SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
BİLGİLENDİRME// "Büyük Başkan Aziz Yıldırım" etiketini 5.000'den fazla Galatasaray taraftarı tweet atarak TT'ye sokmuştur.

"Ağlama Aziz Ağlama" diyen Galatasaray taraftarlarını durduramıyoruz; "Büyük Başkan Aziz Yıldırım" diyerek paylaşıyorlar!

154449_459623694099298_1645865513_n.jpg

Şekip Mosturoğlu: "Sn. Albayrak, psikolojik üstünlüğü ele geçirdiklerini söylüyor ancak devre arasında fenalaştığını da ekliyor."

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Galatasaray taraftarları "Eşşeğe Köyde Cimboma Kadıköyde Binilir" etiketini sadece "6" dakika'da Dünya Gündemi'ne taşıdı. #sanaltruva

:D :D :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Günaydın güne sarı lacivert sevgiyle uyanan forum dostları

19 Aralık 2012 Çarşamba
euro66.jpg

EUROLEAGUE Bayan Basketbol Maçı
Municipal Torgoviste-Fenerbahçe Bayan Basketbol
Torgoviste-TSİ: 19.00

Beko Basketbol Ligi 11.hafta
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Medical Park
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena/20.30

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1.Hafta
Fenerbahçe-Sivasspor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı/20.30

Bugün gene izlenesi bir maç programımız var derbi ile sivas maçının çakışması hiç hoş olmamış ama :( ..sanal truvayada devam gece kaçırmışım =)

Pianigiani: “Yarın çok özel bir maç ve atmosfer olacak”

2012-10-28_simonepianigiani446.jpg

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın antrenörü Simone Pianigiani, Galatasaray Medical Park ile oynayacağımız karşılaşmanın çok özel olduğunu vurgulayarak, "Çok özel bir atmosfer olacak. Fenerbahçe Ülker’le sözleşmeye imza attığım andan itibaren taraftarlarımız için bu tarz maçların ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Böyle bir maçta iki takımda bütün gücüyle en yüksek seviyede oynayacaktır" dedi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Başantrenörü Simone Pianigiani, Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrasında NTV Spor’un sorularını yanıtladı.

İlk olarak yarın Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sport Arena’da oynayacağımız Galatasaray maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Simone Pianigiani, şu ifadeleri kullandı:

"Çok özel bir atmosfer olacak. Fenerbahçe Ülker ile sözleşmeye imza attığım andan itibaren taraftarlarımız için bu tarz maçların ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Türkiye Kupası’nda birlikte oynadığımız maçı da hatırlıyorum. İki takım için de formalite maçıydı, çünkü Türkiye Kupası’na çıkması kesinleşmişti. Ama buna rağmen muhteşem bir atmosfer vardı. Yarın kendi evimizde oynuyor olacağız. Bu da oyuncularımızı daha da iyi oynamaları için motive edecektir. Şu anda iki takım da yüzde yüz formunda değil. Top 16 sonrası biz sistemimizde değişiklikler yapacağız. Böyle bir maçta iki takımda bütün gücüyle en yüksek seviyede oynayacaktır."

Yarınki karşılaşmanın sonucunu, detayların belirleyeceğine değinen Pianigiani, Galatasaray Medical Park’ın tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu söyledi ve ekledi:

"Tecrübeli oyuncularla dolu, tecrübeli bir takım. Önümüzdeki sezon Euroleague’de oynamak için belki böyle bir takım kurdular ve aynı zamanda tabiî ki Eurocup’ı almak için. Euroleague’e göre daha az enerji ve zihinsel çaba göstermeleri gerekiyordu. Ama böyle tek bir maçta iki takımda hazır olacaktır. Onların deplasmanda çok iyi oynayan oyuncuları var. Bu maçın sonucunu detaylar ve küçük şeyler belirleyecek. Belki bu daha birlikte ikinci maçımız. Bilemeyiz belki daha çok eşleşeceğiz mesela play-off’larda. Her seferinde duruma göre ayarlanmalar yapılacaktır. Çünkü tecrübeli oyuncular ve antrenörler bizim neler yapabileceğimizi kolayca çözebilirler, bu da çok normal."

