SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü, Genel kurul üyesi İbrahim Altınsay'ın istifa ettiğini resmi internet sitesinden açıkladı. İşte o açıklama;

Futbol komitesinde fahri olarak görev yapan genel kurul üyemiz İbrahim Altınsay, yeterli desteği göremediğini ileri sürerek görevinden istifa etmiştir.

Sayın Altınsay'a görev yaptığı kisa süredeki hizmetleri için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Altınsay neden istifa etti?

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımının şampiyonluğunun ardından Altınsay'ın istifası gündeme bomba gibi düştü.

Yaptığımız araştırmalar neticesinde hoca arayışları içerisinde bulunan Beşiktaş yetkililerinin İbrahim Altınsay ile fikir ayrılığına düştüğü, Beşiktaş yönetim kurulunun Eriksson konusunda ısrarlı olması İbrahim Altınsay'ın da Van Gaal isimi üzerinde ısrar etmesi sonrası gerginlik başladı.

Beşiktaşlı yöneticilerin tercihlerini Eriksson üzerinde kullanacaklarını Altınsay'a bildirmesinden sonra istifanın geldiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Reaksiyon puanı
10,315
iyi geceler arkadaşlar, şampiyonluğunuzu kutlamak için geldim.
tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
7ug3x.jpg

Afrıkalı cocuklar da FEDA dedı !

576655_395387897163407_1287107991_n.jpg

Bu arada yonetım yanlıs ısler yapıyor en degerlı adamlar ıstıfa edıyor

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bu Feda nedir Beşiktaşlı dostlarım :)
‘FEDA’NIN HİKAYESİ
Doktor Enver Bey, hasta yatağında yatan Şeref Bey’e “Ah dostum Şerafettin... Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala Beşiktaş hala Beşiktaş. Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum” der. Şeref bey ince bir sesle “FEDA” der ama kimseler duymaz...

Ekonomik sıkıntıda olan kulübümüze taraftarın destek olması adına yapılan kampanya.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Futbolcu Berat Çetinkaya’nın transferi için oyuncunun kendisi ile görüşmelere başlanmıştır."

Beşiktaş JK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Berat Çetinkaya Beşiktaş'ta
berakkkk.jpg

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Berat Çetinkaya'nın transferini KAP'a gönderdiği yazı ile duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Futbolcu Berat Çetinkaya ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

Futbolcunun kendisine;

2012-2013 Sezonu: 200.000 TL garanti ücret, 6.250 TL maç başı ücret (250.000 TL’sı ile sınırlı)

2013-2014 Sezonu: 200.000 TL garanti ücret, 7.500 TL maç başı ücret (300.000 TL’sı ile sınırlı)

2014-2015 Sezonu: 250.000 TL garanti ücret, 8.750 TL maç başı ücret (350.000 TL’sı ile sınırlı)

2015-2016 Sezonu: 300.000 TL garanti ücret, 10.000 TL maç başı ücret (400.000 TL’sı ile sınırlı)

Ödenecektir.

Ayrıca Sakaryaspor Tesis ve İşletmecilik Tic. A.Ş.’ne yetiştirme tazminat bedeli olarak 480.000 TL’sı ödenecektir

Beşiktaş JK

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
besiktasta_teknik_direktor_belirsizligi13396043840_h890965.jpg

Kaynak

NTVSpor
Yanlış anons!

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta kulübün televizyon kanalı BJK TV, Mustafa Denizli ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Ancak duyurunun yanlışlıkla yapıldığı ortaya çıktı.
1212s_DIWOK.jpg

bjk_yazi.jpg

Reaksiyon puanı
31
besiktasta_teknik_direktor_belirsizligi13396043840_h890965.jpg

Kaynak

NTVSpor
Yanlış anons!

