiydi..
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.

Aleyküm selam abi..

Ali Yıldırım da istifa ediyor.

29 Mayıs İstanbul'un Fethi ve Fenerbahçe'nin İşgalden Kurtulmasının Öncü Adımları.

Başkanvekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı’nın istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Öte yandan Asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Yıldırım’ın kulübümüze ulaşan istifa talebi yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın istifasına ilişkin kulübümüze ulaşan herhangi bir talep ya da başvuru bulunmamaktadır. Böyle bir başvurunun varlığı halinde, gerekli değerlendirme yönetim kurulumuzca yapılacak ve gerekli karar alınacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Aykut Kocaman'ın istifası Kulübe ulaştı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
lucesco,alan sherar (başarılı birisi değil ama efsane), alman teknik direktör
Lucascu gelmez tahminimce Alan S. aynı şekilde ancak gelirse de Carlos gibi deneme için gelir.
Alman benim de kafama yatıyor , son olarak Bremenin onca yıldır kulüpte bulunan efsane ismi geçenlerde istifa etti o gelebilir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Feridun Niğdelioğlu: Aykut Kocaman, yakın çevresine '3 kupayı da alsam bırakacağım' demişti.

Rıdvan Dilmen an itibariyle kulüp binasına giriş yaptı

Hayırdır giremiyomusun :D

patladi ya la :D

Vefasızlık kitabına yine ön söz yazdık.

Ersun Yanal: Yurt dışından yeni döndüm. Aykut Hoca'nın istifasından haberim yok. Kimseden de bir teklif almadım.

Fenerbahce'de sportif direktörlüğe Rıdvan Dilmen ya da Bülent Uygun'un getirileceği, teknik direktörün ise daha sonra belirleneceği iddia edildi.

Son 10 yılın Şampiyonlar Ligi başarı tablosunda Fenerbahçe 35 puanla 27. olurken, Galatasaray 28 puanla 33. sırada kaldı.

[h=5]Fenerbahçe Yönetim Kurulu Aykut Kocaman'ın İstifasını Kabul Etti.[/h]

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erken istifa iyi oldu oyuncular şimdi yandı yeni gelen bir öttürsün bakalım takımı

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] [MENTION=63302]WhiteHawk[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abiler nerelerdesiniz..

Genç futbolcu Recep Niyaz'ın sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı.

"Şu An İçimizdeki Temizlikle Uğraşıyoruz"
İkinci Başkanmızı Abdullah Kiğılı, yaşananlarla ilgili olarak Hürriyet`e özel açıklamalar yaptı... Kiğılı, yaptığı açıklamada Aykut Kocaman`ın istifasının henüz kulübe gelmediğini ve Ali Yıldırım`ın istifasını kabul ettiklerini söyledi. Abdullah Kiğılı, Pepe`nin transfer edilği ile ilgili olan haberlere de şu sözlerle cevap verdi: Ne Pepe`si kardeşim, biz şu an içimizdeki temizlikle uğraşıyoruz.

Aykut Kocaman`ın istifasından sonra abudllah Kiğılı ve Ali Yıldırım`ın da istifa ettiği iddia edilmişti... Tüm yaşananlarla ilgili olarak, Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Abdullah Kiğılı hurriyet.com.tr`ye şu açıklamaları yaptı...

"Aykut Kocaman`ın istifa mektubunu bekliyoruz, geldiği anda kabul edeceğiz. Ali Yıldırım istifa etti, biz de kabul ettik. Benim ise istifa etmem söz konusu değil, zaten 1 haftadır da burada değildim."

"İÇİMİZDE TEMİZLİK YAPIYORUZ"
Ardından Abdullah Kiğılı`ya Pepe transferini sorduk. Kiğılı`nın yanıtı ise çok ilginçti: "Ne Pepe`si kardeşim, biz şu an içimizdeki temizlikle uğraşıyoruz."

www.antu.com

O bu değil de antu haberi verdi, etti diye Antuya karşi cephe almışlar

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Rıdvan sportif direktör, Ersun Yenal da T.Direktör olacak gelecek, tarihe not düşülsün :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
945260_569329363117672_954383941_n.jpg

Rıdvan sportif direktör, Ersun Yenal da T.Direktör olacak gelecek, tarihe not düşülsün :)

oldu beyim :)

Çaykur Rizespor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alex varken kalem oynatmayıp,hatta olumsuz konuşup gidince timsah gözyaşı dökenler gibi şimdide Aykut Hocamıza nameler düzecekler şaşırmayın (FBD)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi abdullah avcı keşke bize gelse o adam lig oynatıo milli takım oynatamıyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
FENERBAHÇE'ye verdiğin Emekler, kazandırdığın Kupalar ve her türlü baskıya karşı DİK durduğun için "Teşekkürler" Aykut KOCAMAN.

ama taktık anlayişin ve isyan ettirişin de bir başka güzeldi :D ahahha [MENTION=208102]bal[/MENTION]ıdamat [MENTION=115926]aagkn[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=32823]lord87[/MENTION] [MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] ve diğer arkadaşlar :)

Abi abdullah avcı keşke bize gelse o adam lig oynatıo milli takım oynatamıyor.

Abi o geleceğine :) yılmaz abi gelsin

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:) abi takım koşar yılmaz vural bu takım'da koşan oyuncuların km istatik'i 20 km yi rahat bulur her türlü [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]