SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
Hayırlı Günler Hepimize.:)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Hüseyin Göçek, Fenerbahçe - Mersin İ.Y maçına atandı.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım Futbol Aktüel'de 10 Eylül 2012 19:15 NTVSpor.net
[h=2] Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, bu akşam 21.00'de NTV Spor'un konuğu olacak ve Fuat Akdağ, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayacak. Program, NTVSpor.net'ten de canlı izlenebilecek. [/h]

yildirimbuaksam600_KSWU2.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, bu akşam saat 21.00'de NTV Spor'un konuğu olacak.
Uzun süredir ilk kez bir televizyon programına çıkacak olan Yıldırım, Fuat Akdağ, Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayacak.
Futbol Aktüel Aziz Yıldırım Özel, bu akşam saat 21.00'de NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Program, NTVSpor.net'ten de canlı izlenebilecek.

kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım Futbol Aktüel'de 10 Eylül 2012 19:15 NTVSpor.net
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, bu akşam 21.00'de NTV Spor'un konuğu olacak ve Fuat Akdağ, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayacak. Program, NTVSpor.net'ten de canlı izlenebilecek.

yildirimbuaksam600_KSWU2.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, bu akşam saat 21.00'de NTV Spor'un konuğu olacak.
Uzun süredir ilk kez bir televizyon programına çıkacak olan Yıldırım, Fuat Akdağ, Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayacak.
Futbol Aktüel Aziz Yıldırım Özel, bu akşam saat 21.00'de NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Program, NTVSpor.net'ten de canlı izlenebilecek.

kaynak

Gene ertlensin demezse iyi

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gene ertlensin demezse iyi

İster ertelesin ister ertelemesin ama takım çoşsun iyi oynasın yeter benim için

alex-ve-meireles-ilk-11-de--2625400.Jpeg

[h=1]Alex ve Meireles ilk 11'de![/h][h=2]Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman pazar günü oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında yeni transfer Meireles'i ilk onbirde oynatacağı ve Marsilya maçının taktiğini deneyeceği öğrenildi.[/h]

13 Eylül 2012 | 16:08

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman pazar günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçında hafta içi UEFA Avrupa Liginde karşılaşacakları rakipleri Marsilya'nın taktik provasını gerçekleştirecek.
Aykut Kocaman'ın idealindeki 4-4-2 sistemine pazar günü geçiş yapacağı ve bu doğrultuda yeni transfer Raul Meireles'i ilk resmi maçında sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.
Meireles'in Portekiz Milli Takımındaki formunu da yakından takip eden Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Marsilya maçı öncesi takıma adaptasyonunu hızlandırmak adına Portekizliye orta sahada Mehmet Topal'ın yanında şans vereceği belirlendi.
Sarı Lacivertlilerde sakatlığını atlatan Kaleci Volkan Demirel'in yeniden takıma döneceği Mersin İdmanyurdu maçında, Aykut Kocaman'ın dörtlü savunma kurgusunda değişiklik yapmayacağı orta sahada ise yeni sistemin ilk denemesini gerçekleştireceği gelen haberler arasında.
Orta sahanın sağında Krasic'in sakatlığı nedeniyle Mehmet Topuz'a forma verecek olan Kocaman'ın, göbekte Mehmet Topal-Meireles ikilisine sol kanatta ise Miroslav Stoch'a forma vereceği bildirildi.
Aykut Kocaman'ın forvet hattında Dirk Kuyt'ın yanında Kaptan Alex De Souza'ya forma vereceği, antrenmanlardaki yüksek performansı ile dikkat çeken Semih Şentürk'e de karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında şans vereceği ifade ediliyor.
(Ligtv)

kaynak

hadi hayırlısı olsun bizim için

Reaksiyon puanı
10,327
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION], aziz yıldırım'ın ntv'deki programı için 10 eylül tarihi gösterilmiş, o tarih ertelenen tarih değil miydi?
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] hoşgeldin renkdaş...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; seni hic ozlemedik ki... neden geldin? :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
2 sene sonra FENERBAHÇE forması altında buluştular...

