SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese..

dün Başkanı dinlemişlerdir umarım bazı kişiler..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@deatmania

burda saygısızlık olmuyacağı için pek sorun olmaz bundan sonra =) teşekkürler ilgin için

@
cobra11

izledik tabi =) reytingler alt üst oldu dün AB'ye göz kırptık Total'e seslendik

gerçekten dün iyi konuşmalar yaptı bazı şeyleri açığa çıkardı ve bayada güntekini fırçaladı =)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
A2s-adZCAAAD6h8.png

İyiki Dogdun Alex de Souza

Selamun Aleyküm Hayırlı günler Hayırlı CUMA lar..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın dostlar , hoşgeldin [MENTION=70615]erjan[/MENTION] ,
Şahısları rendice eden yaklaşımlara her zaman karşıyız...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@Korpe bunu hep yapıyorsun :hammer::hammer::hammer::hammer:

-----

galatasaray bedelli sermaye arttırımı yapıcakmış öz kaynak olarakta kombine sahiplerinin çocukların sünnet düğününda takılacak altınları gösterecekler herhalde =) birileri gene birşeylere göz yumacak gibi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
75 tane domuz öldürmüşüz
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] omercengiz1 ekleyebilirsin twitter da

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
'Messi'ye Aslan kancası

G.Saray yönetimi, Kanarya’ya ‘yılın çalımını’ atmak için hazırlanıyor. 17 yaşındaki Recep Niyaz ve babasıyla sık sık görüşen Cimbom, oyuncuya F.Bahçe’den aldığı yıllık ücretin 10 katını vermeyi taahhüt etti

Galatasaray yönetimi, ezeli rakibi F.Bahçe’ye ‘yılın çalımını’ atmaya hazırlanıyor. Sarı- Kırmızılı yöneticilerin, Aykut Kocaman’ın “Gelecekte F.Bahçe’nin en büyük yıldızı olacak” dediği Recep Niyaz’ı, Sarı-Lacivertli ekibin elinden kapmak için gizliden gizliye çalıştığı ortaya çıktı.

Daha önce Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen’in transfer edilmesi için çalıştığı, fakat Adnan Polat yönetiminin yavaş davranması üzerine Kanarya’ya kaptırılan Recep Niyaz için G.Saraylı yöneticilerin, genç futbolcunun babasını sürekli olarak sıkıştırdıkları ve transfer teklifleriniyeniledikleri öğrenildi. Cimbom’un, Recep Niyaz’ın babasını ikna etmek için F.Bahçe’den şu anda aldığı yıllık 250 bin liranın tam 10 katı rakamı önerdikleri vurgulandı. Recep’in eski bir futbolcu olan babasının ise bu teklifi F.Bahçe yönetimine ilettiği de vurgulandı.

BABASI DA İMZA ATABİLİR
Recep Niyaz’ın ise F.Bahçe’den ayrılmak istemediği, yönetimin de sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldıza uzun süreli yeni bir mukavele hazırladığı ifade edildi. G.Saray’ın, Recep’in menajeri Erdil Arpacı’yı da ikna için uğraştığı da belirtiliyor. 17’lik Recep Niyaz ile Galatasaray, FIFA kuralları gereği genç futbolcu statüsünden sözleşme imzalayabilir. Daha sonra da FIFA’nın belirlediği yetiştirme parasını F.Bahçe’ye ödeyerek, bonservisini alabilir. Bu arada Recep‘in yaşı 18’den küçük olduğu için genç futbolcunun adına babası da G.Saray’a imza atabilir. Bu sözleşme de direkt olarak oğlunu bağlar. Fenerbahçe ile Recep Niyaz arasında bulunan “genç futbolcu statüsü” sözleşmesi ise 2013 yılının Haziran ayında sona eriyor. Sarı- Lacivertliler, Recep’i tutabilmek için kısa süre içerisinde yeni sözleşme imzalatmak zorunda.

