SDN Beşiktaş Kulübü

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
[video=youtube;V12vSMfNJQg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V12vSMfNJQg[/video]

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
FEDA t-shirtleri daha 40 bin satılmış hedef 200 bindi ama çok zor.
Hakkı Yeten t-shirtü lazım bir tane de.
Daha dur ne yaptın işe başlayım hem siyah hem beyaz almayı düşünüyorum takdir edersinki hiç param yokken alamam :mrgreen:

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeterlı reklam yapılmadı bence
ayrıca kartal yuvası harıcı bır kac yerde satısı yapılsa & tv ler de reklam donse emınım daha etkılı olurdu

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
FEDA t-shirtleri daha 40 bin satılmış hedef 200 bindi ama çok zor.
Hakkı Yeten t-shirtü lazım bir tane de.

Sezon içinde satılmış olsa bu rakam 3'e katlanırdı. Şu an neredeyse sadece Basketbol Maçlarında satış yapıldı. Lig bittiği için taraftar stada vs uğramıyor. Kartal Yuvası her yerde yok. İnternet üzerinde alımlar var ancak herkes internet üzerinden alış veriş yapmayı henüz ülkemizde benimsemiş değil.

kampanya sürekli canlı tutulmalı. Sezon başladığında eminim satışlar patlayacaktır.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Sezon içinde satılmış olsa bu rakam 3'e katlanırdı. Şu an neredeyse sadece Basketbol Maçlarında satış yapıldı. Lig bittiği için taraftar stada vs uğramıyor. Kartal Yuvası her yerde yok. İnternet üzerinde alımlar var ancak herkes internet üzerinden alış veriş yapmayı henüz ülkemizde benimsemiş değil.

kampanya sürekli canlı tutulmalı. Sezon başladığında eminim satışlar patlayacaktır.

İnternetten alanlar 1 haftadır bekliyorlarmış. Bizim taraftar ürün almaya pek alışkın değil sen de biliyorsundur, inşallah patlar ne diyelim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada, Oğuzhan Özyakup'un transferi duyuruldu.
logokkk_111.jpg

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Futbolcu Oğuzhan Özyakup’un transferi için Arsenal FC’ne 500,000.Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisine ise;

2012-13 Sezonu: 400,000€ garanti ücret, 7,500€ maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2013-14 Sezonu: 425,000€ garanti ücret, 7,500€ maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2014-15 Sezonu: 450,000€ garanti ücret, 7,500€ maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2015-16 Sezonu: 475,000€ garanti ücret, 7,500€ maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
Ödenecektir.

Futbolcuya ayrıca ilk sezon için 100,000€ imza parası ödenecektir.

Beşiktaş JK

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Nasıl iştir anlamadım teknik direktör belli olmadan oyuncu transfer ediyoruz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Nihat Kahveci'nin Beşiktaş Kulübü'nün UEFA alacaklarına haciz getirmesinden sonra, Başkan Fikret Orman, HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orman, yaptığı açıklamada;

"Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ne yazık ki taraftar önüne gelene Beşiktaş'ın çocuğu demeye başladı. Bir lafı çok söylersen değeri düşer.
Sevdiğin insana dahi her zaman seni seviyorum dersen onun bir değeri kalmaz...

Nihat olayına gelince. Alacağı vardır. Elbette ödenecektir. Ancak yönetimle anlaşma yoluna gitmeyip düşman gibi yok faiz, yok avukat parası gibi ekstra maliyetler çıkarması kulübün şu yaşadığı ekonomik krizde gerçekten kendisine yakışmamıştır.

Bu arada yabancı futbolculara paragöz diye saldıran taraftarımız var.

Adamlar buraya para için gelmişler elbette sözleşmelerinde yazan parayı isteyecekler. Eğer Yerli oyuncular bu para olaylarında Beşiktaş'a sıkıntı çıkarıyorsa Türkiye ile Beşiktaş ile tek bağı profesyonel sözleşme olan yabancılardan para konusunda anlayış beklemek saflık olur.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Nihat çok ayıp etmiş.Sizin başkanıda sevmeye başladım.Ne konuştuğunu, ne yapacağını ve yaptığını bilen birisi.Beşiktaşa böyle bir zamanda böyle bir başkan gerekirdi bence.