296821_368501119896701_273153498_n.jpg

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aziz Yıldırım şu anda NTVSpor da canlı yayında

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
gerçekleri duyuyolardır inşallah bazı kişiler..

Aziz Yıldırım: "Şükrü Saracoğlu stadı Fenerbahçe'nin kendi tapulu malı'dır.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe, aziz yıldırım'ın ntv'deki programı için 10 eylül tarihi gösterilmiş, o tarih ertelenen tarih değil miydi?

gecen seferkıne hazırlanamamiş ondan ertlenmişti bu gün icin soz vermişti sanirim cıkmiştir. ilgilenmiyorum :D o adamla

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
günaydın renktaşlar ..

Forumdaki saygı seviyesi düştüğü için foruma bir daha girmeme kararı aldım bu muhtemelen son mesajım olur burdaki herkese teşekkürler kendinize iyi bakın

Reaksiyon puanı
10,327
Forumdaki saygı seviyesi düştüğü için foruma bir daha girmeme kararı aldım bu muhtemelen son mesajım olur burdaki herkese teşekkürler kendinize iyi bakın
[MENTION=70290]Genero[/MENTION], şaşırttın beni abim, hayırdır inşaallah.
burada size karşı yanlış yapan biri mi oldu?
gerçi siz sanırım forumun genelinden bahsediyorsunuz, ama lütfen burayı forumun geneliyle karıştırma...
bizim burası SDN Fenerbahçe kulübü!
forumun diğer kısımlarına girmeyebilirsin de, bari buradan da kaçma be abim.

bazen benim de sizin gibi düşündüğüm ve "artık yazmayayım" dediğim zamanlar oldu.
bazı arkadaşlar cidden çok kırıcı yazdılar, üzdüler bizi, ama sora dedim ki yahu burada binlerce insan var, bi kaç tane saygı, nezaket bilmeyen adam yüzünden kalkıp insan evini terkeder mi diye düşündüm, vazgeçtim bu fikrimden.

eğer herkes sizin gibi düşünüp terkederse sora ne olur bu memleketin hali yav, hiç düşündün mü be renkdaşım?

mesela bir okulda birkaç tane haylaz, yaramaz talebe var diye okulu kapatırsak geride kalanlara yazık olmaz mı?

hep beraber kalıp o tür kişilere de yardımcı olarak kaliteyi hep beraber yükseltelim...

kaçmak, küsmek asla çözüm değil abim, kalmak, mücadele etmek, gerekirse sabretmek suretiyle katlanmak gerek... ki, hizmetimiz âl-i olsun.

şimdi,

"peki o zaman, öyle olsun" demene bile lüzum yok, çünkü buradasın ve bir yere gitmiyorsun, bizimlesin...

yola devam! :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam abi buraya yazarım =)... evet burda sorunum yok genel olarak benden küçük biri bana konuşma len diye yorum yazar biri takıma laf atar alıntı yapınca bana yorum yapma der çivisi çıktı forumun ya millet burayı kendi blog sitesi sanıyor herhalde =)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] Sıkıntı ne hocam? Benimle paylaşırsan, çözüm bulabiliriz.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@Genero Sıkıntı ne hocam? Benimle paylaşırsan, çözüm bulabiliriz.

pek çözümü olarak birşey değil be hocam insanlara saygıyı öğretebilir miyiz adam benden kaç küçük gelmiş konuşma diye yorum yapıyor falan filan neyse önemli değil burda takılacam artık sdn Fenerbahçe 4ever =)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Her zaman diyorum, size bir hakaret, kötü söz varsa raporlayın.İcabına bakarız :) Bu sadece sizin için değil.Herkes için.

Bir saygısızlık varsa, o saygısızlığın karşılığı da vardır.