SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] alındı takip :P

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Dirk Kuyt’ın, MR’ı çekildi. Sol arka üst adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Kuyt’ın tedavisine başlandı.

iyi aksamlar kardeşlerim..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İşte @ligtv 'nin tüm görüntülerde sildiği o Pozisyon

A-VvWwMCMAAb4G7.jpg

dany sarı kartla oynuyordu demi bide. pardon ama kırık çıkık yok böyle faulmu olur.

[video=youtube_share;J25_wWJMqUw]http://youtu.be/J25_wWJMqUw[/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Galatasaray Maçı ve Aykut Kocaman Üzerine[/h]

gsfener_zps10899e18.jpg
Oyun olarak hiçbir şey oynamadığımız bir Galatasaray maçını daha geride bıraktık, bu sene Galatasaray’a karşı en az pozisyona girebilen ve bu kadar kötü oynayan bir rakibe karşı bile tehdit yaratamayan bir Fenerbahçe izledik dün.
Süper Kupa’daki Galatasaray maçından sonra da Aykut Kocaman’ın Alex polemik odaklı Lig Tv’deki açıklamaları sonrası da hocanın koşu mesafesi fetişizminin Fenerbahçe’yi koşan ama yetenek yoksunu bir takım durumuna getirebileceği endişesinden bahsettim. Fenerbahçe orta sahası ve kanatlarında oynayıp top tekniği 10 üzerinden 6 olabilecek bir tane oyuncu yok mevcut kadroda. Allahı var, hepsi koşuyorlar ama top bize geçtiği zaman akıl ve yeteneğiyle o topu kullanabilen bir tane oyuncumuz yok. İşin daha kötü tarafı Aykut Kocaman’ın bundan herhangi bir şikayeti de yok.

Sezon başından bu yana 16 maç geçmiş Mehmet Topal, Meireles ya da Christian’ın; Sow’un ya da Kuyt’un önüne rakip iki oyuncuyu geçen şöyle 20 metrelik bir ara pası attığını ve bu oyuncuların orta sahadan çıkan tek bir pasla kaleciyle karşı karşıya kaldığını gören oldu mu? Şifa niyetine böyle bir gol attık mı Allah aşkına bu sene? Tarihinin hiçbir döneminde ben bu kadar yetenek yoksunu bir Fenerbahçe orta sahası hatırlamıyorum. Osieck’in emek yoğun takım yarattığı 1993-94 kadrosunda Tayfur,İlker Cengiz,Mecnun, gibi adamların yanında bile Oğuz gibi bir oyuncu vardı. Aykut Kocaman diyor ya “teknik direktör Aykut Kocaman olsaydım futbolcu Aykut Kocaman’ı oynatmazdım” diye hakikaten ben de olsam böyle yeteneksiz orta sahadan kurulu bir takımda Aykut Kocaman’ı oynatmazdım, çünkü bir tane bile pas alamazdı.

Christian’ı Alex’in pozisyonunda oynatarak bir sezon planlaması yapmanın önünde sonunda duvara toslayacağı belli, Alex gitmişse ve senin elinde Alex’in bölgesinde oynayacak yetenekte bir tane oyuncun yoksa Alex’in pozisyonunu yok edecek bir sistemle oynatırsın takımı . Allah’ın emri mi tek forvet Sow’un arkasında Alex’in pozisyonunda Christian’ı oynatmak? Forvetin arkasında adam oynatmak yerine Sow’un yanına Kuyt’ı ya da Semih’i alarak bir düzen denersin performansı asla öngörülemeyecek Christian’dan medet ummak yerine. Tamam belki bu da tutmaz ama bir şeyi denemiş olursun yani göz göre göre hücum kısırlığı olan bir taktikle 20 maç devam etmezsin.

Aykut Kocaman koşu mesafesi, takım savunması diye diye sıradan vasat en ufak bir yetenek belirtisi olmayan oyunculardan kurulu bir takım yaratma yolunda hızla gidiyor. 10 metre ilerisine top atmaktan aciz üç tane orta sahayla Sow’u Allah’a emanet iki stoperin arasına bırakıp gol atmaya çalışan bir futbol düşüncesi olamaz. Fenerbahçe’nin bu yıl 16 maç sonunda topladığı 27 puan 1990-91 sezonunda Hiddink’le başlanan sezonda alınan 23 puandan sonra en kötü lig performansı . Kimse kusura bakmasın ama son 23 senenin en kötü lig performansını gösterip üstelik sanki işler aslında o kadar da kötü değilmiş gibi tuhaf tuhaf demeçler vermek Aykut Kocaman’a yakışmıyor.

