hesapsilinsin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuşKlasik Türk milletiyiz sıkışınca oynamaya basladık
Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuşKlasik Türk milletiyiz sıkışınca oynamaya basladık
adam oyun başı deli gibi oynadı, nicki üstünde, açıp mikrofonu maymun gibi sesler çıkarıyordu..Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuş
Abi benim elim de smoke ve flash olunca çok saçmalıyorum ama AK de fena değilim seviyorum o silahı.sezar iyi de , bi de flaş atıp dalsa hep ben daldım önden, tarkan geliyor dağılın ulennnn
b ye yakınken mesela, atacan önden flashı girecen, sen yapmıyon onuAbi benim elim de smoke ve flash olunca çok saçmalıyorum ama AK de fena değilim seviyorum o silahı.
olur,ben gelirim.Bu gece 11 gibi 1-2 el maç atabilirim. Gelecek varmı toplanabilirmiyiz yine ?
@yucesezar @Ahbari @kivancenes @pesimist
benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyorBu gece 11 gibi 1-2 el maç atabilirim. Gelecek varmı toplanabilirmiyiz yine ?
@yucesezar @Ahbari @kivancenes @pesimist
Bana bakma, ben bakmadan "schweinsteiger" bile yazabiliyorum.benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor
Normal nick etiket bildirim uyarısı çalışıyor mu sende ?benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor
benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor
@friendly gelmiyor mu abi? bende düz haliyle gelmiyor, daha da normal haliyle yazan olmadı konuyu dağıtmayak abi buradaNormal nick etiket bildirim uyarısı çalışıyor mu sende ?
Mesela benim kullanıcı adım yazıldığı zaman bana bildirim gelmiyor da.
@friendly gelmiyor mu abi? bende düz haliyle gelmiyor, daha da normal haliyle yazan olmadı konuyu dağıtmayak abi burada
Sınavlar başlıyor diye oyunu silecektim ama bu gece son kez girelim Sonra 2 hafta yokum maalesef.3 gün boyunca İstanbul'daydım gelemedim. Bu gece toplanalım ne dersiniz?