SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bende şöyle yorumlasam ataklarımız kaçırdık trübünler sanki bizimdi :D bir ilk defa 90 dk yorulmadan oynadık gibi çok koşan bir takım gördüm hayırlısı bakalım ümit yok ama zevkli bir maçtı

Dün akşamdan koşan deyince sadece Robben geliyor aklıma :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sen kimi tutuyon anlamadım ki :D onu ayrı tutuyorum roben deli zaten önceki milli maçlarda 65-70 deyince bizimkilerin pili bitiyodu şimdi daha iyi gibi

Tunay ve Sercan gibi gençler o ortalamayı yükseltti tabii.
Onlar koşmasında ben mi koşayım. Ama yine de bu takımdan bir nane olmaz. :)

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2

henrik_nielsen_d.jpg

Henrik Nielsen – Danimarka (Fenerbahçe 1989/90)

atkinson_dalian_d.jpg

Dalian Atkinson – İngiltere (Fenerbahçe 1995/96)

beschastnykh_d.jpg

Vladimir Beschastnykh – Rusya (Fenerbahçe 2003)

dimas__d.jpg

Dimas Teixeira – Portekiz (Fenerbahçe 1999)

vokri_d.jpg

Fadil Vokrri – Yugoslavya (Fenerbahçe 1990/92)

ivaylo_petkov_d.jpg

Ivaylo Petkov – Bulgaristan (Fenerbahçe 2003/04)

kostadinov_d.jpg

Emil Kostadinov – Bulgaristan (Fenerbahçe 1996/97)

lazatic_d.jpg

Nikola Lazetiç – Sırbistan Fenerbahçe 2000/02)

miroslav_stevic_d.jpg

Miroslav Steviç – Sırbistan (Fenerbahçe 2002/03)

nielsen_brian_d.jpg

Brian Steen Nielsen – Danimarka (Fenerbahçe 1993/95)

ortega_d.jpg

Ariel Ortega – Arjantin (Fenerbahçe 2002/03)

oulare_d.jpg

Suleyman Oulare – Gine (Fenerbahçe 1999/00)

preko_d.jpg

Yaw Preko – Gana (Fenerbahçe 1999/00, Yozgatspor (2000/02)

prekosoldaki_d.jpg

Yaw Preko – Gana (Fenerbahçe 1999/00, Yozgatspor (2000/02)

rebrov_d.jpg

Serhiy Rebrov – Ukrayna (Fenerbahçe 2003/04)

sabin_ilie_d.jpg

Sabin Ilie – Romanya (Fenerbahçe 1997)

simao_d.jpg

Simão – Brezilya (Fenerbahçe 2002)

soczynski_piotr_d.jpg

Piotr Soczynski – Polonya (Fenerbahçe 1991/92)

stoilov_d.jpg

Stanimir Stoilov – Bulgaristan (Fenerbahçe 1992/93)

visnevski_d.jpg

Ivan Vischnewski – Rusya (Fenerbahçe 1989/90)

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/s...eldi_kimler_gecti?tc=107&albumId=15677&page=1

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Avrupa'nın en değerlisi Barcelona, Türkiye'nin Fenerbahçe. : )
264025_413719388683364_1258199749_n.jpg

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vay be Portonunda değeri düşmüş bide hulk satmışlardı

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1-15.jpg

içimden bu fotografı koymak geldi nedense pierre van hooijdonk 17

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aziz Yıldırım'ın katılacağı program iptal edilmiş ne kadar saçma sebeblerden güya trabzon taraftarları çocuklara kötü örnek teşkil ediyor diye mesaj yağmuruna tutmuşlar.
Terbiyesizlik amatör sporlara türkiyede destek veren dipten alıpta göğe çıkaran adama yapılan terbiyesizliktir. Yanlışı olmuş olmamıştır orası ayrı yaptıysa cezasını çeker ama bu yapılanları hak edecek biri değil.Küfür mü edicek programda yoksa tehdit mi ? bir spor programında bir insan nasıl bir kötü örnek olabilir ki spor ya spor haberleri okudukça çıldırıyorum ya

--
ayrıca trabzon taraftarıda ne kadar yüzsüzmüş anlamadım ki bir kere siz önce o karaktersiz başkanınızı gönderin sonra bizimkine laf söyleyin bir sabah yayınlanan programlara çıkmadığı kaldı müge anlıya filan başvursun çıksın ordan istesin kupayı o çözer kupa olayını.Bu şike olayı çıktığı hatta o senede dahil kaç maç oynadık kaç kere yendiniz bizi?
Var yok şu işi gerekli mercilere bırakın herkes önüne baksın arkadaya dönmek sadece gerilemeyi getirir.
Biz futbolumuza bakalım dahada kötüye götürmeyelim şu işi birbirimize saldırmıyalım futbolun eğlencesini yaşıyalım

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım'ın katılacağı program iptal edilmiş ne kadar saçma sebeblerden güya trabzon taraftarları çocuklara kötü örnek teşkil ediyor diye mesaj yağmuruna tutmuşlar.
Terbiyesizlik amatör sporlara türkiyede destek veren dipten alıpta göğe çıkaran adama yapılan terbiyesizliktir. Yanlışı olmuş olmamıştır orası ayrı yaptıysa cezasını çeker ama bu yapılanları hak edecek biri değil.Küfür mü edicek programda yoksa tehdit mi ? bir spor programında bir insan nasıl bir kötü örnek olabilir ki spor ya spor haberleri okudukça çıldırıyorum ya