kaynak

Recebi galatasaray yada başka takıma kaptırırmazlar umarım ki gerzek aykut ile çalışma arkadaşları şu adamı oynatın

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
'Messi'ye Aslan kancası

G.Saray yönetimi, Kanarya’ya ‘yılın çalımını’ atmak için hazırlanıyor. 17 yaşındaki Recep Niyaz ve babasıyla sık sık görüşen Cimbom, oyuncuya F.Bahçe’den aldığı yıllık ücretin 10 katını vermeyi taahhüt etti

Galatasaray yönetimi, ezeli rakibi F.Bahçe’ye ‘yılın çalımını’ atmaya hazırlanıyor. Sarı- Kırmızılı yöneticilerin, Aykut Kocaman’ın “Gelecekte F.Bahçe’nin en büyük yıldızı olacak” dediği Recep Niyaz’ı, Sarı-Lacivertli ekibin elinden kapmak için gizliden gizliye çalıştığı ortaya çıktı.

Daha önce Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen’in transfer edilmesi için çalıştığı, fakat Adnan Polat yönetiminin yavaş davranması üzerine Kanarya’ya kaptırılan Recep Niyaz için G.Saraylı yöneticilerin, genç futbolcunun babasını sürekli olarak sıkıştırdıkları ve transfer teklifleriniyeniledikleri öğrenildi. Cimbom’un, Recep Niyaz’ın babasını ikna etmek için F.Bahçe’den şu anda aldığı yıllık 250 bin liranın tam 10 katı rakamı önerdikleri vurgulandı. Recep’in eski bir futbolcu olan babasının ise bu teklifi F.Bahçe yönetimine ilettiği de vurgulandı.

BABASI DA İMZA ATABİLİR
Recep Niyaz’ın ise F.Bahçe’den ayrılmak istemediği, yönetimin de sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldıza uzun süreli yeni bir mukavele hazırladığı ifade edildi. G.Saray’ın, Recep’in menajeri Erdil Arpacı’yı da ikna için uğraştığı da belirtiliyor. 17’lik Recep Niyaz ile Galatasaray, FIFA kuralları gereği genç futbolcu statüsünden sözleşme imzalayabilir. Daha sonra da FIFA’nın belirlediği yetiştirme parasını F.Bahçe’ye ödeyerek, bonservisini alabilir. Bu arada Recep‘in yaşı 18’den küçük olduğu için genç futbolcunun adına babası da G.Saray’a imza atabilir. Bu sözleşme de direkt olarak oğlunu bağlar. Fenerbahçe ile Recep Niyaz arasında bulunan “genç futbolcu statüsü” sözleşmesi ise 2013 yılının Haziran ayında sona eriyor. Sarı- Lacivertliler, Recep’i tutabilmek için kısa süre içerisinde yeni sözleşme imzalatmak zorunda.

Recebi galatasaray yada başka takıma kaptırırmazlar umarım ki gerzek aykut ile çalışma arkadaşları şu adamı oynatın

İnşallah Recep gitmez.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ali ihsan kardesim ekledim :)

[h=2]Ben Selçuk Şahin’i yazıyorum... Ama Beşiktaşlılar, İbrahim Üzülmez, Galatasaraylılar, Sabri Sarıoğlu olarak okusunlar…[/h]
spacer.gif

