SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Boşver Sayın Abim yahu.
Hiç olmazsa maçlar yok sıkıntı yok.
Yoksa Hiç iyi günler beklemiyor bizi ileride.

haklısın sevgili mustang, hemi de çok fena haklısın! :)
maalesef!
bekleyeceğiz mecburen...
gerçi bekleyeceğizde... hani şairin bir sözü geldi aklıma, "ba'de harabul basra..." demişti.
yani, "basra harap olduktan sonra..."
bizimki de ona benziyor biraz...
ama korkularımız başımıza gelmez inşaallah.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
OAK.jpg

Sivas maçı kadrosuna alınmayan F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian geldiği günden bu yana formsuz olduğu dönemlerde kendisine medyada linç kampanyası uygulandığından yakındı.

[h=4]3 YIL SÖZLEŞMEM VAR BİR YERE GİTMİYORUM[/h] "Sürekli 'Cristian gidiyor' manşetleri atılıyor. Ama 3 yıllık sözleşmem var ve ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu. Sabah gazetesinden Oğuz Yörük'ün haberine göre; Aykut Kocaman ile sorun yaşamadığını vurgulayan Cristian, "Aykut hoca en zor dönemimde yanımda yer alan, motive eden, özel sorunlarımı bile paylaştığım bir insan. Ağabeyim gibi. Yaşadığım formsuzluğun farkındayım. Hocam ile görüştüm ona düzeleceğimin sözünü verdim. Aykut hocam bana güveniyor" ifadesini kullandı.

Kaynak

[h=1]Daum'dan Aykut Kocaman'a salvolar [/h]
SOL_4.jpg

Yıllarca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştırarak Türk futbolunun içinde yaşayan ve adeta bizden biri olan Daum. Alman çalıştırıcı, Takvim gazetesine hem Fenerbahçe'yi hem de A Milli Takım'ı değerlendirdi.
[h=4]ALEX OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRİR[/h] Konuya Fenerbahçe ile başlayan Alman hoca tartışmaların odak noktası olan Alex'e sahip çıkarak, "Onu Fenerbahçe'ye ben getirdim. Hiçbir zaman hızlı ve süratli bir futbolcu olmadı. Bu onun fiziksel özelliklerinden kaynaklanan bir durum. Ancak maç içinde bir ortayla oyunun kaderini değiştirir. Yani bir pasla maçı alır. Alex'in nasıl bir futbolcu olduğunu anlamak için istatistiklere bakmak gerekir.
[h=4]AYKUT ADAM GİBİ GEÇİNSİN[/h] Aykut'un Alex'i silmesini ve gözden çıkarmasını anlayabilmiş değilim. Bu kadar değerli ve özellikli bir oyuncuya bu yapılmamalıydı. Alex hiçbir dönemde problem bir oyuncu olmadı. Aykut hoca Alex'le adam gibi geçinmelidir. Onu küstürmemek gerekir" ifadesini kullandı. Daum'la sohbetimizin ikinci bölümü A Milli Takımımız'la ilgiliydi. Alman hoca Türkiye'nin daha ilk yarıda Umut'la 2, Arda ile 1 gol pozisyonu bulup bunu değerlendiremediğini söyledi.

Kaynak

[h=1]Korktuğu başına geldi[/h][h=2]Milli takımlara giden oyuncularını, “Dilerim sağ salim dönersiniz” sözleriyle uğurlayan Kocaman, Egemen'in ardından Yobo'nun da sakatlandığını haber alınca kara kara düşünmeye başladı.[/h]
fft104mm1899944.jpg
Teknik direktör Aykut Kocaman, milli maçlar öncesinde duyduğu endişede haklı çıktı. Futbolcularını milli görevlere gönderirken, “Sakatlıklardan yeteri kadar çektik. İnşallah hepiniz milli görevlerden sağlam dönersiniz” diyen tecrübeli hoca, üst üste gelen sakatlık haberleriyle ne yapacağını şaşırdı. İlk sakatlık haberi Sow’dan gelmiş, golcü oyuncu yaşadığı sakatlık nedeniyle Senegal Milli Takımı’ndan çıkarılınca, İstanbul’a dönerek, tedavi olmaya başlamıştı. Ardından Egemen Korkmaz, milli takım kampında sakatlandı ve Hollanda maçında forma giyemedi, sakatlığının Estonya maçında oynamasına engel olduğu belirlenince de kadrodan çıkarıldı. Son kötü haber ise Yobo’dan geldi. Nijerya Milli Takımı’nın deplasmanda Liberya ile 2-2 berabere kaldığı maçın 89. dakikasında sakatlanan tecrübeli futbolcu, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yobo’nun durumunun İstanbul’a döndükten sonra çekilecek MR sonrası kesinlik kazanacağı belirlendi.

