Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
deplasman yasagi kalkarsa şaşırmam 

deplasman yasagi kalkarsa şaşırmam![]()
hatalarımızdan ders cıkaracagiz
onumuzdekı maclara bakacagiz
hep aynı senaryo
masılsın pasam iyimisin ? yoksun ortalıkta
abdullah kığılı biz kaldıracaz demiş maçtan sonra
abi neyi kaldırıyo kaldırmasın deplasmanı bırak bu kafadaki taraftarların (!) maça gitmesi bile hata bence. hangi takımın taraftarı olursa olsun rakip futbolcu sanki kan davalısıymış gibi davranıyor. sanki maça değilde gladyatör dövüşlerine gelmiş gibi bağırıyorlar. deplasman kalksın diye bağırıp dururlar gidince ortalığı savaş alanına çevirirler, yıkım,kavga,küfür,vs,vs... affınıza sığınarak söylüyorum insan taklidi yapanların maça değil şehre sokmamak lazım. yaa abi 2 saat oturup gsli arkadaşlarla adam gibi maç izleyemiyorum. küfürler, laf atmalar... en yakın arkadaşınla maç yüzünden tartışıyorsun. tamam futbol güzel şey, oynaması olsun izlemesi olsun ama çoğu zaman kendimizi kaybedip bunun sadece bir maç olduğunu unutuyoruz. sadece bizim ülke için geçerli değil bu söylediklerim her yerde var. bazen düşünüyorum da tüm takımlara 1 yıl seyirsiciz oynama cezası verilse de hiç maça filan gitmesek acaba akıllanır mıyız ?...
uzun lafı kısaltırsam bu konuda dertliyim abilerim,ablalarım ve sayın arkadaşlar.
saçmalıyorsam da affola...
günaydın 12 numaram...
Fenerbahçe'nin her önemli maçı öncesinde tweetlerini eksik etmeyen eski kaptan Alex de Souza yine bir tweet attı.
Fenerbahçe'nin efsane kaptanı twitter'dan yazdığı mesajda Galatasaray maçı öncesi eski takımına başarı diledi
Galatasaraylı Selçuk İnanın attığı frikik golünde hatalı olduğunu itiraf eden Fenerbahçenin kaptanı, Kapattığım köşeydi, kurtarmam gerekiyordu.
Golde hatalıydım. İki duran toptan yenilen gollerle mağlup olduk. Kazanmayı çok istiyorduk. Galatasarayı tebrik edebiliriz. Taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür dileriz dedi.
şunu bileydin volkan senin gibi kaleci öyle bir golü nasıl yer
volkanda bu sezon bir tuhaflık var sanki güncelleme yapmış da olmamış gibi duruyor. son zamanlarda akşamki frikikteki gibi toplara atlamaz oldu.
sakatlığından sonra öyle oldu o korkuyor bence