On yıldır izlerim.
On yıldır da Fenerbahçe taraftarlarının büyük bölümü ile tartışırım.
Yakın çevremde Selçuk Şahin’in adı; “Senin Selçuk’ dur”
Bu nedenle Selçuk ne zaman bir pas hatası yapsa:
“Seyirciden bir uğultu çıkar, ben yerin dibine girerim…”
Ne zaman rakibin bir hücumunu kesse;
Ben kendim yapmış gibi gururlanırım “ama seyirciden tek bir alkış sesi” gelmez…
Benim ki de duyulmaz.
Sadece etrafımdan garip, garip bakanlar olur…
Ben Selçuk Şahin’i yazıyorum…
Ama Beşiktaşlılar, İbrahim Üzülmez,
Galatasaraylılar, Sabri Sarıoğlu olarak okusunlar…
O günah keçisidir.
Fenerbahçe’nin başına gelen her türlü yenilgilerin baş sebebidir.
Oysaki Daum oynatır.
Zico, Aragones ve Aykut’ta onu oynatır…
Her yıl yerine daha pahalısı alınır ama forma hep Selçuk da kalır…
Yaptığı gözükmeyen gerçek hamaldır O.
Futbolun işçisidir...
En fazla koşar.
En fazla top çalar…
Rakibi her atağında mutlak karşılarındadır...
Yeteneği sınırlı sanılsa bile, takımı baskı yediğinde saklanmaz...
Topu ister ve sorumluluktan hiç kaçmaz…
Kaptırırsa alışıktır, uğultuya…
Aldırmaz…
Bu kez biraz fazla gelmiş…
Aldırmış…
“Küçücük bir hata yaptığınızda tepki göreceğinizi bilmek, bunu bilerek oynamak çok kolay değil. 10 sezon içinde zaman zaman böyle tepkilerle karşılaştım ama ilk defa bu kadar çok üzüldüğümü hissettim...” Demiş.
Çünkü bu kez okların hedefi Selçuk değil.
Amaç başka…
Selçuk’tan Aykut’u, Aykut’ tan Aziz Yıldırım’a vurmak…
Saldırı büyük olunca ilk kez yaralanmış Selçuk…
Selçuk’u eleştirmek;
Alex’i veya Stoch’u eleştirmeye benzemez…
Kimse; “futboldan anlamıyor bu adam” demez.
Çok kolaydır.
Karizması da yoktur zaten…
Ne gece hayatı...
Ne de her gün değişen bir saç stili…
Aslında bizim ülkede eleştirmek:
“Ben daha iyisini yaparım (bilirim-gördüm-yedim)”
anlamına gelir.
Restorandaki yemeği, site yönetimini, arkadaşının çocuğunun huyunu beğenmeyenlerin, aslında ne demek istediklerini düşününün(?)
Ne demek istediğimi anlarsınız zaten…
Özetle eleştirmesi kolaydır Selçukları…
Oysaki o sevmediğimiz rakamlar bize hiç katılmaz…
Selçuk, her hocadan formayı alır…
Selçuk 34 lig maçının 20 sinde oynar…
Zorluk derecesi yüksek maçlarda kesin oynar…
İnanmayanlar;
Şampiyonlar liginde Fenerbahçe’nin çeyrek final oynadığı maçların kadrolarına baksınlar…
Ben baktım.
10 maçın 6'sında oynamış…
Tarihi Sevilla maçları dahil…
Derbilerde forma giyme oranı yüzde 80…
İnanmayanlar geçen yılın “süper finaline” baksınlar...
Ben baktım…
Fenerbahçe altı maç oynanmış, Selçuk altı maçta da sahada…
Çok önemsediğim bir şeye daha baktım…
Selçuk’lu Fenerbahçe’nin maç kazanma oranı ile Selçuk ‘suz Fenerbahçe'nin maç kazanma oranına baktım…
Hem de yanılmamak için tam dokuz yılı inceledim…
Hazır bir istatistik yoktu, tek tek saydım;
Zor oldu ama açıkça söylüyorum; “sonuç beklediğim gibi” çıktı...
İtiraf edeyim tersi çıksaydı sanırım yazmazdım…
Sonuç:
Aynı sezonda, aynı kadro ile aynı rakiplere karşı:
Selçuk’lu Fenerbahçe, Selçuk’suz Fenerbahçe’den daha fazla maç kazanıyor…
Selçuk ile Fenerbahçe, ortalama 4,5 maçta bir kez puan kaybederken, Selçuk’un oynamadığı maçlarda 2,5 maçta bir kez puan kaybediyor…
Hem de 10 yıldır…
Daha açık yazalım:
Fenerbahçe Selçuk ile kazanıyor…
İnanmayan aşağıdaki rakamlara bakar…
Bazı oyuncuların yaptıkları işler gözükmez.
Onlar bacak arası yapmaz, golü de asisti de azdır;
Ama onlar maç kazandırırlar…
İşte Selçuk öyle bir oyuncu…
Biz yalan söyleriz, rakamalar söylemez…
Hele 10 yıllık rakamalar hiç söylemez…
Yapacağımız tek şey, “on yıllık emeğe saygı”…
Sadece bir “alkış”…

