SDN Fenerbahçe Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu arada, bana hitap ederken "sayın" demezseniz sevinirim.

"Sayın mod" "Sayın Modum" gibi tabirler mesela.

Benim sizlerden bir farkım yok.Sadece mesaj düzenleyebiliyorum.Bu kadar basit :)

İsmim Ali benim :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

anlaştık .. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
volkan'ın yaptıklarından sonra bu yapılan jestler az kalır ben şahsen fenerde futbolu bırakmasını istediğim isimlerden biridir volkan demirel ama tabiki kendi kariyeri 4 sene sonra gitmek isterse onada saygımız sonsuz olur zaten 4 sene boyunca gidiceğini sanmıyorum

Kolay kolay bırakmaz takımı 21 yasında gelmişti sanirim..

twitter dan istek gonderen varmı buradan?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kolay kolay bırakmaz takımı 21 yasında gelmişti sanirim..

twitter dan istek gonderen varmı buradan?

oo ben arayı açmışım twitter kullanlar benide takip edin ya =)

bende pek gideceğini sanmıyorum işte jübileyi bizde yapsın hem maddi konudanda sıkıntı olmaz volkan ne isterse başkan verir =) manevi oğlu sayılır

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft104mm1903360.jpg

Fenerbahçeli taraftarların kendi aralarında topladıkları paralarla yaptırdıkları Alex heykelinin, Mersin İdmanyurdu maçından önce açılmasına Başkan Aziz Yıldırım’dan vize çıktı. Çeşitli nedenlerle daha önce açılışı gerçekleştirilemeyen heykeli Mersin maçı öncesi açmak ve bu şekilde Alex-Aykut Kocaman gerginliğini sona erdirmek isteyen taraftarlar, bu amaçla yönetime başvuruda bulunmuştu. Başkan Aziz Yıldırım’ın, taraftarların isteklerini olumlu karşıladığı ve açılışın yapılmasını istediği belirlendi. Yıldırım’ın, taraftar dernekleri yöneticilerini arayıp, “Ne gerekiyorsa yapın” dediği öğrenildi.

Kaynak

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[h=1]4 Yıl daha Fenerbahçe'de[/h][h=2]Fenerbahçe Volkan Demirel'i bir yere bırakmıyor... Sarı-Lacivertli yöneticilerin 31 Mayıs 2013'te sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu ile yeniden anlaştığı ve Volkan'ın 4 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği öğrenildi.[/h]
fft104mm1903863.jpg
Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe 31 Mayıs 2013’te sözleşmesi bitecek olan Volkan ile 4 yıllığına yeniden anlaştı. Yönetim yıldız oyuncunun bonservisine, “Avrupa’ya gitmek isterse bonservisi bedelsiz verilir” maddesi koydurup jest yapacak.

Anlaşmaya göre Volkan ilk 2 yıl için 2.8 milyon Euro, diğer 2 yıl için ise 2.4 milyon Euro alacak. Şu anda yılda 2.2 milyon Euro kazanan Volkan’a yapılacak 600 bin Euro’luk zammın yanı sıra bir de maç başına da 12 bin 500 Euro verilmesi planlanıyor. Bu arada Sarı-Lacivertli yönetim Volkan’la yapılacak yeni sözleşmede milli kaleciye jest olarak, “Avrupa’ya gitmek isterse bonservisi bedelsiz verilir” maddesini de koyacağı belirtildi.

KAPTANLIĞI KABUL ETMEDİ

Bu arada Fenerbahçe yönetimi görüşmelerde menajerini araya sokmayan tecrübeli kalecisine bir jest daha yapmak istedi... Bunun için de Volkan Demirel’e kaptanlık teklifinde bulundu. Ancak Volkan’ın kendisine yapılan bu teklifi kabul etmediği ve Alex’ten sonra kaptanlık bandının Kuyt’a yakışacağını söylediği öğrenildi.

kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
herkese hayırlı geceler arkadaşlar, sevgiyle kalın, muhabbetle kalın.
Allaha emanet olun, sabah görüşmek üzre inşaallah.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İyi geceler [MENTION=1416]seyyah[/MENTION] sende ALLAH'a emanet ol

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öncelikle tüm forum günaydın renktaşlar

@Korpe
volkan'ın tweetini gördün mü?

adszvcq.jpg

ben demiştim :D:D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hayırlı sabahlar Sow'la bol goller volkanla bol kurtarışlar :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese... :)

Hayırlı Sabahlar

günaydın dostlar , bu sabah erkenciyiz...

Günaydın dostlar.

günaydın arkadaşlar

hayırlı sabahlar Sow'la bol goller volkanla bol kurtarışlar :D

gunaydin 12 numaram.. gununuz cok iyi gecsin...

öncelikle tüm forum günaydın renktaşlar

@Korpe
volkan'ın tweetini gördün mü?

adszvcq.jpg

ben demiştim :D:D

yeni gördüm :)

Selamun Aleyküm hayırlı günler..

A2pAuLPCcAAesCM.jpg

Taçsız Kral Metin Oktay'ı saygıyla anıyoruz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Meireles Fener'e geldim çünkü...
[/h][h=2]Portekizli yıldız, Azerbaycan milli maçı sonrası sorulan niçin Fenerbahçe'yi seçtiği yolundaki soruya, “İlgileri üst düzeydeydi. Israrları kendimi değerli hissetmemi ve mutlu olmamı sağladı” yanıtını verdi[/h]
fft104mm1904302.jpg
Fenerbahçe’nin, transfer döneminin bitimine 2 gün kala İngiltere’nin Chelsea takımından 10 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Raul Meireles, neden Sarı-Lacivertliler’i seçtiğini açıkladı. Portekiz’in Azerbaycan’ı 3-0 mağlup ettiği Dünya Kupası Grup Eleme maçının ardından basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, neden Fenerbahçe’yi seçtiği yönündeki soruları yanıtladı. Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Chelsea’den Fenerbahçe’ye geçen Meireles, “Fenerbahçe beni uzun süredir istiyordu. Kulübün ilgisi üst seviyedeydi. Onların ısrarı, kendimi değerli hissettirdi ve mutlu etti. Ayrıca Türkiye’de forma giyen Portekizli arkadaşlarımın da mutlu olduklarını biliyordum. İmza atmak için Türkiye’ye gittiğimde de insanların sıcak tavrını çok sevdim. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum” ifadesini kullandı. Portekiz’in, Azerbaycan’ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada başarılı bir oyun çıkaran Meireles, takımının ilk golünün de hazırlayacısı olmuştu.

Mersin İdmanyurdu maçında sahada

Fenerbahçe’nin yeni transferi Raul Meireles, büyük olasılıkla bugün İstanbul’a gelecek. Portekiz Milli Takımı’nın Lüksemburg ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada 67 dakika sahada kalan, önceki günkü Azerbaycan maçında ise 90 dakika forma giyen yıldız oyuncu, yeni takım arkadaşlarıyla Mersin İdmanyurdu maçı öncesi 2 gün antrenmana çıkabilecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, milli göreve gitmeden önce, “Seni cuma günü İstanbul’a bekliyorum” dediği Portekizli oyuncunun, gelişini bir gün öne aldığı belirlendi. Kocaman’ın, Chelsea’de sezon başı hazırlığını yapan, Portekiz Milli Takımı’yla maçlara çıkan Meireles’i, Mersin İdmanyurdu maçında sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Yıldız oyuncunun asıl sınavı ise 20 Eylül’deki Marsilya maçı olacak.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) Ehehe inşallah bakalım gerçi tükanda sakin..