SDN Fenerbahçe Kulübü

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hatalarımızdan ders cıkaracagiz :)

onumuzdekı maclara bakacagiz :)

hep aynı senaryo :)

masılsın pasam iyimisin ? yoksun ortalıkta

aklıma hep şu geliyor:
yenildiğimiz her derbide, sevimsiz hayalet baroni sahaya her çıktığında senin gidişine bir kez daha üzüleceğim büyük kaptan...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
baroni tek basına bir hic . . yanına adam lazım ..
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] keşke kardeşim kadıkoye gelırlermi :) ?
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] günaydın
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] abi saygılar sevgiler

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abdullah kığılı biz kaldıracaz demiş maçtan sonra

abi neyi kaldırıyo kaldırmasın deplasmanı bırak bu kafadaki taraftarların (!) maça gitmesi bile hata bence. hangi takımın taraftarı olursa olsun rakip futbolcu sanki kan davalısıymış gibi davranıyor. sanki maça değilde gladyatör dövüşlerine gelmiş gibi bağırıyorlar. deplasman kalksın diye bağırıp dururlar gidince ortalığı savaş alanına çevirirler, yıkım,kavga,küfür,vs,vs... affınıza sığınarak söylüyorum insan taklidi yapanların maça değil şehre sokmamak lazım. yaa abi 2 saat oturup gsli arkadaşlarla adam gibi maç izleyemiyorum. küfürler, laf atmalar... en yakın arkadaşınla maç yüzünden tartışıyorsun. tamam futbol güzel şey, oynaması olsun izlemesi olsun ama çoğu zaman kendimizi kaybedip bunun sadece bir maç olduğunu unutuyoruz. sadece bizim ülke için geçerli değil bu söylediklerim her yerde var. bazen düşünüyorum da tüm takımlara 1 yıl seyirsiciz oynama cezası verilse de hiç maça filan gitmesek acaba akıllanır mıyız ?...

uzun lafı kısaltırsam bu konuda dertliyim abilerim,ablalarım ve sayın arkadaşlar.
saçmalıyorsam da affola...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
barça nın ilk gölü de fena astı hea :)

abi neyi kaldırıyo kaldırmasın deplasmanı bırak bu kafadaki taraftarların (!) maça gitmesi bile hata bence. hangi takımın taraftarı olursa olsun rakip futbolcu sanki kan davalısıymış gibi davranıyor. sanki maça değilde gladyatör dövüşlerine gelmiş gibi bağırıyorlar. deplasman kalksın diye bağırıp dururlar gidince ortalığı savaş alanına çevirirler, yıkım,kavga,küfür,vs,vs... affınıza sığınarak söylüyorum insan taklidi yapanların maça değil şehre sokmamak lazım. yaa abi 2 saat oturup gsli arkadaşlarla adam gibi maç izleyemiyorum. küfürler, laf atmalar... en yakın arkadaşınla maç yüzünden tartışıyorsun. tamam futbol güzel şey, oynaması olsun izlemesi olsun ama çoğu zaman kendimizi kaybedip bunun sadece bir maç olduğunu unutuyoruz. sadece bizim ülke için geçerli değil bu söylediklerim her yerde var. bazen düşünüyorum da tüm takımlara 1 yıl seyirsiciz oynama cezası verilse de hiç maça filan gitmesek acaba akıllanır mıyız ?...

uzun lafı kısaltırsam bu konuda dertliyim abilerim,ablalarım ve sayın arkadaşlar.
saçmalıyorsam da affola...

doğru diyorusun bunun boyle olma sebebi de medya

Reaksiyon puanı
10,315
günaydın 12 numaram...

günaydın abisi, hayırlı sabahlar olsun herkese...

bu arada, unutulmaz kaptanımızdan haber vardı, kimse bahsetmemiş galiba...

Fenerbahçe'nin her önemli maçı öncesinde tweetlerini eksik etmeyen eski kaptan Alex de Souza yine bir tweet attı.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı twitter'dan yazdığı mesajda Galatasaray maçı öncesi eski takımına başarı diledi

kaynak

161220122002375729973_3.jpg

bi de şunu söylemek istedim. mağlubiyet için hakemi, onu bunu suçlamaya gerek yok diye düşünüyorum. suçlanacak tek kişi var, şahsi egoları için bozuk para gibi futbolcu harcayan, sevilen ve alkışlanan her bir futbolcusundan kıllanan, onu ilk fırsatta harcamaya çalışan malum kişi başımızda olduğu sürece suçu başkalarına atmanın bir manası yok.