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta kulübün televizyon kanalı BJK TV, Mustafa Denizli ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Ancak duyurunun yanlışlıkla yapıldığı ortaya çıktı.
1212s_DIWOK.jpg

bjk_yazi.jpg
Gülermisin ağlarmısın denizli'nin gelmesi Beşiktaş'a hiç bir katkı sağlamaz.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]
bildirim.gif
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 18.06.2012 11:13:03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

altpaket.gif
Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

tablo.gif

[TABLE="class: tablob"]
[TR="class: tablobaslikb, bgcolor: #D7E3F0"]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucreb, bgcolor: #FDFEFF"]
[TD]Ortaklığın Adresi[/TD]
[TD]:[/TD]
[TD]Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Telefon ve Faks No.[/TD]
[TD](212) 310 10 00 - (212) 258 81 94[/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su[/TD]
[TD](212) 310 10 00 (107-156) - (212) 258 81 94[/TD]
[/TR]
[TD]Orjinal Açıklamanın Tarihi[/TD]
[TD]01.06.2012[/TD]
[/TR]
[TD]Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[/TR]
[TD]Özet Bilgi[/TD]
[TD]UEFA Tahkim Kurulu kararına istinaden ,CAS'a Dava açılmıştır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

UEFA Tahkim Kurulu tarafından verilen cezaya ilişkin olarak Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) dava açılmıştır. Gelişmeler hakkında bilgi verilecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=215302[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş defansının başarılı ismi Egemen, siyah beyazlı takımda kaldı.

Sözleşmesinde indirime gitmesi istendiği için takımdan ayrılacağı iddia edilen başarılı futbolcu, yönetimle görüştü ve anlaşmaya vadı. Egemen 3 yıl daha siyah beyazlı takımda kalacak.

Haber Kaynağı: Ligtv

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş defansının başarılı ismi Egemen, siyah beyazlı takımda kaldı.

Sözleşmesinde indirime gitmesi istendiği için takımdan ayrılacağı iddia edilen başarılı futbolcu, yönetimle görüştü ve anlaşmaya vadı. Egemen 3 yıl daha siyah beyazlı takımda kalacak.

Haber Kaynağı: Ligtv
işin açıkcası bu basındaki kolpa haberlerde egemenin indirime gitmemesini duyduğumda egemene kaynamıştım sende mi para için oynuyorsun şu zor zamanında yanında olmuyorsun demiştim ama yanıldım
Adamsın Egemen KORKMAZ!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kıran, yaptığı açıklamada;

"Egemen'in sözleşmesinde herhangi bir indirime gitmedik. Mevcut sözleşme şartlarıyla Egemen ile 3 yıl daha devam edeceğiz." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şeref Bey anısına hazırlanan “FEDA” isimli Feridun Düzağaç imzalı single, taraftarımızla buluşuyor.
fedakkk_5.jpg

Feridun Düzağaç, söz ve bestesi kendisine ait olan FEDA şarkısını “Ağlayan Gitar “ ve “Şeref Bey’in Son Nefesi ” isimli iki ayrı versiyonda seslendirdi. Multitap şarkıyı “Multi Feda” isimli farklı bir versiyonla yorumladı.

Singleda ayrıca bir de söz müziğini Emrah Coksaygan’a ait olan “Şeref Bey Türküsü” ne yer verildi.

Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında hazırlanan single, ilk olarak Kartal Yuvası mağazalarımızda şatışa sunuldu. Single ayrıca 21 Haziran tarihinden itibaren tüm müzik marketlerde şatışta olacak.

10 TL’den satışa sunulan Cd’den elde edilecek gelir, kulübümüze aktarılacak.

FEDA

BENİM GÖNLÜM, ÖMRÜM, YOLUM BEŞİKTAŞ
YAĞMUR, ÇAMUR, KARAKIŞ, FIRTINA, BORAN
GERÇEĞİN SİYAH BEYAZ, GERİSİ YALAN
EMANETİN ONURUM, ARMAĞANINDIR ARMAN
ŞEREFİNLE OYNAR, HAKKINLA KAZANIRSIN
ZAFER ŞARKILARINLA YÜREKLİ OZANIM
SEN HAKKI’MSIN, ŞEREF’İMSİN, SEBAT’IMSIN
GÜN GELİR KALIRIM BEN DE, SON NEFESTE
İŞTE BU VEDA DEĞİL, FEDA ZAMANI
SENİNLE GEÇMİŞ, NE GÜZEL ETMİŞİM ÖMRÜME
HAYATIMIN SEN EN GÜZEL YANI
KEDERİM, SEVİNCİM, GURURUM, GÖZYAŞIMSIN
YALNIZ HİSSEDERKEN, TEK İLACIM
SEN HAKKI’MSIN, ŞEREF’İMSİN, SEBAT’IMSIN
ÖMÜRLER FEDA SANA BEŞİKTAŞ