Reaksiyon puanı
10,315
"Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.

sağol başkan, ağzına sağlık.

beni asıl inciten, yüreğimi soğutan şey çok daha başka bişey.
tamam, bu ülkede, bu ülke insanında vefa duygusu belki azaldı, belki kalmadı, belki değerini yitirdi, ne derseniz deyin ama,
bu duygunun özellikle milli ve manevi değerleri yüksek, ya da bu atmosfer içinde yetişen insanlarda kayba uğraması, aşınmış olması çok daha derin bir üzüntüye sebep oldu bende.

nihat imam-hatip lisesinden mezun, ve daima manevi değerlerle temayüz etmiş biriydi.
o kendisini buralara getiren baba ocağına attığı bu aşağılık kazık ile sadece kendinin ne mal olduğunu göstermedi, aynı zamanda sahip olduğunu zannettiğimiz bu mukaddes değerlere ihanet etmiş, kirletmiştir.

yazıklar olsun, veyl olsun!

yahu yabancılar hiç olmazsa avukat parası, faiz parası talep etmediler. gâvur dediğimiz bu adamlar kadar vefa duygusu taşımayan bir adamdan ne müslüman olur, ne insan olur, ne de adam olur.

başka sözüm yok.
yüreğimin derununda en keskin acılardan birini hissettim bugün.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nihat Kahveci'nin Beşiktaş Kulübü'nün UEFA alacaklarına haciz getirmesinden sonra, Başkan Fikret Orman, HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orman, yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nihat çok ayıp etmiş.Sizin başkanıda sevmeye başladım.Ne konuştuğunu, ne yapacağını ve yaptığını bilen birisi.Beşiktaşa böyle bir zamanda böyle bir başkan gerekirdi bence.

sağol başkan, ağzına sağlık.

beni asıl inciten, yüreğimi soğutan şey çok daha başka bişey.
tamam, bu ülkede, bu ülke insanında vefa duygusu belki azaldı, belki kalmadı, belki değerini yitirdi, ne derseniz deyin ama,
bu duygunun özellikle milli ve manevi değerleri yüksek, ya da bu atmosfer içinde yetişen insanlarda kayba uğraması, aşınmış olması çok daha derin bir üzüntüye sebep oldu bende.

nihat imam-hatip lisesinden mezun, ve daima manevi değerlerle temayüz etmiş biriydi.
o kendisini buralara getiren baba ocağına attığı bu aşağılık kazık ile sadece kendinin ne mal olduğunu göstermedi, aynı zamanda sahip olduğunu zannettiğimiz bu mukaddes değerlere ihanet etmiş, kirletmiştir.

yazıklar olsun, veyl olsun!

yahu yabancılar hiç olmazsa avukat parası, faiz parası talep etmediler. gâvur dediğimiz bu adamlar kadar vefa duygusu taşımayan bir adamdan ne müslüman olur, ne insan olur, ne de adam olur.

başka sözüm yok.
yüreğimin derununda en keskin acılardan birini hissettim bugün.

bence burada kimse nihata laf edemez...

hele ki müslümanlığını filan sorgulayamaz...

Nİhat 18 Mayıs 2011 de Beşiktaş'tan ayrılmış... 1 yılda fazla olmuş....

Nihat 5 yıllık anlaşmasının 2 yılında kulüpten ayrıldı, 3 yıllık kalan maaşını istese alırdı, o istemedi.... sanırım 3,5 Milyon € alıyordu yani adam 10 milyon € dan fazla para alabilme ihtimali varken almamış...

şimdi sen çık adamın 2 milyonunu ödeme 1 yıl geçsin.. sonrada Nihat taka tuka...

bırakın vefaymış mefaymıs...

profesyonel adamlar bunlar sözleşme imzalarsın ödersin parasını o ada oynar...

beğenmezsen gönderirsin... kimsenin kimseye Vefa göstermesine gerek yok.. çünkü herkes bir karşılık alıyor...

biz ne zaman ki işi kurallarıyla oynamayı, işi ve duyguyu birbirine karıştırmamayı öğreniriz ancak o zaman adam oluruz..

hepimiz çalışıyoruz,

Patronunuz gelse sizi kovsa kaçınız taminatını almadan gider ?

o yüzden bırakın Nihat'a sallamayı durumu bu hallere getirenlere birşeyler soyleyin..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Laf eden mi oldu :)

Müslümanlığa bir söz etmişliğim yok yorumumda [MENTION=30137]komoon[/MENTION]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Herkesin FEDA FEDA dediği bir dönemde Nihat gibi ismi Beşiktaş'la özdeşleşmiş biri bunu yaparsa layıktır bu sözlere.

Sonuçta kulüp borcumuzu ödemeyeceğiz dememiş; durumumuz bu, anlayış göster, taksitle ödeyelim demiş. O da BEŞİKTAŞLI DURUŞUNA aykırı bir tutum göstermiş.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Mesaj geç yüklendiği için alıntıları görmedim, kusura bakma :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yine demirören dönemindeki rezillikler arkadaş!
Al nihatı vur demirörene!!!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Beşiktaş ın kongresi varmış galiba.

