Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Günaydın Abiler ,Ablalar ,Baylar ,Bayanlar Keyifler nasıl ?
Abdullah Avcı neden sinanı cıkarip merti aldi anlamiş değilim, Ayrıca boyle de kalecilik olmaz olsun.
Günaydın Abiler ,Ablalar ,Baylar ,Bayanlar Keyifler nasıl ?
Maç mı varmış![]()
Selamunaleyküm günaydınlar geç kaldım![]()
@Korpe merte çok kızmışsın ama ilk golden sonra adamın ölmüş annesine küfür edilmiş adam bir hevesle çıktığı milli maçta otomatikmen demoralize olmuş tamam bu tur olaylara adapte olması lazım ama adam zayıf noktası belkide Abdullah Avcı ayrı zaten bana göre Türkiyenin en iyi kalecisi Tolga varken oynamamış Mert oynatıyor
Aykut hoca istifa etmiş en çok üzülenler başkaları Tamam Aykut hocayı teknik kapasitesinden dolayı sevmem ama bana göre bir aragones bin kat iyi en azından paramız yabancıya gitmedi birde bu haber hemen istifa etmiş gibi sunuluyor
Aziz kaldı başımıza.
Oda gideydi iyiydi..
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
yeni menajer adaylarımız ve görüşleriniz neler ?
Lucascu gelmez tahminimce Alan S. aynı şekilde ancak gelirse de Carlos gibi deneme için gelir.lucesco,alan sherar (başarılı birisi değil ama efsane), alman teknik direktör
ersun hoca saldıran takım yapmada üstüne yok a.gücü,gençler vb. mantıklı ama ? nedenseErsun Yanal diyorum...
Hayırdır giremiyomusun![]()
Rıdvan sportif direktör, Ersun Yenal da T.Direktör olacak gelecek, tarihe not düşülsün![]()
Abi abdullah avcı keşke bize gelse o adam lig oynatıo milli takım oynatamıyor.
@balıdamat