SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;ocT6bjiulm8]http://www.youtube.com/watch?v=ocT6bjiulm8[/video]

bunların korkusu bu tabi yemedi ondan kabul etmedi.

videodaki en popüler gsli yorumlarınıda okumadan geçmeyin :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 numaranın acıklamalari twitter üzerinden..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
pierrevh17 Pierre van Hooijdonk
Together with @Dirk_18_Kuyt in Istanbul . Iki tane #Fenerli

A-Y1m3UCcAArFf5.jpg:large

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Biz Herkes Gurur Duyduğunda Değil, Herkes Suçlandığında Fenerbahçeliydik!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şunlarla karşılaşsa izlemeye giderim messiyi :) (şunlarri anladınız demi?)

http://atleticobonito.blogspot.com/2012/12/siz-kimsiniz.html

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe kazandığı 1134 kupayla Guinnes Rekorlar Kitabına giren ilk ve tek spor kulübüdür (UNUTTURMA)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Meireles'e 'ibret', Melo'ya 'hasıraltı'[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 14:29

Tüm Türkiye derbiyi unuttu, Raul Meireles'in hareketini tartışıyor. Meireles'e 'ibretlik' ceza baskısı yapılırken kimse savunmayı dinlemiyor. Peki, Felipe Melo'nun küfürlerine ne oldu?

[/TD]
[TD="width: 330"]
meireles-forma-opme.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasının ardından Raul Meireles'e çıkan kartın yankıları devam ediyor. En büyük merak konusu ise Meireles'in hakem Halis Özkahya'ya işaretinin ne anlama geldiği...

Milliyet gazetesi bu konuda 'Okey' anlamına geldiğini yazarken, Hürriyet gazetesi bunun Portekiz'de 'eleştiri' anlamına geldiğini yazdı. Sabah gazetesi 'gay' işareti üzerinden hareketle Meireles'in sözlerine yer verdi ve 'gay işareti yok' dedi. Fanatik gazetesi Meireles'in hareketini Portekizli gazetecilere sorduğunu yazarak bunun '... yemez' anlamına geldiğini söyledi. AMK gazetesi Meireles'in söylediğini yazdığı haberinde 'Korktuğun için veremedin' yazdı. Peki Meireles gerçekte orada ne dedi?

20121216.231639_ISTANBUL305_1986266.jpg

"Hakeme tükürmedim"

Pozisyon hakkında yöneticilerimize konuşan Raul Meireles;

"Son pozisyonda Yekta'nın bana yaptığı faulu devam ettirip sonrasında benim Yekta'ya yaptığım hareket nedeniyle kırmızı kart gördüm. Futbol hayatım boyunca sert futbol oynanan İngiltere Premıer Lig dahil hiçbir yerde kırmızı kart görmedim. Kariyeri boyunca kırmızı kart görmemiş biri olarak bunları yaşamak beni sinirlendirdi ve hakemle yaşadığım diyaloglara neden oldu. Kesinlikle hakeme tükürmedim. Bana verilen kırmızı kartın doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

Tüm yazılı ve görsel basında, sözde 'futbol' konuşulan programlarda Meireles'in hareketinin 'gayrı ahlaki' olduğu ve önce cezasının 4 maçtan aşağı olmamasını, daha sonra ise Engin Baytar'a verilen gibi 'ibretlik' bir ceza olması gerektiğini ileri sürdü.

"G.Saraylılığı ile bilinir. Kafasında tilkiler dolanır."

Eski hakem hocalarından ve MHK eski başkanlarından Özcan Oal, Bugün gazetesine yaptığı yorumda, 'Oyundan haksız yere atıldığına' vurgu yaptığı Raul Meireles'in hareketinin hakaret içerikli olduğunu düşündüğünü ve bunun ağır cezalandırılması gerektiğini söyledi. Özcan Oal; "Halis Özkahya'nın Galatasaraylı olduğu bilinir. Kafasında tilkiler dolanır, verdiği kararlara güvenmiyorum." dedi ve maçtan önce endişe duyduğunu, bu endişelerinde haklı olduğunu söyledi.

Özcan Oal, Özkahya'nın verdiği kararlarla Fenerbahçe'yi ince ince doğradığını öne sürdü ve; "Meireles'in atılmasını herkes dikkatle izlesin. Sarı kartlarda bir standardı yoktu. Bekir'in kendi kalesine attığı pozisyonda verdiği frikiği izlesin herkes. Dışarıdan seyreden 'faul' der. Ancak hakem ustaları çaldığı düdüklerin nasıl olduğunu anlar. 'Kafasında tilkiler dolaşıyor' dememizin sebebi bu. Ben kafamda şartlanmışsam öyle ince yerler bulurum ki dışarıdan kimse anlayamaz. Ben ona güvenmediğimi, kafasında tilkiler dolandığını söyledim. Düdükleriyle Fenerbahçe'yi ince ince doğramıştır' ifadelerini kullandı.

20121216.231456_ISTANBUL302_1986263.jpg

Halis Özkahya bu maça nasıl atanmıştı?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Vatan gazetesi Spor Müdür İbrahim Seten, maçtan ve hakemin açıklanmasından günler önce, 11 Aralık Salı günü Halis Özkahya'nın bu maça atanacağı iddiasının kulağına geldiğini, bunu Galatasaray kulübünden duyduğunu twitter'dan yazdı.

Yine Vatan'la aynı gruba dahil Milliyet gazetesi ise G.Saray'ın atanacağını çok önceden bildiği Halis Özkahya'nın atanmasını şu manşetle verir; "G.Saray'ın korktuğu başına geldi." Eski MHK başkanlarından Özcan Oal'in sözünü tekrar edelim; "Halis Özkahya'nın Galatasaraylı olduğu bilinir."

Soru: Galatasaray yönetimi, önceden atandığını bilip, medyaya haberini sızdırdığı ve 'Galatasaraylılığı ile bilinen' bir hakem hakkında neden rahatsız olur?

20121130.230407_ISTANBUL233_1968764.jpg

Arslanboğa'nın Melo raporu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Türk Telekom Arena'da Gaziantepspor'la karşılaştı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Felipe Melo 2. sarı karttana atıldı.

Karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa'nın basına yansıyan raporunda; Felipe Melo'nun ikinci sarı karttan sonra oyundan atıldığını ve kenara gelirken hakeme hakaretler ve küfürler ettiği 4. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla öğrendiği yazıldı.

Felipe Melo, küfür ve hakaretten en az 2 maç ceza alması gerekirken, PFDK Felipe Melo'ya sadece 1 maç ceza verdi. Böylece, Felipe Melo Fenerbahçe karşısında forma giyme şansı buldu.

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Biz O Armayız...

487134_459217970806537_768984370_n.jpg

Bir adama hayatında göremeyeceği kadar çok parayı versen bile bunu yaptıramaya bilirsin ama bu FENERBAHÇE Sevgisi işte paha biçilemez...

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
"Kesilmiş kol yerine gelmez: ama tıraş edilen sakal daha gür çıkar” diyen Fatih Sultan Mehmetin sözü aklıma geldi nedense

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
benimde aklıma şu geldi..

"Bir ülkede en fazla nefret edilen takım, o ülkenin en büyük takımıdır." MARADONA

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu maçı ne zaman izlesem o ikinci golden sonra tüylerim diken diken oluyor

[video=youtube;uFdmCZfKrtY]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uFdmCZfKrtY&feature=endscreen[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
benim aklıma şu geldi burasi KADIKOY burdan cıkıs yok :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu maçı ne zaman izlesem o ikinci golden sonra tüylerim diken diken oluyor

[video=youtube;uFdmCZfKrtY]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uFdmCZfKrtY&feature=endscreen[/video]

ben alexi daividi zicoyu ozledm

Beko Basketbol Ligi'nde yılın son derbisi; FENERBAHÇE ÜLKER - Galatasaray Medical Park maçı yarın saat 20:30'da, FB Ülker Sports Arena'da!

fbbasket.jpg

THY Euroleague’de grup maçlarının bu gece tamamlanmasının ardından, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Top 16’daki rakipleri de kesinleşmiş oldu. Fenerbahçe Ülker’in de yer aldığı F Grubu şu ekiplerden oluştu

F GRUBU
MACCABI ELECTRA TEL AVIV
F.C.BARCELONA REGAL
BC KHIMKI MOSCOW REGION
OLYMPIACOS PIRAEUS
MONTEPASCHI SIENA
BESIKTAŞ
FENERBAHÇE ÜLKER
CAJA LABORAL

Top 16 F Grubu’nda Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın 14 haftalık maç programı şöyle:
1.Hafta
28 Aralık 2012 Cuma