Bjk'nin net bilanço borç toplamı..580.994 milyon lira..
Bjk'nin Demirören'e borcu açıklanırken salonda yuh sesleri duyuldu..Bjk'nin dava harcamaları (icra,takip vsv) 50 milyon lira..Bjk'ye açılan dava sayısı 142..Fulya Projesi'nde yönetimsel kaynaklı 20 milyon euro luk gelir kaybedilmiştir..Kira potansiyeli 16 milyon iken elde edilen 5.4 milyondur..Fulya gelirleri 2016,Federasyon gelirleri 2016 -17 sezonuna kadar temlik edilmiştir..Bu gelirler kulübe gelmeyecektir..Bjk'nin kasaya girmesi gereken 190.406 milyon liralık geliri temlik edilmiştir..Bu tutar kulüp tarafından kullanilamayacaktir..Besiktas'a sadece Sali günü gelen icra sayısı 19..

Murat Aksu:Bjkli olmayan kulüp üyesi yapısından kurtulmak istiyorsak yıllık aidat parasını arttırmaktir
Atıf Kececi:Bjk'nin parası haketmeyenlerin cebindedir..Elimde resmi belge olsa,bildiklerim bunları ipe götürür. İste Guti,iste Quaresma deyip kulubün kapısına haciz getirenlere yazıklar olsun.

https://twitter.com/#!/firatgunayer

Reaksiyon puanı
10,315
baba demirören'in oğlunu niye holding'ten uzak tuttuğu şimdi daha iyi anlaşılıyor!
adam oğlunu beşiktaşa kakalamış, kendi holdingini iflastan kurtarmış...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Son zamanlarda çıkan detaylar çok önemli bir şeyi gösterdi. Herkes Beşiktaş'ın borcunun yıldız transferlere, oyunculara ödenen astronomik ücretlere bağlıyordu...
Ama olay bundan farklı çıktı...

Bu günkü yüklü borcun nedeni transferler, oyunculara ödenen yüksek ücretler değil. Öyle olsaydı, FB ve GS de yıllardır Beşiktaş gibi hatta daha kötü bu konuda.

Borcun bu kadar büyümesindeki neden 8 yıldır Demirören yönetiminin borçları ödememesi kimisini inkar etmesi, kimisini ise ertelemesiymiş. Ödenmeyen bu borçlar sürekli 8 yıl boyunca yasal faizleri ile katlanmış.

Bugün Beşiktaş'ın belini büken işte bu aslında zamanında ödenmesi durumunda bugün ödenmek zorunda kalınmayacak olan faiz borçlarıymış....

Örneğin adamın birine Beşiktaş'ın 1. Milyon borcu var.
Beşiktaş bunu ödememiş. Adam yıllarca kulüpten tahsil etmeye uğraşmış.
Sonunda Mahkemeye gitmiş. Mahkeme borca faizi eklemiş, 1 milyonluk borç yıllar içinde 1,5 milyon olmuş...

Sürekli faiz binmiş borçlarımıza...

İşte en son Nihat olayı...
%16 yani 600.000 Euro faiz istiyor...
350.000 lira avukat parası istiyor.

Neredeyse 1 Milyon demek bu...
Zamanında ödenseydi bu para şimdi kulübün cebinde kalacaktı bu 1 milyon...

Medya nedense bu olayın üzerine gitmiyor.
Borcun maliyetini sürekli oyuncuların üzerine yıkıyor.

Elbette oyuncu kendisine verilen ücretin hakkını vermesi gerek.
Ama biz sürekli oyuncu maliyetlerine bu durumu bağlarsak asıl sorunu kaçırmış oluruz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşlı duruşu sergileyerek mevcut sözleşmesinde belirli oranda fedakarlık yapmayı kabul eden Ersan Adem Gülüm, yarın yeni sözleşmesini imzalayacak.

Kulübümüzün zor günlerinde Beşiktaşlılık Duruşu'nun ne demek olduğunu gösterip kendisine önerilen yeni şartlarla sözleşme imzalamayı kabul eden Ersan Adem Gülüm ile Futbol Komitesi Başkanımız Tamer KIRAN, yarın saat 14.00'te imza töreninde bir araya gelecek.

Ersan Adem Gülüm'üm örnek teşkil eden imza töreni, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Beşiktaş JK

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İbrahim Altınsay ın istifa ettiği teknik direktör olarak Sven Goran Eriksson un geleceği söyleniyo

İbrahim Altınsay istifa etti

ibrahim_altinsay_istifa_etti_1339455931.jpg

Futbol Komitesi Üyesi İbrahim Altınsay istifa etti.

Konu ile ilgili HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi;" İbrahim'in istifa ettiğini yeni öğrendim. Çok üzgünüm" diyerek istifayı doğruladı

http://www.haber1903.com/Besiktas-1492-ibrahim_altinsay_istifa_etti.html

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta hoca arayışları devam ederken Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, HABER1903'e yaptığı açıklamada; Şu anda yurtdışındayım. Eriksson görüştüğümüz isimlerden birtanesi. Ancak bu transferin bittiği haberi bana gelmedi. Şuan için Eriksson, Beşiktaş'ta diyemeyiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: HABER1903 ÖZEL HABER