Kaynak

[h=1]Nokta[/h][h=2]Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı kendisiyle ilgili tüm iddialara son noktayı koydu. Alex'in açıklamaları çok açık ve net...[/h]
fft104mm1900253.jpg
Aykut Kocaman-Alex krizi sonrası birçok iddia ortaya atıldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın müdahalesiyle rafa kaldırılan gerilim sonrası, sorular birbiri ardına oluştu. İddialar bitmek bilmedi. Hatta birçok dedikodu üretildi. İşte tüm bu belirsizlikleri ortadan kaldıracak sözler yine Alex de Souza’dan geldi. FANATİK, Brezilyalı yıldızın kararını açıklıyor; Alex de Souza ara transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılıyor. Alex’in, www.toqdiletra.blogsot.com.br adresli blogda yazdıkları tartışma götürmeyecek cinsten. “Üç çocuklu bir ailenin maddi ve doğal olarak yaşadıkları zorlukları yaşayarak büyüdüm. Bugünkü kariyerimde annemim payı var. Mükemmel bir annem vardı. Bana hep destek ve öğüt verirdi. Onun öğütleriyle büyüdüm ve kendimi geliştirdim. Futsalın hayatımdaki rolü çok büyük. Tekniğimin gelişmesini futsala borçluyum. Kariyerimin en zor dönemi Nisan 2001 ve Eylül 2002 tarihleri arasındaydı. Parma ve Parmalat’la mahkemelik olmuştuk. Bana göre 34 yaşından sonra Brezilya’da sporcuların takımlarına çok iyi destek verdiği örnekler de var...”

Eşi de sinyali verdi!

Buraya kadar her şey normal. Alex, kariyeriyle ilgili dönüm noktalarını aktarıyor. Ancak sonrası var...
Alex, “Bu sezon Fenerbahçe ile mukavelen bitecek. Gelecekte ne yapacağını düşündün mü? Artık Brezilya’ya dönmen daha büyük bir olasılık diyebilir miyiz?” şeklindeki soruya aynen şu yanıtı veriyor: “Kararımı verdim. En kısa zamanda herkes ne yapacağımı görecek.” Ayrılık sinyallerini destekleyen bir hamle de Alex’in eşi Daianne’den. Brezilyalı’nın eşi, çocuklarının okul taksitlerini de sadece ocak ayına kadar yatırdı. Kısacası De Souza ailesi için ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
daumdan da pek hazzetmezdim ama aykut konusunda söylediklerinde haklıdır.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=286034]leroy[/MENTION] hoş geldin..

Reaksiyon puanı
10,315
Emre'yi F.Bahçe'den kopartan yumruk!

Oynadığı futbolla Fenerbahçelilerin gönlünde taht kuran ancak bu sezon takımdan ayrılan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun neden takımdan uzaklaştırıldığı ortaya çıktı. Yıldırım'ın Emre'yi silme nedeni: Kocaman'a atılan yumruk...

Aziz Yıldırım tarafından 2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı-lacivertli formayla verdiği mücadeleyle örnek bir futbolcu olan Emre Belözoğlu'nun en büyük zaafı, belki de çok sinirli oluşuydu. İşte Emre'nin bu sinirli hali hocasına yumruk attırdı.

Takvim'in iddiasına göre, milli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a yumruk salladı. İkilinin arasına, Kocaman'ın bu aralar kavgalı olduğu, Alex de Souza girdi. Yine iddiaya göre, Emre'nin takımdan gönderilmesine en çok bu olay sebep oldu. Yani böyle bir durum olmasa herhalde Aziz Yıldırım da Emre'yi göndermezdi.

a haber

işin perde arkasında ne işler dönüyor yav, sahiden bu haber doğruysa emreye yazıklar olsun diyorum, demek ki hakkında söylenen herşeyi fazlasıyla hak ediyor demektir.
aykuta yumruk atabilirsin de, fenerbahçe teknik direktörüne yumruk atamazsın arkadaş!
iyidir, kötüdür... ne olursa olsun.
haklısın, haksızsın, bunun da önemi yok...
ama o fenerbahçenin teknik direktörü sıfatını taşıyorsa orada duracaksın!
ve eğer sahiden doğruysa sen fenerbahçeyi avrupa şampiyonu bile yapsan kıymeti yok benim gözümde.
gittiğin iyi olmuş o zaman...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
takvim,vatan,milliyet,sözcü,posta,hurriyet,haberturk bunun gibi bir iki tane daha var ben bunlarin yaptiği haberlere inanmıyorum.

(yorumunda haklısın abim doğru söze ne denir, lakin daha yeni patlak verdi ve 1-2 tescilli gastelerde bakalım zaman ne gosterecek)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hayırlı sabahlar benim çilekeş, cefakâr renkdaşlarım :)