17895889.jpg

Kaynak

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tabiki selçuğa kızıyoruz ama aslında aykuttan dolayı kızıyoruz kötü oynadığında çıkart adamı o bir alex değil ki alex kötü oynasada bir pas verir taraftar unutur ama sen ısrarla oynatırsan taraftar yuhlarda ıslıkta çalar

selçuk herzaman hazır bir alternatiftir Fenerbahçe için

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30194659

SÖYLE bir haber var okuyamadım ama lınkı vereyım fırsatı olan bakar :)

heyt be :)

ok kardesim :)

ben baktım şimdide haklılar abi bu işlerde öz sermaye lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum bir öncekinde stad gelirlerini gösterdiler bu sefer neyi gösterecekler neleri kaldı spk-galatasaray ilişkisini bir türlü çözemedik zaten gene bu ikisi bir iş çevirecekler olay gene kalka patlıyacak

--

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=84801&page=379&p=7814124#post7814124 başka bir link daha buyrun =) 4546. mesaja dikkat

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
Cumanız Mübarek Olsun.

Akşam Aziz Başkanı izledim.Herşeye gerekeni söyledi.
Sadri ve saz gurubuda kapıda imiş.
Birde mendil açsalarmış oraya.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Mirsad'ın jübilesini yapacağı Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova maçı 16 Eylül Pazar günü saat 19:00'da. Biletler --> Buyrun

ben baktım şimdide haklılar abi bu işlerde öz sermaye lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum bir öncekinde stad gelirlerini gösterdiler bu sefer neyi gösterecekler neleri kaldı spk-galatasaray ilişkisini bir türlü çözemedik zaten gene bu ikisi bir iş çevirecekler olay gene kalka patlıyacak

--

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=84801&page=379&p=7814124#post7814124 başka bir link daha buyrun =) 4546. mesaja dikkat

Başbakan için neler söylemişlerdi :)

Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
Cumanız Mübarek Olsun.

Akşam Aziz Başkanı izledim.Herşeye gerekeni söyledi.
Sadri ve saz gurubuda kapıda imiş.
Birde mendil açsalarmış oraya.

Aleyküm selam abi sanada sağolasın

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Semih-%C5%9Eent%C3%BCrk1.jpg

dün akşam bir programda en ilginç maçlar gösteriyorlardı bizim milli takımın maçı vardı son dakkikada Semih attığı gol gösterdiler ben Semihi unutmuşum dedim ne oldu Semih'e , keşke oynasada izlesem daha ilk hazırlık maçında attığı gol aklıma gelir bunu yazmak istedim kusura bakmayın artık

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Semih-%C5%9Eent%C3%BCrk1.jpg

dün akşam bir programda en ilginç maçlar gösteriyorlardı bizim milli takımın maçı vardı son dakkikada Semih attığı gol gösterdiler ben Semihi unutmuşum dedim ne oldu Semih'e , keşke oynasada izlesem daha ilk hazırlık maçında attığı gol aklıma gelir bunu yazmak istedim kusura bakmayın artık

Adamı kestiler köreltiler adam da efendiliğinden ağzını açmadı kımın sebeb olduğu da belli söze gerek yok..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhabalar Ben Geldim :D
Bayaa tasarım birikti paylaşıyım mı? :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] şu samsunspor ve cska ya attiği golleri unutulmaz ya adam gibi adam ya
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] h.g [MENTION=30440]zatura[/MENTION] welcome