Galatasaray Medical Park’ın antrenörü Ergin Ataman ile birbirlerini tanımalarına rağmen, önemli olanın yarın Fenerbahçe’nin, Galatasaray’a karşı oynamak olduğunu vurgulayan Simone Pianigiani, "Biz karşılıklı bir çok kere oynadık. Bologna’da şanssız döneminde de birlikte oynamıştık. Efes Pilsen’in başındayken karşılıklı oynamıştık, bu ilk olmayacak. Birbirimizi tanıyoruz. Ama bu tarz maçlarda dikkat edilmesi gereken çok detay var. Üst düzey antrenörlerin birbirlerini tanımaları çok önemli bir etken değildir aslında. Daha önemlisi oyuncularımız tanımamız gerekiyor. Maçlar esnasında oyuncularımızın neler yapabileceklerini biliyor olmamız gerekiyor. İkimizde tecrübeliyiz çünkü o da bende çok kritik maçlar oynadık bugüne kadar ve oynamaya devam ediyoruz. O yüzden çok özel bir durum değil. Yarın Fenerbahçe, Galatasaray’a karşı oynuyor olacak, önemli olan da budur" şeklinde konuştu.

Takımımızdaki sakat oyuncuların son durumlarına ilişkin de bir açıklama yapan başarılı teknik adam, "Tamamen hazır olmadığımızı gördünüz. İki gün önce lig maçında 4 oyuncumuz eksikti. Sadece sakatlıktan dolayı değil dinlenmeleri gereken durumlar da vardı. Şu anda toparlamaya çalışıyoruz. Böyle maçlar için önemli. Bazen iyi bir ribaund almak için 2 dakika gerekiyor ya da savunma yapmak için. Herkesin katkıda bulunması gerekiyor. Söylediğim gibi bu özel bir maç ve herkes katkıda bulunmak istiyor. Belki bir dakika da olsa takımın ihtiyacını karşılamak için. Bizde bunun için çalışıyoruz. Bizim yüzde yüz formda olmadığımızı söyledim zaten. Aynı şey Galatasaray Medical Park için de geçerli onların da sakatlıkları var. Sezon başında ancak Mayıs ayında farklı bir takım olabileceğimizi söylemiştim. Türkiye Kupası sekizli finali de farklı bir durum olabilir. Çünkü her gün sistemimizi oturtmamız gerekiyor. Sağlıklı olmamız gerekiyor. Bu dört ayda sürekli değişim yaşadık. Yarınki maçta sahada olacak her oyuncu sağlıklı olsun olmasın bütün her şeyleriyle oynamaya hazır olacaklar" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftarımızın her zaman olduğu gibi yarınki Galatasaray karşılaşmasında da, Takımımızı yalnız bırakmayacağını belirten Pianigiani, "Onlara özel bir mesajım yok çünkü biliyorum ki onlar zaten müthiş bir atmosfer hazırlayacaklar bizim için. Tam konsantre bir şekilde çıkacağız ve hepsine tüm kalbimizle onlar için oynayacağımızı göstereceğiz. Bu tür maçlar teknik ve taktik üstü oluyor çünkü. İsteğinle, gururunla tüm bedeninle istemen gerekiyor. Bunu göstermek gerekiyor. Neyi yaptığımız önemli değil nasıl yaptığımız önemli" açıklamasında bulundu.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) aziz işte konusuyor kafasına gore oncekı sayfa da konusma metni var. bazı arkadaslar videosunu da paylasti
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] @ndrshn günaydın

Aykut Kocaman, Milli takım kampına çağrılan Salih Uçan'ı yetkililerle görüşerek göndermedi.

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın Sivasspor karşısında Salih Uçan'a 11'de şans vermesi bekleniyor

Fenerbahçemizin, KDÇ Karabükspor'la oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aziz iyidir.. siz görün yargıtay kararı çıksın başkan beraat ederse siz o zaman görün şimdi sesi çıkmıyor ister istemez göze batmamak için hadi bakalım beraat etsinde kadıköyde bir hakem öyle maç yönetsin ki devre arasındada tüm branşlara ayar çekicek

umarım sadece salih değil recepte oynar ikiside artık bu tür maçlarda oynamalı ki performanslarıda gayet iyi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
262719_425502874187371_949721169_n.jpg

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]Olduğun gibi görün![/h]
19 Aralık 2012 Çarşamba * 09:03

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Aziz Başkan'ın Fenerbahçe TV'de Gündem Özel programında söylediği sözlere cevap verdi.

[/TD]
[TD="width: 330"]
untitled-14nv80.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçe TV'de gündemi değerlendiren ve açıklamalar yapan başkanımız Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından, Galatasaray başkanı Ünal Aysal yanıt verdi.

Milliyet gazetesinde çıkan habere göre; Aziz Yıldırım'ın sözlerini 'tahrik amaçlı' olarak niteleyen Aysak, Türk futbolunda barış ve huzur (!) ortamı yaratmayı görev edindikleri bir dönemde ezeli rakiplerinin başkanının ortamı gerecek sözler kullandığını dile getirdi. Aziz Başkan'ın sözlerini "mesnetsiz, sorumsuz, yakışıksız ve çaresiz ifadeler" yorumlayan Aysal, polemiğe girmek istemediklerini ve bu sözlerde ciddi bir tahrik olduğu açıklamasını yaptı.