FC Barcelona Regal-Fenerbahçe Ülker
Palau Blaugrana Arena/TSİ: 21.45
2.Hafta
4 Ocak 2013 Cuma

Fenerbahçe Ülker-Montepaschi Siena
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena/20.00
3.Hafta
10 Ocak 2013 Perşembe

Maccabi Electra Tel Aviv-Fenerbahçe Ülker
Nokıa Arena /TSİ:21.05
4.Hafta
18 Ocak 2013 Cuma

Fenerbahçe Ülker-Caja Laboral Vtioria
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena/20.30
5.Hafta
24 Ocak 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker-BC Khimki Moscow Region
6.Hafta
31 Ocak 2013 Perşembe

Olympiacos Piraeus-Fenerbahçe Ülker
Peace and Friendship Stadium /TSİ:21.45
7.Hafta
14 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena/21.45
8.Hafta
21 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker-FC Barcelona Regal
9.Hafta
28 Şubat 2013 Perşembe

Montepaschi Siena-Fenerbahçe Ülker
Palasport Mens Sana /TSİ:21.45
10.Hafta
7 Mart 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker-Maccabi Electra Tel Aviv
11.Hafta
14 Mart 2013 Perşembe

Caja Laboral Vtioria-Fenerbahçe Ülker
Fernando Buesa Arena /TSİ:21.45
12.Hafta
22 Mart 2013 Cuma

BC Khimki Moscow Region-Fenerbahçe Ülker
Basketball Center Arena /TSİ:18.00
13.Hafta
28 Mart 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker-Olympiacos Piraeus
14.Hafta
4 Nisan 2013 Perşembe

Beşiktaş-Fenerbahçe Ülker
Abdi İpekçi Spor Salonu/21.45

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
querasma nın sozlesmesi karsılıklı fesh edilmiş

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum arkadaşlar.
morallerimiz bozuk olsa da, bir selam vermeden geçemedim.

arkadaşlar yukarıda güzel sözler yazmışlar, benim de aklıma tayyip beyin bir sözü geldi, her nedense;

"karanlığın en koyu hali yeni bir şafağa gebedir!"

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

arkadaşlar yukarıda güzel sözler yazmışlar, benim de aklıma tayyip beyin bir sözü geldi, her nedense;

hoşgeldiniz.. hiç moralinizi bozmayın.. futbol bu..

Reaksiyon puanı
10,315
hoşgeldiniz.. hiç moralinizi bozmayın.. futbol bu..

hoşbulduk abisi, teşekkür ederim. aslında moral bozukluğum yenilgiden ziyade takımın ruhuna, genlerine korkaklığı adeta bir kişilik haline getiren bir hocamızın olması. bi türlü sindiremiyorum ya.

eskilerde 3-0 mağlupken bile "biz bunun altından kalkar dört tane atarız" derdik. yav şimdi 3-0 galip olduğumuz bir maçta bile "sonunu getirebilecek miyiz?" diye korku taşıyoruz.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hocalar, futbolcular, başkanlar vs gelip geçicidir. Önemli olan Fenerbahçe ruhudur.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu sezonda şimdiye kadar oynadığımız hiç bir maçı (pendik dahil) içim rahat izleyemedim. önde olsak bile birazdan yiyebiliriz korkusu oldu içimde. [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi güzel söylemiş. eklemek istediğim birşey yok hakim bey.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] hoşgeldiniz.. şimdilik iyi akşamlar....

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
vay vay vay kimleri görüyoruz... face'ten yazınca aklınıza geldik sanırım :)

Yok be yahu hep aklımdasınız. İş, okul vs tabii bir yandan da beni bu futboldan soğutan, maç izleme heyecanımı kaçırtan malum kişiler falan derken koptuk gittik :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

aleyküm selam abicim
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] paşam hoş geldin:) [MENTION=30440]zatura[/MENTION] iyi aksamlar

PFDK'dan açıklama: Miereles'e verilecek ceza konusunda ,yarın saat 14'de TFF'de açık artırma olacaktır..Bütün MEDYA davetlidir...”

allaha emanet olasınız iyi akşamlar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] hoşgeldin hocam, özlettirme kendini bu kadar yahu.

hayırlı akşamlar herkese..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube_share;TFWGUBzStNA]http://youtu.be/TFWGUBzStNA[/video]

Başkan konuşmuş, izlemek isteyenler için tamamı videoda