zatura
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Bir Başkan daha mı vardı ? 

burada her kes baskan![]()
İşte @ligtv 'nin tüm görüntülerde sildiği o Pozisyon
![]()
dany sarı kartla oynuyordu demi bide. pardon ama kırık çıkık yok böyle faulmu olur.
[video=youtube_share;J25_wWJMqUw]http://youtu.be/J25_wWJMqUw[/video]
yok oyle birşey
selamun aleyküm iyi günler![]()
günaydın 12 numaram...
Günaydın dostlar..
günaydın renktaşlar..
![]()
haberlere baktımda çoğu mantıklı makul futbol şubeye bir el atılmalı
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"]"Bir tek G.Saraylı giremez"
18 Aralık 2012 Salı * 09:12
Başkanımız Aziz Yıldırım, derbi sonrası taraftarlarımızı rahatlatmaya yönelik açıklamalarda bulundu.
[/TD]
[TD="width: 330"]![]()
![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
Başkanımız Aziz Yıldırım derbi sonrası Akşam gazetesinden Alaatin Metin'e özel açıklamalarda bulundu. Taraftarlarımızın merakla bekledikleri sorulara yanıt veren Aziz Başkan, 33. haftada oynanacak maçta 'yaşanacaklarla' ilgili şimdiden teminat verdi.
Fenerbahçemizin Arena'da oynadığı futboldan ötürü geleceğe daha aydınlık bakan Aziz Başkan, geleceğe yönelik oldukça iddialı açıklamalar yaptı; "Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum. Herkesin de bilmesini iserim ki benim bu takıma inancım tam. Bu sezon şampiyon biz olacağız. Bundan da ismim kadar eminim. Futbolcularımızın kalitesi ve oynadığı futbol, bizi şampiyonluğa götürür."
1 tanesi giremez
Rakip takım seyircilerinin deplasmanlara alınmasıyla ilgili yönetimimizin iyi niyetli yaklaşımına rağmen, G.Saray başkanı Ünal Aysal'ın 'ilginç' bir hareketle bu fikre yanaşmamasıyla ilgili de açıklamalar yapan Aziz Başkan; "33. hafta G.Saray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta bir tek G.Saray taraftarı Şükrü Saraçoğlu'na giremez. Çünkü deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik." dedi.
Taraftarlarımızın TT Arena'da takımımızı yalnız bırakmamak için birçok fedakarlığı yapacağını da dile getiren Aziz Başkan; "Hatta ben bu yasak kaldırılsaydı, maça gidecek olan Fenerbahçe taraftarının nüfus kağıdı fotokopilerini alacaktım. Ayrıca olay çıkarmamaları için taraftardan 'olay çıkarsa sorumluluğu' kabul eden belge de alacaktım. Ben Fenerbahçe taraftarına kefil oldum ama Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen Galatasaray Kulübü bunu kabul etmedi. Rövanşa da biz kabul etmiyoruz." dedi.
Aziz Başkan son söz olarak; "Galatasaraylılar koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz." dedi.
kAYNAK
hohohoho
günaydın canlar![]()