hesapsilinsin
Asistan
Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuşKlasik Türk milletiyiz sıkışınca oynamaya basladık
![]()

Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuşKlasik Türk milletiyiz sıkışınca oynamaya basladık
![]()
adam oyun başı deli gibi oynadı, nicki üstünde, açıp mikrofonu maymun gibi sesler çıkarıyordu..Yalnız ignoreladığın adam 31 vurmuş![]()
Abi benim elim de smoke ve flash olunca çok saçmalıyorum ama AK de fena değilim seviyorum o silahı.sezar iyi de , bi de flaş atıp dalsahep ben daldım önden, tarkan geliyor dağılın ulennnn
![]()
b ye yakınken mesela, atacan önden flashı girecen, sen yapmıyon onuAbi benim elim de smoke ve flash olunca çok saçmalıyorum ama AK de fena değilim seviyorum o silahı.
olur,ben gelirim.Bu gece 11 gibi 1-2 el maç atabilirim. Gelecek varmı toplanabilirmiyiz yine ?
@yucesezar @Ahbari @kivancenes @pesimist
benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyorBu gece 11 gibi 1-2 el maç atabilirim. Gelecek varmı toplanabilirmiyiz yine ?
@yucesezar @Ahbari @kivancenes @pesimist
Bana bakma, ben bakmadan "schweinsteiger" bile yazabiliyorum.benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor![]()
sweinde kep yok
Normal nick etiket bildirim uyarısı çalışıyor mu sende ?benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor![]()
benim nicki yazamıyonuz sonra uyarı gelmiyor![]()
@friendly gelmiyor mu abi? bende düz haliyle gelmiyor, daha da normal haliyle yazan olmadıNormal nick etiket bildirim uyarısı çalışıyor mu sende ?
Mesela benim kullanıcı adım yazıldığı zaman bana bildirim gelmiyor da.
@friendly gelmiyor mu abi? bende düz haliyle gelmiyor, daha da normal haliyle yazan olmadıkonuyu dağıtmayak abi burada
![]()
Sınavlar başlıyor diye oyunu silecektim ama bu gece son kez girelim3 gün boyunca İstanbul'daydım gelemedim. Bu gece toplanalım ne dersiniz?