Maç sonu açıklamalarındaki soğukkanlılığını da Hoca’nın gittikçe yitirdiğini düşünüyorum. Dünkü maçın sonunda “Pozisyona girme konusunda verimli olduğumuzu söylemek doğru olmaz ama daha verimsiz olan bugün maçı kazandı gibi tuhaf bir demeç vermiş. Ne demek daha verimsiz olan kazandı Allah aşkına Fenerbahçe kaç tane pozisyona girdi maçta ki Galatasaray daha az girmiş olsun. Yani bu kadar aciz bir oyundan rakip ceza sahasına girmeye çekinen bir takım performansından sonra hala yetersizliği görmemek bir sorun olduğunu dile getirmemek ancak kontrolü kaybetmekle açıklanabilir.

Geçen seneden beri devam eden deplasmanda hayalet gibi oynama, maça felaket başlama gibi sorunlarda en ufak bir ilerleme yok, bu mesele antrenöre sorulduğunda bu sorunun farkında olduğu ve düzeltmek için bir şeyler yaptığına dair en ufak bir ima da yok. Aykut Kocaman’ın koşu mesafesinde Avrupa düzeyine çıkaracağım diye başlattığı devrimde geldiği nokta yetenek ve mental olarak deplasmanda önce beraberliği düşünen sıkıştırırsam bir tane atarım diyen Anadolu takımı seviyesinde bir takım yaratmak oldu

Devre arasında Sow’a alternatif ya da tamamlayıcı bir forvet ve orta sahada yaratıcı ve Mehmet Topal-Meireles-Christian üçlüsünün sahada yarattığı oyun zekası açığını kapatabilecek bir oyuncu bulamazsa Fenerbahçe puan olarak lig tarihindeki en berbat sezonlarından birine imza atabilir.

Yönetime yönelikte söylenecek çok şey var o ayrı bir yazı konusu olsun ama ben taraftarla ilgili bir duruma dikkat çekmek istiyorum. Fenerbahçe taraftarı artık şu sahada oynayan oyuncuları mazlumların temsilcisi, 3 Temmuz’un acısını yüreğinde hissedenlerin sahadaki tecessümü olarak görmekten vazgeçsin. İstisnasız bütün oyuncular için söylüyorum, bu oyuncular kendilerine biçilen bu rolü ve değeri hak etmiyorlar. Galatasaray’a yenilmişsin, silik bir futbol oynamışsın maç sonunda bir tane oyuncunun yüz ifadesinde gerçek bir üzüntü, samimi bir hayal kırıklığı ifadesi yok, birisi gitmiş Melo’yla sarmaş dolaş, öteki gitmiş Fatih Terim’e sarılmış, sorsan ilk olarak mağlubiyetlere en çok biz üzülüyoruz derler külahıma anlatsınlar. Galatasaray mağlubiyeti yüzünden okula gidemeyen 8 yaşında çocuğa, intihar girişiminde bulunan Kırşehirli Fenerbahçeli’ye Gökhan Gönül’ün Terim’le kucaklaştığı anı gösterip soralım bakalım “Gökhan çok üzülmüş Galatasaray yenilgisine” diye neler diyecek ?

Bir de Meireles meselesi var, çıkarken armayı öptü diye berbat oynadığı bir maçın sonunda adama kahraman muamelesi yapanların , haksızlığa karşı başkaldıran bir figür yaratmaya çalışanların acıklı halini görünce taraftarın mağduriyeti bir ideoloji olarak sahiplenmesinin ne kadar tuhaf sonuçlara yol açabileceğini düşünüyor insan.
Meireles armayı öptü diye kahraman falan olmaz, geçen sene Emre örneğindekine benzer Trabzon’da suikast timi gibi etrafında dolaşan 11 adama ve seni linç etmek isteyen 30.000 kişiye karşı müthiş bir top oynarsın, çıkarken de armayı öpersin ya da 100. Yılda Ahmet Cömert’de Galatasaray’ı 36 sayıyla yenip takım kaptanı olarak İbrahim Kutluay gibi armayı öpersin o zaman kahraman deriz. Meireles gibi 3 ay önce kulübün ismini bilmeyen bir adam maçta hiçbir şey oynamayıp gördüğü kırmızı karttan sonra şirinlik kazanayım diye armayı öperse kahraman falan değil şovmen olur.