alex kaptan bu maçta bizimle olsaydı biz bu maçı asla kaybetmezdik. kına yaksın otursun aşağı.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Günaydın renkdaşlarım;
yine hiç şaşırmadığım şekilde bir sabaha uyandım.
halis denen hakem raporunda, Meireless bana gay hareketi yaptı, konuşurken tükürükleri yüzüme geldi. Ayrıca taraftarı kışkırtıcı hareketler yaptı yazmış.
Rakip tribünlere köpek taklidi yapmanın gol sevinci olduğu, arma öpmenin rakibi kışkırtıcı hareket olduğu bir ülkedeyiz ne yazıkki.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Korpe biz misafir ederiz gelebilirlerse abi =) problem yok.. biz onların stadına 1km kala takımımızı karşıladık onlarda gelsin bakalım karşılasınlar kadiköyde yada stadda =)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cobra11 günaydın

ya dün akşam twitterda görmüştüm bir arkadaşım retweetlemiş

-Aykut Kocaman bize yetmiyor diye düşünceleriniz nedir ? takım mı eksik yoksa aykut dan mı olmuyacak ? başka bir hoca ile mevcut kadro ne yapabilir

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaraylı Selçuk İnan’ın attığı frikik golünde hatalı olduğunu itiraf eden Fenerbahçe’nin kaptanı, “Kapattığım köşeydi, kurtarmam gerekiyordu.

Golde hatalıydım. İki duran toptan yenilen gollerle mağlup olduk. Kazanmayı çok istiyorduk. Galatasaray’ı tebrik edebiliriz. Taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür dileriz” dedi.

kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ben mactan once bir kac yorumcuyu dınlıyordum onlar volkan da muslera da bu maca formsuz cıktılar demislerdi

gördük

Reaksiyon puanı
10,315
evet, özür giden maçı geri getirmiyor ne yazık ki!
bazı oyuncular konsantrasyon yönüyle bu maçta yoktular sanki.
volkan da onlardan biri.

ama en başta suçlu'nun kim olduğu belli.
büyük ve küçük A'ları taşıyamaz olduk artık.
tadı kalmadı bu işin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe, Galatasaray karşısında aldığı 2-1'lik yenilginin şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da cezalarla uğraşıyor.
MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN.. / Uğur Can'ın objektifinden..

Sarı-Lacivertli takımın, maç kadrosunda alt yapıdan hiçbir futbolcuyu bulundurmaması başına iş açacak.

F.Bahçe, '18 kişilik kadroda altyapıdan 21 yaşaltı oyuncu bulundurmamaktan' 50 bin TL ceza alacak.

TOPAL VE MEIRELES YOK

Galatasaray karşısında sarı kart gören Mehmet Topal ve 2 sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Meireles de cezalı duruma düştüler.

Derbi öncesi sınırda bulunan Mehmet Topal ilk yarının son haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor sınavında forma giyemeyecek. Ancak çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Sivasspor ile karşılaşacakları kupa maçında görev yapabilecek.

Öte yandan Meireles kariyerinin ilk kırmızı kartını da derbide gördü. 21. dakikada sarı kart gören Raul Meireles, 82. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Meireles bu kartla, kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

Kırmızı kart sonrası hakem Halis Özkahya ile girdiği diyalogun rapora yansıdığı ve Özkahya’nın maç sonrası MHK’ya gönderdiği rapor sonucuna göre Meireles'in 3 ila 7 maç arasında ceza alabileceği iddi edildi.

kaynak

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gerçekten zaten oynatmıyor götürseydi recepi filan neden götürmedi oda mı battı aykuta

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Raul Meireles'in kırmızı karttan sonra yaptığı hareketin Avrupa'da "Harika" anlamında olduğu söyleniyor. Ama burası TÜRKİYE..
FENERBAHÇELİ diye verirler cezayı şaşırmayız !

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu kadro ile şampiyon olamayız olsak da mucize olur deplasmanda galip gelemeyen bir takım nasıl şampiyon olabilir ki?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
deplasman yasağı kalksın dediğimizde tüm gs liler ayağa kalkmıştı. Kiğılı açıklama yaptı valilik izin verirse gelip izleyebilirler dedi. ama bunu bir gsli bile söz etmedi. niye etsinki tabi işlerine gelir bu. ama fener isterse böyle bişey akıllarına yenimi düştü denir. ........

[video=youtube;asvYNqeu1fU]http://www.youtube.com/watch?v=asvYNqeu1fU[/video]

SEVDAMIZA KİMSE ENGEL OLAMAZ
BAZEN HÜZÜN VARDIR BAZEN MUTLULUK
FENER SEVGİSİNİN ADI KONAMAZ
NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPIYONLUK