2 oldu tam ben yazıyordum twitterda görmüştüm =)
'Messi'ye Aslan kancası
G.Saray yönetimi, Kanaryaya yılın çalımını atmak için hazırlanıyor. 17 yaşındaki Recep Niyaz ve babasıyla sık sık görüşen Cimbom, oyuncuya F.Bahçeden aldığı yıllık ücretin 10 katını vermeyi taahhüt etti
Galatasaray yönetimi, ezeli rakibi F.Bahçeye yılın çalımını atmaya hazırlanıyor. Sarı- Kırmızılı yöneticilerin, Aykut Kocamanın Gelecekte F.Bahçenin en büyük yıldızı olacak dediği Recep Niyazı, Sarı-Lacivertli ekibin elinden kapmak için gizliden gizliye çalıştığı ortaya çıktı.
Daha önce Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçenin transfer edilmesi için çalıştığı, fakat Adnan Polat yönetiminin yavaş davranması üzerine Kanaryaya kaptırılan Recep Niyaz için G.Saraylı yöneticilerin, genç futbolcunun babasını sürekli olarak sıkıştırdıkları ve transfer teklifleriniyeniledikleri öğrenildi. Cimbomun, Recep Niyazın babasını ikna etmek için F.Bahçeden şu anda aldığı yıllık 250 bin liranın tam 10 katı rakamı önerdikleri vurgulandı. Recepin eski bir futbolcu olan babasının ise bu teklifi F.Bahçe yönetimine ilettiği de vurgulandı.
BABASI DA İMZA ATABİLİR
Recep Niyazın ise F.Bahçeden ayrılmak istemediği, yönetimin de sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldıza uzun süreli yeni bir mukavele hazırladığı ifade edildi. G.Sarayın, Recepin menajeri Erdil Arpacıyı da ikna için uğraştığı da belirtiliyor. 17lik Recep Niyaz ile Galatasaray, FIFA kuralları gereği genç futbolcu statüsünden sözleşme imzalayabilir. Daha sonra da FIFAnın belirlediği yetiştirme parasını F.Bahçeye ödeyerek, bonservisini alabilir. Bu arada Recepin yaşı 18den küçük olduğu için genç futbolcunun adına babası da G.Saraya imza atabilir. Bu sözleşme de direkt olarak oğlunu bağlar. Fenerbahçe ile Recep Niyaz arasında bulunan genç futbolcu statüsü sözleşmesi ise 2013 yılının Haziran ayında sona eriyor. Sarı- Lacivertliler, Recepi tutabilmek için kısa süre içerisinde yeni sözleşme imzalatmak zorunda.
Recebi galatasaray yada başka takıma kaptırırmazlar umarım ki gerzek aykut ile çalışma arkadaşları şu adamı oynatın
İnşallah Recep gitmez.
LİSTEMDESİN Paşam![]()
@erjan; seni hic ozlemedik ki... neden geldin?![]()
Benim Ali İhsan.Ali ihsan kardesim ekledim![]()
http://www.ligtv.com.tr/haber/mutlu-yillar-kaptan
renktaşlar buda alex'İn 21 programında yayınlanan 21 golünü vermişler şöyle tekrar bir izledimde Alex'in yerine bir Alex koymadan göndermek baya baya salaklık olur bizim için
Benim Ali İhsan.![]()
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30194659
SÖYLE bir haber var okuyamadım ama lınkı vereyım fırsatı olan bakar
heyt be
ok kardesim![]()
ben baktım şimdide haklılar abi bu işlerde öz sermaye lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum bir öncekinde stad gelirlerini gösterdiler bu sefer neyi gösterecekler neleri kaldı spk-galatasaray ilişkisini bir türlü çözemedik zaten gene bu ikisi bir iş çevirecekler olay gene kalka patlıyacak
--
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=84801&page=379&p=7814124#post7814124 başka bir link daha buyrun =) 4546. mesaja dikkat
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
Cumanız Mübarek Olsun.
Akşam Aziz Başkanı izledim.Herşeye gerekeni söyledi.
Sadri ve saz gurubuda kapıda imiş.
Birde mendil açsalarmış oraya.
![]()
dün akşam bir programda en ilginç maçlar gösteriyorlardı bizim milli takımın maçı vardı son dakkikada Semih attığı gol gösterdiler ben Semihi unutmuşum dedim ne oldu Semih'e , keşke oynasada izlesem daha ilk hazırlık maçında attığı gol aklıma gelir bunu yazmak istedim kusura bakmayın artık