Mağduriyeti ideoloji haline getirmek dedim,( siyasal olarak Türk sağının (AKP diye okuyalım)gelenek haline getirdiğişeyin futboldaki yansıması gibi bir şeyi kastediyorum aslında daha uzun bir analoji kurmak mümkün ama girmeyeyim), Fenerbahçe taraftarının 3 Temmuz’u unutmaması ve bunu yapanlardan hesap sormayı istemesi takdir edilecek bir durum her ne kadar mevcut yönetimin kurulunun (suskunlar kurulu demek daha doğru) umurunda olmasa da ama 3 Temmuz’u unutmamak sürekli bir mağdur edebiyatıyla işini iyi yapmayan antrenörü, başkanı ya da oyuncuyu mağduriyet söylemine binaen eleştiriden münezzeh kılmak değildir. Açıkçası başkana da Aykut Kocaman’a da oyunculara da nasıl olsa her zaman sığınılacak ve taraftarın tepkisini sıfıra indirecek bir 3 Temmuz “mağduriyet ikonunun” kenarda köşede bir yerlerde beklemesinin negatif anlamda bir rahatlık sağladığını düşünüyorum. Saha içinde üstüne düşeni yapmayan insanları artık saha dışındaki bir takım gerekçelerle mazur görmeye/göstermeye ne zaman son vereceğiz.
Fenerbahçe’nin 90-91 den bu yana 16. hafta itibariyle ligde topladığı puanlar
2013:27
2012:34
2011: 30
2010:30
2009:32
2008:34
2007:34
2006:42
2005:40
2004:34
2003:31
2002:34
2001:33
2000:28
1999:35
1998:39
1997:36
1996:39
1995:30
1994:35
1993:33
1992:38
1991:23

papazınçayırı

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
A-WJayACYAIcE_A.jpg

Tolga Özkalfa maç boyunca Aykut Hocayı çizgiyi geçmemesi için uyarırken Fatih Terim'e neden sesini çıkaramıyordu ?

A-WKjtZCcAAJTPB.jpg

Aylardır sahada oyuncularımıza yapılmayan kalmadı. Bunlar neden görmezden geliniyor ?

bu genemi dany? meirelesin yaptığından yapıyor değilmi.

yok yok dany değildir bu onlar böyle şeyler yapmazki. gslide değil zaten sadece renk uyuşuyor.!

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ziegler bjk ile anlaşmış falan deniyor ortalıkta haberi olan var mı ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
medyanın dalaveresi yaw adam sankı 10 senelık fenerbahçeli idi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Kuyt'tan G.Saray'a...[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 08:49

Fenerbahçemizin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, derbiden sırasında Galatasaraylı oyuncuların davranışlarıyla ilgili isyan etti.

[/TD]
[TD="width: 330"]
screenshot_1-1355813335.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçemizin Hollandalı golcüsü Dirk Kuyt, derbiden sonra Galatasaraylı oyuncuların saha içindeki davranışlarıyla ilgili isyanda bulundu.

6 sezon boyunca Liverpool'da futbol oynayan ve dünyanın takip ettiği birçok üst düzey maçta forma giyen Dirk Kuyt, Milliyet'te yer alan habere göre; "Rakip takım futbolcuları maçın hemen her bölümünde oyunu yavaşlatmaya çalıştı. Böyle şey görmedim. Dünyanın en önemli derbilerinden biri deniyor ancak topun oyunda kaldığı süreye bakınca hiç de öyle olmadığı anlaşılıyor." diyerek sarı kırmızılı oyuncuların nasıl bir 'sportmenlik' anlayışıyla sahada yer aldığını açıkça ortaya koydu.

Sözlerine devam eden Kuyt; "Galatasaraylı futbolcular bir arkadaşları yerde kaldığı zaman ‘yavaş, kalkma’ gibi telkinlerde bulunuyordu. Çok şaşırdım. Ben Premier Lig'de de mücadele ettim, hiç böyle bir ortam görmedim." diyerek oynanan

Kaynak

[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Sow isyan etti[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 08:43

Fenerbahçemizin Senegalli yıldız oyuncusu Moussa Sow, hücum hattında yalnız kaldığı için teknik direktör Aykut Kocaman'a isyan etti.

