Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Gece gece iyi geldi iyi
grafikler derken?Senin grafikler neden öyle?
olacakakşam ekip olacak mı?
kötü olmuş, hadi 2 kişi oyladı, diğer eleman hayır demedi mi?7 gün ban yedim oyunda bizim takımda olan 2 tane kendini bilmez pkklıydı benim nicki görünce direk kicklediler beni ben ban yedim inanılır gibi değil .
Kısa süre öncede uzaklaştırma cezası aldın sanırım yoksa direk 7 gün vermez.7 gün ban yedim oyunda bizim takımda olan 2 tane kendini bilmez pkklıydı benim nicki görünce direk kicklediler beni ben ban yedim inanılır gibi değil .
Vay babası bol bit yavruları vay.7 gün ban yedim oyunda bizim takımda olan 2 tane kendini bilmez pkklıydı benim nicki görünce direk kicklediler beni ben ban yedim inanılır gibi değil .
Adam aşağılık Türkler diyince adamı öldürdüm herkes f1'e bastıkötü olmuş, hadi 2 kişi oyladı, diğer eleman hayır demedi mi?
hocam 1 aydır sürekli böyle 7 gün ban yiyorum elektrik kesiliyor 7 gün oyundan atıyolar 7 gün oyunda trolleyen adamı atıyorum 7 gün sürekli böyle zevk bırakmadılar adamda.Kısa süre öncede uzaklaştırma cezası aldın sanırım yoksa direk 7 gün vermez.
Adam aşağılık Türkler diyince adamı öldürdüm herkes f1'e bastı
Resime dikkatli bakınca spor salonu'nda sadece mide ve üst göğüs çalışıp bacakları ihmal etmiş birisini görebilirsiniz.
Yok öyle bişey@memogoren yine taşıyor.
Tamam bildiğim kadarıyla galiba Teşekkürler hocam.csgolunge.com
Orana göre; eşya koyduğunuzda kazandığınız değere göre item geliyor.
bi an aha s**tık dedim ama güzel maç oldu.Gelecek olan varsa tepki versin birazdan girerim.
sezar iyi de , bi de flaş atıp dalsaKlasik Türk milletiyiz sıkışınca oynamaya basladık
![]()