Ünal Aysal'ın bu açıklamalarının ardından, dün Aziz Başkan'ın tekrar hatırlattığı Hz.Mevlana'nın sözlerini Aysal'a hatırlatıyoruz; "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol" !

Kaynak

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aziz iyidir.. siz görün yargıtay kararı çıksın başkan beraat ederse siz o zaman görün şimdi sesi çıkmıyor ister istemez göze batmamak için hadi bakalım beraat etsinde kadıköyde bir hakem öyle maç yönetsin ki devre arasındada tüm branşlara ayar çekicek

umarım sadece salih değil recepte oynar ikiside artık bu tür maçlarda oynamalı ki performanslarıda gayet iyi

baroni, selçuk varken ne gerek var gençlere aaa :) gitsinler ders çalışsınlar değil mi ?

şaka bir yana bir kaç maç birlikte oynasalar fena olmaz. gökay vardı o da manisada

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :)

baroni, selçuk varken ne gerek var gençlere aaa :) gitsinler ders çalışsınlar değil mi ?

şaka bir yana bir kaç maç birlikte oynasalar fena olmaz. gökay vardı o da manisada

Baronin yanına adam lazım tek basına birsey yapamiyorum cok geride kalıyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1

ya selçuk da bıktırdı arkadaş bir maç iyi iki maç kötü =) onun yerine girsin salih her hatasına eyw deriz neden genç oyuncu

Korpe dediğin gibi abi baroni geride sönük kalıyor ilerdeyken iş yapıyor ama aykutta geride oynatıyor caner oynarken mecbur kanata geçiyor caner bey başka yerlerde oynayınca

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
kaptan gitti sistem hala aynı. sanırım hocanın kafasında alex hala varlığını koruyor alışamamış gidişine :)

not: bu arada bu 500. mesajım olmuş :) 3 yıldır buralardayım 500'e henüz ulaşabildim :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sağlık olsun :) buradasin ya boş koy ..

ya alex işte nasıl bir adam oldugunu gosteriyor.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sabah kahvaltısına yetiştim.. günaydın.. kaşar kalmamış ... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] hos geldın kardes.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bugün ki bbl derbisi 3d olarak yayınlacakmış renktaşlar meraklısına duyrulur basketmaçıda fena olacak 3d =) bogdanovicin smaçları filan

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
305479_457759194271630_629853222_n.png

Haklı ve güçlü olana belaltı yöntemlerle saldırarak onu aşağı çekmek için sürdürülen çaba geri tepmiştir.Akıllı olun yolumuzdan çekilin

Adam haksiz ise neden tv programlarına cıkıyor bişiler anlatiyor. Gene başladılar oyunlarına ..