[/TD]
moussa_sow_-1329718995.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçemizin gol makinesi Moussa Sow isyan etti. Galatasaray maçında ilk kez top alamadığı için saha içinde arkadaşlarına tepki gösteren Senegalli istediği performansı ortaya koyamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Forvet hattında yalnız kalmaktan şikayetçi olan ve bunun kendisini etkisiz kıldığını savunan Sow’un karşılaşma sonrası bu durumu teknik heyet ile de paylaştığı bildirildi. Özellikle deplasman maçlarında bu sıkıntıyı çok fazla yaşadığını dile getiren Senegalli oyuncu, bu soruna çözüm bulunması halinde takımımıza daha fazla yarar getirebileceğini belirtti.

Kamuoyundan da bu yönde eleştiriler alan Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın ise tüm görüşlerin aksine takımın defansif oynamadığını düşündüğü öğrenildi. Kuyt’ın da bir forvet oyuncusu olarak değerlendirilmesini isteyen Kocaman aslında iki forvetle mücadele ettiklerini, hatta Stoch’un yer aldığı maçlarda bu sayının 3’e çıktığını savundu.

Kaynak

okadar zamandir soylüyorduk duyan oldu sanırım..

[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Her sene daha kötü[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 08:15

Fenerbahçe'nin başında 3. sezonunu geçiren Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, deplasmanda toplanan puan itibariyle her yeni sezonda bir öncekinden daha kötü performans sergiledi.

[/TD]
aykut_kocaman.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Takımımızın başında 3. sezonunu geçiren Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, deplasman performansı açısından her yeni sezonda bir öncekinden daha kötü sonuçlar alıyor.

Fenerbahçemizin başında geçirdiği ilk sezon olan 2010/11'de 17 deplasman maçının 12'sini kazanan, 1'inde beraberlik ve 4'ünde yenilgi alan Kocaman'ın Fenerbahçesi, toplamda 37 puan toplayarak şampiyonluğa ulaşmıştı. Geçen sezon ise normal lig sezonunda 17 maçta galibiyet performansı yarı yarıya düşerek 6 maç oldu. Bunun yanında 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan takımımız, Süper Final'de 2 galibiyet 1 mağlubiyetlik performans göstermiş, toplamda ise 20 maçta 29 puan topladı. Böylece, Aykut Kocaman bir önceki sezona göre 3 maç fazla oynasa da 8 puan daha az topladı.

Şu an oynanan 2012/13 sezonunda toplamda 8 deplasman karşılaşmasına çıkan takımımız, sadece kendi evinde henüz galibiyetle tanışamayan Akhisar Belediye'yi mağlup etti. Geride kalan 7 maçta 5 beraberlik 2 mağlubiyet alan sarı lacivertli ekibimiz sadece 8 puan toplayabildi.

Fenerbahçemiz, 2. yarıda kalan bütün deplasman maçlarını kazansa bile, 2010/11'de şampiyon olduğu sezonda gösterdiği performansın 2 puan gerisinde kalacak.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]"Hakemler kokusunu aldı"[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 09:34

Spor Toto Süper Lig'de üstüste haftalarda yaşanan hakem facialarının ardından yöneticilerimiz, bu durumu hakemlerin değişen güç dengelerinin kokusunu almaları olarak yorumladı.

[/TD]
20121216-225106_istanbul277_1986236.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan derbinin ardından Fenerbahçeli yöneticiler, değişen güç dengesinin hakemlerin de yönetimlerini etkilediğini düşünüyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; yöneticimlerimiz; "Hakemler bizi ince ince yasemince kıyıyor." dedi. Hakemlerin takımımıza karşı tavır değişikliğinin zamanlamasına da dikkat çeken yöneticilerimiz, Fatih Terim'in Galatasaray'da görev almaya başladığı tarih olan 2 Temmuz 2011'de taşların yerinden oynamasının ilk adımı olduğunu vurguluyor. 3 Temmuz 2011'de ise 'Şike Davası' patlak vermişti.

"Hakemler de kokusunu aldı"

Yöneticilerimiz, hakemlerin yeni dönemde gücün yanında yer alma tezlerini ise şöyle açıklıyor; "Dengelerin değişmesi, Fatih Terim'in G.Saray'ın başına geçmesiyle başladı. Güç dengeleri değişince hakemler de kokusunu aldı. Gücün yanında yer alan hakemler, Fenerbahçeli futbolculara çok kolay kırmızı kartla çıkarmaya başladı. Cüneyt Çakır, şampiyonun belirleneceği Süper Final maçında Issiar Dia'ya çok kolay kart çıkardı. Fırat Aydınus'un küfretmeyen Caner'i 'Lan'dan atması bunun en somut örneklerinden biri" diyerek olayın altını çizildi.

