SDN' DE çalışmak...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar meslek seçimi konusunda çok kararsız günlerimden birini yaşıyorum. Aklımda sdn de donanım editörlüğü tıp mekatronik mühendisliği var. Ders başarılıyım konusunda çok şükür eksik yok fazlası var diyebilirim. (yani nazar değmesin hep taktir hep okul ilk 2-3-4 üncülüğüyle bitirdim hep. Asıl sorum şu maaşından meslek hayatına kadar her şeyiyle sdn de çalışmak nasıldır tavsiye edilir mi ve hangi özelliklere sahip olunmalı. Ayrıca Florya da oturuyorum. Levent e sizi ziyarete gelsem ayıp olurmu:helpsmilie:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Git ofisi ziyaret et bi konuş ne olacağına kendin karar ver :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben ziyaret ettim ofisi, ortam gercekten cok guzel. Ugramadan once sirkete ulasman lazim cunku Berkin abiyle, Hakki abiyle falan goruseceksen isleri yogun oluyor, ona gore ayarlama yaparlar :)

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Ben Leventte oturuyorum ofisle aramızda 1 sokak var :) Bugune kadar işleri yoğundur diye hiç rahatsız etmek istemedim ama bende tanışmak isterim vallahi sorucağım sorular var :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ben Leventte oturuyorum ofisle aramızda 1 sokak var :) Bugune kadar işleri yoğundur diye hiç rahatsız etmek istemedim ama bende tanışmak isterim vallahi sorucağım sorular var :)
Beraber gidelim :tt2:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yav arkadaş bi insan bu kadar mı ciddi olur ya(Hakkı hocam :) ) . Şuan düşünüyorum videolardan canlandırıyorumda, yüz yüze konuşmaya korkuyorum valla. Ses tonunda liderlik hakim kuşkusuz.

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Beraber gidelim :tt2:

Yav arkadaş bi insan bu kadar mı ciddi olur ya(Hakkı hocam :) ) . Şuan düşünüyorum videolardan canlandırıyorumda, yüz yüze konuşmaya korkuyorum valla. Ses tonunda liderlik hakim kuşkusuz.

Beraber gidelim olur valla güzelde olur :thumbup1:

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Senin aklında ama bakalım onların aklında böyle bişey var mı :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Editörlükse amacin gazetecilik ya da muhendisliklerden biri olabilir :)
Mühendis olup ta editörlük mü yapacak ? :D Bir mühendis işini yaptığında editörden kat kat fazla kazanır ;)

Sizce ne okumalıyım hocam :)
Elektronik olabilir, mimari yapıları da bilmek gerek ama bunları okuyunca editörlükten çok daha fazla kazanacağın işler yapabilirsin :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar meslek seçimi konusunda çok kararsız günlerimden birini yaşıyorum. Aklımda sdn de donanım editörlüğü tıp mekatronik mühendisliği var. Ders başarılıyım konusunda çok şükür eksik yok fazlası var diyebilirim. (yani nazar değmesin hep taktir hep okul ilk 2-3-4 üncülüğüyle bitirdim hep. Asıl sorum şu maaşından meslek hayatına kadar her şeyiyle sdn de çalışmak nasıldır tavsiye edilir mi ve hangi özelliklere sahip olunmalı. Ayrıca Florya da oturuyorum. Levent e sizi ziyarete gelsem ayıp olurmu:helpsmilie:
valla kardeşim senin bu düşüncen bendede var ben ankarada oturuyorum ara ara tolga ve berkin abi ile konuşuyorum facebook tan enimde istegim sdn ile çalışmak ben lise 4 e gidiyorrum ve meslegim bu işlerle alakasız tesisat bölümü okuyorum ama sdn ilede çalışmak istiyorum bilgilerimde var cep telefonu işlemciler v.s ama işte ankarada oturuyorum 1. engelim o 2. engelim meslegim bu meslekle alakalı değil dediğim gibi ama tolga abi ne mezunu olman önemli deil bu meslekte dedi burada bilgi önemli dedi bilgin varsa çalışırmışsın açıkcası benimde kafam şuan karışık ama bu sdn de çalışmayı çok istiyorum.... :)