SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Twitter da Ahmet çakarı yerin dibine soktular..

Bknz.. Şekip Mosturoğlu, Ahmet Çakar'a "3 Yıl önce ofisimde Cihan Oskay'ın sana açtığı davayı çekmesi için nasıl yalvardıysan, şimdi de öyle yalvar
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] günaydın dostum ..

[h=1]Volkan'dan özel açıklamalar [/h]
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, bir tv programına konuk oldu.
Volkan Demirel'in TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateş'i programında yaptığı açıklamaların satır araları,

- "Durumum umduğumuzdan daha iyi. Buradan kulüp doktorlarına teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Mersin maçıyla oynamaya başlayacağım. Çok az ağrılarım kaldı sinirlerimde."

- "Mert'in ne kadar iyi kaleci olduğunu biliyorum. Mert genç bir kaleci onun yaşadığı psikolojiyi yaşadığım için ben de biliyorum. Ben de zamanında çok hata yaptım. Bana da 'Senden kaleci olmaz' diyenler oldu."

- "Mert'in bunları atlatması için konuşuyorum onunla. Bunları atlattığı zaman çok daha iyi olacak. Bana verilen güven Mert'e de verildğinde başarı gelecektir."

- "Fenerbahçeli arkadaşlarım 'Sen bizim sahadaki dilimizsin' diyorlar. Onlara layık olmaya çalışacağız Fenerbahçe olarak."

- "Son zamanlarda takımın başına gelenler hepimizi üzüyor. Selçuk Şahin'i protesto edenlerin gerçek Fenerbahçeli olduğunu düşünmüyorum. Bir taraftar takımının oyuncusuna böyle yapmaz. Taraftar iyi günde değil kötü günde de yanımızda olmalı. Selçuk'a yapılan bana da yapılmıştır. Taraftarın yanımızda olması lazım. Biz geçen sene taraftarımız sayesinde geçen sene başarılı olduk. Fenerbahçe taraftarı geçen sene büyüklüğünü gösterdi."

- "O sahaya çıkan futbolcu Fenerbahçe için sahaya çıkıyor. Kimse hata yapmak istemez."

- "Selçuk daha iyi performansı verebilecek bir futbolcu ama şu an bir memnuniyetsizlik var. Sahada pas hatası yapıldığında ben de sinirleniyorum"

- "Aziz Yıldırım benim için çok farklı. Geçen maçı birlikte izledik. Benim Aziz Başkan ile aramda güçlü bir ilişki var. Aziz Yıldırım hayatını Fenerbahçe'ye adamış bir insan."

- "21 yaşında Fenerbahçe'ye gelmek gurur vericiydi."

- "Şu an Türkiye'deki en iyi kalecilerden biriyim."

- "Biz takım olarak çok iyiyiz. Gelen transferlerle çok iyi takım olduk. Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde ama biraz zamana ihtiyacımız var. Şampiyonluğun en büyük adayıyız."

- "İnşallah biz UEFA Kupası'nı Galatasaray da şampiyonlar ligi Kupası'nı alır ve Süper Kupa'da karşılaşırız. Takım olarak UEFA Kupası'na talibiz"

- "Milli bayrak söz konusu olduğu zaman sadece kırmızı ve beyaz önemlidir. Lütfen takımımıza destek verelim."

- "Hep kötüleri konuşuyoruz biraz da iyileri konuşalım."

- "Milli Takım'ın ayrı bir stadı olmalı İngiltere'de olduğu gibi."

- "Fenerbahçe'de beklentiler biraz farklı. Fenerbahçe'deki bir kıvılcım başkaları tarafındna ateş olarak görülüyor. En iyi kadronun bu seneki kadro olduğunu düşünüyorum."

- "Biraz daha desteğe ihtiyacımız var. Fenerbahçe taraftarı bizi şu an az destekliyor."

- "Samandıra'nın içindeki olaylar dışarı yansıtılandan daha küçük şeyler. Basında büyütülüyor."

- "Kuyt entresan bir adam. Çok cana yakın. Bizden biri gibi."

- "Futbolumuz gelişiyor ama reklama ihtiyacımız var."

- "En unutamadığım kurtarışı Keita'nın şutunda yaptım."

- "En unutamadığım Galatasaray derbisi son Süper Final maçıydı."

- "Hakemlerimizin her zaman yanındayım."

- "Bu saatten sonra Avrupa'ya gitmem. Futbol hayatım elverdiği sürece Fenerbahçe'de oynamak istiyorum."

- "Performansımdan memnun olmadığım zaman futbolu bırakırım."

- "Aykut Kocaman dışardan durgun ve soğuk gelebilir insanlara ama Aykut Kocaman baba şefkatıyla bizimle ilgileniyor."

- "Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi ayakta tutan büyük bir isim."

- "Her hedefte en büyük aday Fenerbahçe'dir."

- "Recep Niyaz benim gördüğüm en yetenekli futbolcu."

- "Kaleciliği bırakınca teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum şimdiden notlar almaya başladım. Hedefimi belirledim. Hedef belirlemeden bir şeyler olmaz."

- "Geçen sene yumruktuk ama bu sene bir parmak biraz açılıyor sanki."

- "Kadınlar maça ilk geldiğinde başım ağrımıştı."

- "Marsilya için söylenecek fazla bir şey yok. Borussia Mönchengladbach Almanya'nın yükselen yıldızı. Limassol tam bir kapalı kutu."

- "Taraftar gerekiyorsa küfür etsin ama takımını desteklesin."

- "Bana göre en iyi kaleci Neuer.

kaynak

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ya şaka bir yana şu kadroda bence a.santos ve emre eksik. aslında kadro fena sayılmazda takım olamıyorlar bir türlü. hayırlısı bakalım :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ya şaka bir yana şu kadroda bence a.santos ve emre eksik. aslında kadro fena sayılmazda takım olamıyorlar bir türlü. hayırlısı bakalım :)
hayırlısı elimizdeki kadro şuan iyi bence ama orta saha 1 yedek daha olması iyi olur gibi bana göre, geçen istatislikleri gösterdiler ligde ençok şut atan bizmişiz ama isabet sayımız az yakında ağırlığımızı koyarız iyice inşallah

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hayırlısı elimizdeki kadro şuan iyi bence ama orta saha 1 yedek daha olması iyi olur gibi bana göre, geçen istatislikleri gösterdiler ligde ençok şut atan bizmişiz ama isabet sayımız az yakında ağırlığımızı koyarız iyice inşallah
sezer diye birini aldılar hazırlık maçından hariç oynadığını görmedim ben, orta sahaya yedek olurdu ondan

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sezer diye birini aldılar hazırlık maçından hariç oynadığını görmedim ben, orta sahaya yedek olurdu ondan
sezeri ben u19 takip ediyordum süper sert frikik kullanıyodu alexin mevkinde oynuyodu ama senin dediğin gibi yedek olur ama ortasahada nasıl oynar bilemem

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zaten yeni sakatlıktan çıkmış oyuncuları dandik maçlarda oynatsın yada skor avantajını yakaladıktan sonra oynatsın sezer,özgür,recep,salih

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sezeri ben u19 takip ediyordum süper sert frikik kullanıyodu alexin mevkinde oynuyodu ama senin dediğin gibi yedek olur ama ortasahada nasıl oynar bilemem
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] :)

Alex de her seferinde gençlere şans verilmesin den yana ama bizim usta adamimiz her seferinde aynı oyuncular ile saha ya çıkıyor.

Oyunculari birbirine küstürüyor takımdan soğutuyor sonra da oyuncu ya ülkesine yada başka ülkeye transfer oluyor. hakkımızda hayırlısı

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA// Mehmet Helvacı: "Kardeşim İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet etti." (İtiraf)

Günlerce televizyon kanallarına bağlanarak aksi yönde iddiaları reddeden İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğanı, İlhan Helvacı'nın abisi yalanladı

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] thx sir

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tamam şimdi anladım 277. olmuşum, saygılar seyyah abimize 2. yazılmış:)

arena-da-f-bahce-su-ictiler--2618726.Jpeg

Arena'da F.Bahçe su içtiler!

Galatasaraylı taraftarların, Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe lisanslı sudan içtiği belirtildi.

11 Eylül 2012 | 11:35

Uzun yıllar F.Bahçe'nin Asbaşkanlığını yapan Ali Koç'un veliahtı olduğu Koç Holding bünyesindeki Divan Grubu'nun pek çok kritik noktada restorantı ve pastanesi bulunuyor. Arena'nın batı alt tribününde 2, Güney tribününde 1 büfeleri var. Ayrıca bütün localardaki ve genel yapılan ikramlar da Divan'dan geliyor.

Daha önceki G.Saray Divan Kurulu toplantılarından birinde Koç, doğal olarak Divan grubuyla işbirliği yapılmaması yönünde eleştiriler olmuştu. Ancak anlaşma imzalandı ve Arena'da Fener'in para kazandığı su dağıtılıyor.

Divan'ın Türk Telekom Arena'daki deposu rakip misafir tribünün altında bulunuyor. Yani G.Saray taraftarlarından Arena'da olabilecek en uzak yerde...

Ancak sarı-kırmızılılar buna rağmen inanılmaz manzarayla karşı karşıya geldi. Bundan sonra yaşanacaklar ise merak konusu... Çünkü Türk Telekom Arena'da satılan suların tamamından Fenerbahçe kasasına para giriyor.

kaynak

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[h=2] UEFA, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un da aralarında bulunduğu 23 kulübün "Finansal Fair Play Ödül Gelirleri"ni geçici olarak dondurdu. Kulüpler gerekli bilgilendirmeyi yaparsa 30 Eylül'den sonra yeniden ödül gelirlerine kavuşabilecek. [/h]

uefahaber3_6KBT9.jpg

UEFA, aralarında Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un da bulunduğu 23 kulübün Avrupa kupaları ödül gelirlerini geçici olarak dondurdu.

UEFA bu duruma gerekçe olarak kulüplerin Finansal Fair-Play kriterleri kapsamında eksik bilgilendirme yapmalarını gösterdi. Kulüplerin vadesi geçmiş borçlarıyla ilgili 30 Haziran 2012'ye kadar UEFA'yı bilgilendirmeleri gerekiyordu.
UEFA, söz konusu kulüplere bilgilendirme için 30 Eylül'e kadar süre tanıdı. Bu süre boyuncakulüplerin 2012-13 sezonunda Avrupa kupalarından kazanacağı ödül gelirleri donduruldu. Zorunlu bilgilendirmenin yapılması halinde kulüpler 30 Eylül'den sonra yeniden ödül gelirlerine kavuşabilecek.
Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile birlikte 23 Avrupa kulübü arasında, Atletico Madrid, Malaga, Rubin Kazan, Sporting Lizbon gibi tanınmış ekipler de yer alıyor.

kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Komik ya nerden ne alacaklarini biliyorlar.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Komik ya nerden ne alacaklarini biliyorlar.[/QUOTE ]

Aykut-Alex-Baroni sıkıntılarını bitirdiler Şimdide şu çıktı haberden dolayı Fenerbahçeyi maddi sıkıntılar bekliyor diye bakalım bundan sonra Fenerbahçeyi hangi tehlikeler bekleyecek

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Komik ya nerden ne alacaklarini biliyorlar.[/QUOTE ]

Aykut-Alex-Baroni sıkıntılarını bitirdiler Şimdide şu çıktı haberden dolayı Fenerbahçeyi maddi sıkıntılar bekliyor diye bakalım bundan sonra Fenerbahçeyi hangi tehlikeler bekleyecek

Medya sağolsun her gün yeni bir haber cıkıyor spor haberlerıne bakmak bile istemiyorum..
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] nerelerde yahu?
[MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] welcome :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirme
11 Eylül 2012 Salı

[TD="class: f4, align: left"]
images

[/TD]

[TD="class: f2"]

[TD="colspan: 2"][/TD]
[/TD]

[TD="class: f4"]Bugün, UEFA resmi sitesinde, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek bazı takımların, Finansal-Fair Play prensipleri doğrultusunda yapılan rutin denetlemelerin ardından bir değerlendirme yayınlanmıştır.

Değerlendirmede, aralarında Kulübümüzün de bulunduğu 23 takıma ait UEFA Ödül Paraları’nın bekletildiği ifadeleri yer almıştır.

Takımımızın eski oyuncularından biri ile ilgili alacak-borç müzakerelerinin sürmesi nedeniyle ortaya çıkan bu duruma dair bilgilendirme, alacağın ödendiğini tevsik eden belgenin UEFA’ya ulaştırılmasıyla yapılacaktır.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

kaynak

[/TD]