Söz – Müzik : Feridun Düzağaç

FEDA SINGLE İÇERİĞİ

1.FEDA ( Ağlayan Gitar ) - Feridun Düzağaç
Söz - Müzik : Feridun Düzağaç
Düzenleme : Feridun Düzağaç – Murat Çekem

2.MULTİ FEDA - Multitap
Düzenleme : Multitap

3.ŞEREF BEY TÜRKÜSÜ - Emrah Coksaygan
Söz - Müzik - Düzenleme : Emrah Coksaygan

4.FEDA (Şeref Bey’in Son Nefesi ) - Feridun Düzağaç
Düzenleme : Gürkan Kömürcü

BEŞİKTAŞ JK

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Artık imza töreni izlemek istemiyoruz, Şampiyonluk törenleri izlemek istiyoruz.
İşin başı değil sonu önemli...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
samet_aybaba_imzaladi_1340631201.jpg

Beşiktaş Kulübü yeni teknik direktörü Samet Aybaba için, Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı basın önünde imza töreni bugün yapıldı.

Yapılan imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Kulübü yönetiminin yanı sıra Teknik Direktör Samet Aybaba, yardımcıları Ulvi Güvenereoğlu ve Reçep Çetin katıldı.

İşte imza töreninde yapılan açıklamalar;

İmza töreninde konuşan Fikret Orman;

" Samet Aybaba camiamıza hayırlı olsun. Bu benim açımdan çok mutlu bir gün. Samet hoca ve Ulvi hoca babamın yöneticilik yaptığı dönemlerde Beşiktaş'a önemli işler yapmış insanlar. Gençliğimin ilk çağlarında beraber olduğum insanların başkanı olarak teknik heyet ile sözleşme imzalamam nasip oldu. Samet hoca başta olmak üzere istediğimiz ruhu yakalayacağımıza inanıyorum. Yönetim Kurulu üyelerimde desteğini gösterdiği için burada. Samet hocayı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Hiç bir ön şart yada onun gibi başka bir şey konuşmadık. Hatta ücret bile konuşmadık. Yanan bir evin içerisine beraber girmek için buradayız demesi benim için yeterli oldu. Beşiktaşlı olanlar konu Beşiktaş olunca tüm problemler teferruata gider. Hocamında o ruh halinde olduğunu gördüm. İnanıyoruz ve güveniyoruz. Tekrar hayırlı olsun. Allah Beşiktaş'ımıza bize iyi günleri göstermeyi nasip etsin. Beşiktaş bütçesi kadar hareket edecek. Ödeyemeyecek borçların altına bu dakikadan sonra girmeyecektir. Yıldız isimler ile şampiyon olunmuyor. Beşiktaş'ın tarihine baktığımız zaman Beşiktaş bu şekilde buralara gelmemiştir. Hocamız çok koşan bir takım yaratmak istiyor. Bizde bunu destekliyoruz. Ben yurt dışındayken basını takip ettim. Olimpiyat Stadı bilindiği gibi tadilata giriyor. İstanbul'da şuanda 3 tane stad İnönü Stadyumu dışında 5 tane kulüp var. Demek ki bu 5 kulüp bu 3 staddan birinde oynayacak. Zamanında İstanbulspor'un İnönü Stadında oynamasını istemiyorduk. Ancak daha sonra verilen karar ile İstanbulspor orada oynadı. Beşiktaş bir stadda oynayacak ve bunun hangisinin olacağı Ankara'ya yapacağım ziyaretten sonra belli olacak." dedi.