--
ayrıca trabzon taraftarıda ne kadar yüzsüzmüş anlamadım ki bir kere siz önce o karaktersiz başkanınızı gönderin sonra bizimkine laf söyleyin bir sabah yayınlanan programlara çıkmadığı kaldı müge anlıya filan başvursun çıksın ordan istesin kupayı o çözer kupa olayını.Bu şike olayı çıktığı hatta o senede dahil kaç maç oynadık kaç kere yendiniz bizi?
Var yok şu işi gerekli mercilere bırakın herkes önüne baksın arkadaya dönmek sadece gerilemeyi getirir.
Biz futbolumuza bakalım dahada kötüye götürmeyelim şu işi birbirimize saldırmıyalım futbolun eğlencesini yaşıyalım

bu ntvspora çıkacağı program mı iptal edildi acaba

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0

--

eger gerçekten ntvsporda iptal etmişse programı onlarada yazıklar olsun

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Futbol Takımımızın Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Galatasaray ile oynadığımız Süper Kupa maçında sakatlanan Volkan Demirel ile Spartak Moskova karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Milos Krasic, antrenman sırasında sağ üst adalesinden sakatlanan Serdar Kesimal ve sağ üst arka adalesinde kısmi yırtık ve kanama olduğu tespit edilen oyuncumuz Moussa Sow’un sağlık durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Dr. Burak Kunduracıoğlu; "Geçen sezon yaşanılan sakatlıklardan dolayı bu durumun Sow ve Krasic için bir kondisyon eksikliği yarattığını belirtmek isterim. Tabi bununla birlikte 7 maç yapıyor olmamız ve beraberinde son maçların da tempolu geçmesi Milos Krasic ve Moussa Sow için sıkıntılı bir durum yarattı. Ancak Milli maç arasını değerlendirip, oyuncularımızın daha sağlıklı olmasını amaçlıyoruz. Tabi beraberinde yapacağımız özel antrenmanlarla da oyuncularımızın kuvvetlenmelerini sağlayacağız. Volkan Demirel için de şunu belirtmek isterim; Volkan’ın bir kıkırdak problemi var ve hala da devam ediyor. Ancak yumuşak dokularda iyileşme var. Takımla birlikte kısmen çalışmalara başladı. Pazartesi günü de takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Serdar’ın da bildiğiniz üzere sağ üst adalesinden bir sakatlığı vardı. Bu sakatlığın şu an için iyileşme safhası geçti, kuvvetlenme safhasındayız. Kondisyonerimizle birlikte yaptığı çalışmalarla bu kuvvetlendirmeyi arttırmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar taşınıyor olmamızdan dolayı sizlerden ayrı kalacagim bu sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli bağımlı oldum ne yapagım mobilden takip etmeye çalışacağım salı görüşmek üzere

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaslar taşınıyor olmamızdan dolayı sizlerden ayrı kalacagim bu sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli bağımlı oldum ne yapagım mobilden takip etmeye çalışacağım salı görüşmek üzere
güle güle yine bekleriz :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sizce hangi kadro daha iyi ?
603290_409358192446354_336951520_n.jpg

Bence 2 daha iyi. :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bence de 2. daha iyi ama 1. gruba alternatif Stoch yerine Caner de olabilir

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
günaydın renktaşlar ..
@aquess1999 tüm yıldızları oynatırsan kim geriden gelip oyunu değiştirecek selçuk mu =) bence bizim takım için en uygun sistem 4-3-1-2 olabilir alex varken ama ofansif olduğu için aykut hoca böyle oynatmaz imkansız sadece hayal olur bize =) artık pes de yada fifada yaparız ..
onun dışında dün çok iyi konuştu izliyeniniz var mı bilmiyorum ama keşke bir an önce başarıyı sağlayabilse

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleykum kardeslerim...

Volkan takımla calısmaya baslayacakmış..

Alex hakkında şöle bir haber var..

(http://kralspor.ensonhaber.com/alexin-ayrilik-belgesi-ortaya-cikti-2012-09-09.html)

İnsallah kısa zamanda aramızda olursun..

tünaydınlar herkese..

günaydın renktaşlar ..
@aquess1999 tüm yıldızları oynatırsan kim geriden gelip oyunu değiştirecek selçuk mu =) bence bizim takım için en uygun sistem 4-3-1-2 olabilir alex varken ama ofansif olduğu için aykut hoca böyle oynatmaz imkansız sadece hayal olur bize =) artık pes de yada fifada yaparız ..
onun dışında dün çok iyi konuştu izliyeniniz var mı bilmiyorum ama keşke bir an önce başarıyı sağlayabilse

hoş geldiniz...

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm 12Numara herkese iyi tatiller

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Alex olayı bir şeyi daha açığa çıkardı.Artık aziz yıldırımın ve aykut kocamanın devri bitti.Bırakıp gitsinler.Eski günleri ne çabuk unuttular.Nankör herifler.