"Son olarak kariyerinde hiç kırmızı kart olmayan Raul Meireles'in atılması da hakemlerin değişen güç dengeleri karşısında aldıkları tavrın açık göstergesi oldu. Art arda yaşanan bu olaylar ortaya ilginç bir psikoloji çıkardı. Artık futbolcular, 'Şapiyonluğu ya da liderliği final maçına getirelim, yine böyle mi olacak, yine hakem yüzünden mi kaybedeceğiz' tedirginliği yaşıyor." diyerek olayın psikolojik tarafı da gösterildi.

Kaynak

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
günaydın renktaşlar..

20711_10152400970440145_1181990455_n.jpg

haberlere baktımda çoğu mantıklı makul futbol şubeye bir el atılmalı

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]"Bir tek G.Saraylı giremez"[/h]
18 Aralık 2012 Salı * 09:12

Başkanımız Aziz Yıldırım, derbi sonrası taraftarlarımızı rahatlatmaya yönelik açıklamalarda bulundu.

[/TD]
01-08-aziz-yildirim.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Başkanımız Aziz Yıldırım derbi sonrası Akşam gazetesinden Alaatin Metin'e özel açıklamalarda bulundu. Taraftarlarımızın merakla bekledikleri sorulara yanıt veren Aziz Başkan, 33. haftada oynanacak maçta 'yaşanacaklarla' ilgili şimdiden teminat verdi.

Fenerbahçemizin Arena'da oynadığı futboldan ötürü geleceğe daha aydınlık bakan Aziz Başkan, geleceğe yönelik oldukça iddialı açıklamalar yaptı; "Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum. Herkesin de bilmesini iserim ki benim bu takıma inancım tam. Bu sezon şampiyon biz olacağız. Bundan da ismim kadar eminim. Futbolcularımızın kalitesi ve oynadığı futbol, bizi şampiyonluğa götürür."

1 tanesi giremez

Rakip takım seyircilerinin deplasmanlara alınmasıyla ilgili yönetimimizin iyi niyetli yaklaşımına rağmen, G.Saray başkanı Ünal Aysal'ın 'ilginç' bir hareketle bu fikre yanaşmamasıyla ilgili de açıklamalar yapan Aziz Başkan; "33. hafta G.Saray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta bir tek G.Saray taraftarı Şükrü Saraçoğlu'na giremez. Çünkü deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik." dedi.

Taraftarlarımızın TT Arena'da takımımızı yalnız bırakmamak için birçok fedakarlığı yapacağını da dile getiren Aziz Başkan; "Hatta ben bu yasak kaldırılsaydı, maça gidecek olan Fenerbahçe taraftarının nüfus kağıdı fotokopilerini alacaktım. Ayrıca olay çıkarmamaları için taraftardan 'olay çıkarsa sorumluluğu' kabul eden belge de alacaktım. Ben Fenerbahçe taraftarına kefil oldum ama Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen Galatasaray Kulübü bunu kabul etmedi. Rövanşa da biz kabul etmiyoruz." dedi.

Aziz Başkan son söz olarak; "Galatasaraylılar koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz." dedi.

kAYNAK

hohohoho :)

günaydın 12 numaram...

Günaydın dostlar..

günaydın renktaşlar..

20711_10152400970440145_1181990455_n.jpg

haberlere baktımda çoğu mantıklı makul futbol şubeye bir el atılmalı

günaydın canlar :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[TR]
[TD="width: 304"]"Bir tek G.Saraylı giremez"

18 Aralık 2012 Salı * 09:12

Başkanımız Aziz Yıldırım, derbi sonrası taraftarlarımızı rahatlatmaya yönelik açıklamalarda bulundu.
[/TD]
01-08-aziz-yildirim.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Başkanımız Aziz Yıldırım derbi sonrası Akşam gazetesinden Alaatin Metin'e özel açıklamalarda bulundu. Taraftarlarımızın merakla bekledikleri sorulara yanıt veren Aziz Başkan, 33. haftada oynanacak maçta 'yaşanacaklarla' ilgili şimdiden teminat verdi.

Fenerbahçemizin Arena'da oynadığı futboldan ötürü geleceğe daha aydınlık bakan Aziz Başkan, geleceğe yönelik oldukça iddialı açıklamalar yaptı; "Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum. Herkesin de bilmesini iserim ki benim bu takıma inancım tam. Bu sezon şampiyon biz olacağız. Bundan da ismim kadar eminim. Futbolcularımızın kalitesi ve oynadığı futbol, bizi şampiyonluğa götürür."

