- Reaksiyon puanı
- 557
aha Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike: Global Offensive, "bıçak"Sipariş verdiğin bıçağı söyle 2.19 ₺ basacağım.![]()
aha Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike: Global Offensive, "bıçak"Sipariş verdiğin bıçağı söyle 2.19 ₺ basacağım.![]()
Hadi girelim.Rekabetçi için birleşme zamanı hadi beyler bekliyorum sizi
Steam id atar mısın hocam lütfen.bi whatsapp grubu kurun girelim beraber şuanki rank LE
Steam Community :: DevoCatoRSteam id atar mısın hocam lütfen.
bıçak almaya karar verdim en ucuz bıçak 130₺ civarı'nda birşeydi hesap'ta da 2.18₺ vardı. bi çılgınlık yapıp 2.18₺'ya bıçak siparişi verdim![]()
Dimi dimi fiyatlandırma yaparken eli kayar, kafası güzeldir falanYa tutarsa besabı![]()
Şansına küs.[emoji14]Dimi dimi fiyatlandırma yaparken eli kayar, kafası güzeldir falan![]()
Dimi dimi fiyatlandırma yaparken eli kayar, kafası güzeldir falan![]()
Umut fakir'in ekmeği&forvetidir abi.Konu para olunca biraz zor![]()
La alan memnun veren memnun valve'ye ne oluyor?Bazi kisiler bıçakları arada 3 tl'den koyuyorlar ama botlar (valve'ye ait) satışı anında iptal ederek bıçağı sahibine veriyor. Yani unutun o işi![]()
PC yi açık birakiyim o zaman![]()
Gaben drop pls yaz sohbete. Arkada da şu çalsin.İlk defa izleyeceğim ayrıntıları bilsem yorum yapardım.![]()
Ama bizden " !drop " yazmamızı isterlerse ne yapacaksın?[emoji14]Turnuvalar eğlenceli oluyor. Zamanın varsa izle.
bize kasa değil key lazım.15 dakika sonra "CS:GO Major Championship: Columbus" turnuvasının bir diğer karşılaşması başlıyor.
Yayınları izleyerek kasa düşürebiliyormuşuz.
Bunun için Twitch hesabınızı Steam'e bağlanamanız gerekiyor. ( Ayarlar > Bağlantırlar )
Bir diğer alternatif de CS:GO üzerinden izleyebilirsiniz.
Twitch yayını: MLG
Kasa 20-30 TL ediyor desem?bize kasa değil key lazım.
yalandır abi o babası bol gaben 30₺'lık kasa VERMEZ' ben girdim steam'den 2,90₺'lik takım çıkartması satmaya çalışıyorlar.Kasa 20-30 TL ediyor desem?![]()
yalandır abi o babası bol gaben 30₺'lık kasa VERMEZ' ben girdim steam'den 2,90₺'lik takım çıkartması satmaya çalışıyorlar.
duruma göre bende girebilirim. geçen bir maçta lag ve delay vardı. ölünce bile 2-3 sn sonra geliyordu. eğer düzgün olursa net bende katılabilirim.Bugün tam kadro olalım artık