407206_407311776015635_1244299611_n.png

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Raul Meireles, Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte yayıncı kuruluştaki görüntüler eşliğinde FBTV’de Yasir Kaya’nın sunduğu "Gündem" programında Galatasaray maçında kendisine gösterilen kırmızı kartı ve sonrasında açıklanan raporu değerlendirdi.
Programın başında hakem Halis Özkahya’nın Raul Meireles ile ilgili raporu açıklandı. Özkhaya’nın raporuna,"Dibime kadar gelip çok yakın bir mesafeden bana tükürdü. Ayrıca Meireles eliyle kamuoyunda gay hareketi olarak algılanan işareti şahsıma yaptı. Kendisine kırmızı kart göstermemden sonra ayrı ayrı iki kez gay işareti yaparak rencide edici bir tavır sergiledi. Oyuncu bu esnada da kendi ana dilinde bana bağırdı" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.
Raul Meireles, programdaki konuşmalarına "Öncelikle kimsenin yüzüne tükürmedim" diyerek sözlerine başladı. Meireles, "Ben hiç kimsenin yüzüne tükürmedim. Herkes net şekilde bilsin istiyorum. Bu futbolla ilgili durum değil. Bu benim kişiliğimle ilgili bir durum" dedi.
Oyuncumuz, "Bu benim kişilik haklarıma bir saldırı, bunu bir suçlama olarak görüyorum. Ben hakem raporunda belirtildiği gibi hakemin yüzüne kesinlikle tükürmedim. Ona yönelik gay işaret yaptığım suçlaması da var. Asla ona böyle bir harekette bulunmadım. Görüntüleri izlememe gerek yok, ne yaptığının farkında olan biriyim. Tükürmediğimi gay işareti yapmadığımı söyledim. Bu rapora asla katılmıyorum. Benim cezalandırılmam isteniyorsa, yaptığım şeylerden dolayı cezalandırılmalıyım. Yapmadığım şeylerden dolayı cezalandırılmayı kabul edemiyorum" diye konuştu.
Raporun oldukça ciddiyetsiz olduğunu söyleyen Portekizli oyuncumuz, "Bence ciddiyetsiz bir rapor. Pozisyonu şöyle anlatayım; bir kırmızı kart pozisyonu yaşanıyor, futbolda zaten haklı haksız kartlar olabiliyor. Ancak bu kartın yüzde yüz haksız olduğunu düşünüyorum. Bunun üzerine hakeme doğru yürüyorum saygı göstermek zorundayız tabi. Belki de vurgulu şekilde, şunu söylüyorum. Ben hayatımda ilk kez kırmızı kart görüyorum. Sen veriyorsun bunu diyorum. Benim yanımda Yobo ve Sow da var. Özellikle Yobo ne dediğimi veya ne demediğimi duyuyor. Benim için kabul edilebilir bir şey değil, çok mantıksız. Gerçekleşmeyen bir olay var. Olmayan bir şey bulunamaz. Raporda belirtilen tükürme eyleminin gerçekleşmediğini beyan ediyorum, bunu da raporlar veya başka bir şeyle olmuş gibi göstermeye gerek yok. Ben hakemle maçın başından itibaren İngilizce temas kurdum, kendisi de bana İngilizce cevap verdi. Özellikle şunu belirtmek istiyorum, ilk yaptığım faul maçı izleyenler konuya vakıftır, direkt kart gösterdi, 1. faulümdü. 1. faulümde İngilizce olarak sordum, "Önemli olan sayısı değil, faulün şekli, rakibine müdahale şeklinden dolayı bu kartı verdim" diye açıkça bana İngilizce olarak cevap verdi. Çünkü ilk sarı kartta bana İngilizce diyalogla bulunup, böyle konuşan hakem bir sonraki kartta İngilizce söylediklerimi anlamadığını söyleyip raporuna taşımasını size bırakıyorum, anlaşılır gibi değil. Melo hariç kimseyle Portekizce konuşmadım, İngilizceye hakim bir insanım."
Meireles, bu yayınlanan raporun bir baba olarak da ağrına gittiğini dile getirerek şunları söyledi: "Bu tükürme olayı benim ağrıma gidiyor. 8 yaşında bir kızım var ve ben bir babayım. Ona nasıl iyi bir insan olması gerektiği, nasıl konuşması gerektiği konusunda eğitim veriyorum. Ve ona gidip senin baban hakeme tükürdü denildiğinde bu benim ağrıma gidiyor."
Hakemin kendisi ile ilgili olarak yaptığını söylenen hareketin gay için yapılan bir hareket olarak yorumlaması ile ilgili olarak ise oyuncumuz, "İlk olarak bir çok gay arkadaşım var ve onlara saygı duyuyorum. Benim yaptığım hareket hakemin korktuğuna dair bir işaretti. Bunun gay ilgili bir anlam içermediğini söyleyebilirim. Ben ayrımcılığa karşıyım, dünya görüşüm itibari ile saç şeklim ve dövmelerimden de ayrımcılığa karşı olduğum anlaşılabilir. İnsanların cinsel tercihleri ile ilgili asla ithamlarda ya da yargılamalarda bulunmam. Gay olan birçok arkadaşım ve onlar bana ben de onlara saygı duyuyorum. O işaretin o anlama geldiğini bilmiyordum. Hakemin yaptığımı söylediği hareket ile benim yaptığım hareket farklı" diye konuştu.
Meireles, bu rapor hakkında ve hakem konusunda ne yapılması gerekiyorsa hakkı olan tüm yasal yollara başvurmak istediğini söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Ben ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyorum çünkü bu benim kişilik haklarımla alakalı bir durum. Hakemin beyanları benim kişilik haklarıma ve imajıma saldırı niteliğinde ve ben bunu aklamak istiyorum. Hakem hakkında yasal yollara başvurmak istiyorum. Bu benim ilk kırmızı kartım. İlk kez böyle bir tepki veriyorum. Belki tepkim sertti ama benim verdiğim tepkiyle raporda belirtilen arasında hiçbir benzerlik yok. Bunları kabul etmiyorum. Bunun için savaşacağım hakem çünkü beni suçluyor. Bu benle hakem arasında olan bir durum ve ben savaşımı sonuna kadar sürdüreceğim. Ben kişilik itibariyle bir rapor yazılmış ve bunun neticesinde bu rapor doğru olsaydı kendimi savunmazdım. Yapmış olduğum bir şey vardır ve bunu kabul ederdim. Cezama katlanırdım ama burada olmayan hayal ürünü suçlamalarla karşı karşıyayım."

2012-12-19_mierles100.jpg

2012-12-19_mierles101.jpg

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Mevsimler gelip geçsede Aşk beni benden etsede Dünyada yaşam bitsede Herşeyimsin FENERBAHÇE ♥