1 tanesi giremez

Rakip takım seyircilerinin deplasmanlara alınmasıyla ilgili yönetimimizin iyi niyetli yaklaşımına rağmen, G.Saray başkanı Ünal Aysal'ın 'ilginç' bir hareketle bu fikre yanaşmamasıyla ilgili de açıklamalar yapan Aziz Başkan; "33. hafta G.Saray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta bir tek G.Saray taraftarı Şükrü Saraçoğlu'na giremez. Çünkü deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik." dedi.

Taraftarlarımızın TT Arena'da takımımızı yalnız bırakmamak için birçok fedakarlığı yapacağını da dile getiren Aziz Başkan; "Hatta ben bu yasak kaldırılsaydı, maça gidecek olan Fenerbahçe taraftarının nüfus kağıdı fotokopilerini alacaktım. Ayrıca olay çıkarmamaları için taraftardan 'olay çıkarsa sorumluluğu' kabul eden belge de alacaktım. Ben Fenerbahçe taraftarına kefil oldum ama Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen Galatasaray Kulübü bunu kabul etmedi. Rövanşa da biz kabul etmiyoruz." dedi.

Aziz Başkan son söz olarak; "Galatasaraylılar koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz." dedi.

kAYNAK

hohohoho :)

günaydın canlar :)

beklediğim söz buydu konuş başkannn =)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; ben Aziz'in yaptığı konuşmayı beğenmedim.. 1 tanesi bile giremezmiş.. yasak kalkarsa nasıl engel olacaksın acaba?
fazla emin konuşuyor.. futbolcularımızın oynadığı futbol bizi şampiyonluğa götürürmüş.. oynuyor mu futbolcularımız? oynatılıyor mu?

ama tabi ki taraftarın gelmemeleri taraftarıyım.. çünkü çok manidar bir haftaya koymuşlar maçı.. tam da gününe denk getirirler... çok olay çıkar..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Günaydınlar herkese...

Aziz Yıldırım: "33. Hafta, Galatasaray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta, tek bir Galatasaray taraftarı Şükrü Saracoğlu'na giremez..''
Aziz Yıldırım: "Çünkü biz deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik."
Aziz Yıldırım: "F.Bahçe taraftarına kefil oldum ama GSB, TFF ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen G.Saray Kulübü bunu kabul etmedi." (Korkmuşlar ya la :D )
Aziz Yıldırım: "Rövanşa biz de kabul etmiyoruz."
Aziz Yıldırım: "Koreografi nasıl yapılır, tribün gruplarımız 33. haftada Kadıköy'de herkese gösterecek."
Aziz Yıldırım: "Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum." ( halamı :/ )
Aziz Yıldırım: "Herkesin de bilmesini isterim ki benim bu takıma inancım tam."
Aziz Yıldırım: "Bu sezon şampiyon biz olacağız. Bundan da ismim kadar eminim."

Deplasman yasağını kaldırıp gslilere açsaydık 33. hafta, hangi yüzle geleceklerdi acaba çok merak ediyorum. Bide hiç birinin sesi çıkmadı kesin gelirlerdi la bunlar :)

Mehmet Ali Birand: "3 Temmuz olmasaydı, Fenerbahçe bize 20 yıl fark atardı" #itiraf

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION] özür dilerim kardesim yav farketmedim (müsait değilim suan)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yani biz uğraştık onlar alsalardı başımızın üstünde yerleri vardı madem almadılar biz niye alalım angel75 hep bize hep bize yeter ya hep sömürülen biziz

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 Numara ‏@12numaraorg Aziz Yıldırım: "Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum."

33 dk 12 Numara ‏@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "Koreografi nasıl yapılır, tribün gruplarımız 33. haftada Kadıköy'de herkese gösterecek."

34 dk 12 Numara ‏@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "Rövanşa biz de kabul etmiyoruz."

34 dk 12 Numara ‏@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "F.Bahçe taraftarına kefil oldum ama GSB, TFF ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen G.Saray Kulübü bunu kabul etmedi."

35 dk 12 Numara ‏@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "Çünkü biz deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik."

36 dk 12 Numara ‏@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "33. Hafta, Galatasaray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta, tek bir Galatasaray taraftarı Şükrü Saracoğlu'na giremez..''