Samet Aybaba yaptığı açıklamada;

" Başkanımıza ve yönetim kurulumuza, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burada herşeyi iyi yapmaya çalışacağız. Camianın görmek istediği içerisinde bulunduğu kötü dönemde göstermek istiyoruz. Beşiktaş takımı büyük takımdır. Biz bu işin içerisinden kalkacağız. Tamamen oyuncu kadrosuna bakarak her şeyi yeniden yapılandırarak, sahada koşan bir Beşiktaş yaratmak istiyoruz. Önemli olan oyuncu isimleri değil, sahada verdikleridir. Zirveye oynayan bir Beşiktaş yaratmak için çalışacağız. Herkes rahat olsun. Burada her şeyi Beşiktaş'a yakışır bir şekilde yapacağız. Yeniden kaybolan efsaneyi yeniden yaratmak için çalışacağız.Zafer hocaya kendilerine verdiği hizmetten dolayı teşekkür edeceğiz. İlerleyen günlerde gerekli açıklamaları yapacağız. Beşiktaş'ta küçülme diye bir şey yok. Çok büyük paralar verirsiniz ve takım iyi olmaz. Küçük paralar verirsiniz ve takım şampiyon olur. Bizler daha çok iş yapan oyuncular arıyoruz. Nokta transferler yapacağız. İçimizde varolan 12 oyuncumuzu kamp kadrosuna dahil ettik. Onlardan da yararlanmak istiyoruz. Zaten kadromuzda geçen sezondan 7-8 tane oyuncumuz var. İşimiz kolay değil ama zor da değil. Herkesten destek bekliyoruz. Biz her yerde savaşacağız. Sahaya çıktığımızda herkese keyif veren bir takım yaratacağız. Bu küçülme değil, doğru yapılanmadır. Beşiktaş'ın aldığı oyunculara ve puan durumuna bakarsanız bunların yapılması gerektiğini görürsünüz. Genç oyuncularımıza tekrar Beşiktaş sevgisini aşılayacağız. Bir çok projemiz var. Beşiktaş'ın iskelet kadrosunu bu genç oyunculardan kurmak istiyoruz. Bu oyunculardan 1-2 tanesini kadromuzun içerisine atarsak istediğimizi almış oluruz. Uzun vadeli bir çalışmada kısa vadeli bu oyunculardan verim almaya çalışacağız. Kadro içerisinde görmek istemediğimiz oyuncular burada kalıp antrenörler ile çalışacak. Biz şuanda sadece profesyonel desteğe bakıyoruz. Beşiktaş'a katkısı olmayan oyuncuları bu kadroda görmek istemiyoruz. Brezilya'da izlediğimiz futbolcuları Futbol Şubemize verdik. En iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız.

Tamer Kıran yaptığı açıklamada;

"Teknik direktörü seçmemiz biraz uzun sürdü ama burada Beşiktaş için bu süreci yaşadık. Hiç bir şey için geç kalmamıştık. Nitekim hocamız ile anlaştıktan sonra derhal çalışmalarımıza başladık. Herkesin içi rahat olsun ve bu takıma inansın. Biz bu yola çıktık ve Beşiktaş için en iyisini yapacağız. Hayırlı olsun." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

V İ D E O

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Recep'in gelmesi de iyi oldu. Kimse ondan bahsetmiyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni antrenörü Erman Kunter, düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

1200X900_398668827.jpg

1200X900_1295237142.jpg

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Piyasaya 27000 Korsan FEDA T-shirtü sürülmüş...

Kendisine Beşiktaş'lıyım diyen taraftar hangi kafayla bu Korsan T-shirtlere tevessül ediyor?

Orijinal Feda T-shirtüne verecek 30 liran yoksa git bir müzik markete 10 liraya FEDA Albümü al...

Maksat Beşiktaş'a sembolik de olsa bir katkı sağlamak...

Gidip T-shirt alıp giymek değil!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Beşiktaş alacaklarına karşılık Ekrem Dağ la sözleşmesini feshedecek(Ntvspor)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]
bildirim.gif
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 28.06.2012 17:22:01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

altpaket.gif
Özel Durum Açıklaması (Genel)

tablo.gif

[TABLE="class: tablob"]
[TR="class: tablobaslikb, bgcolor: #D7E3F0"]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Adresi[/TD]
[TD]Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul[/TD]
[/TR]
[TD]Telefon ve Faks No.[/TD]
[TD](212) 310 10 00 - (212) 258 81 94[/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su[/TD]
[TD](212) 310 10 00 (107-156) - (212) 258 81 94[/TD]
[/TR]
[TD]Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[/TR]
[TD]Özet Bilgi[/TD]
[TD]Futbolcu Olcay Şahan'ın transferi için Kulubü ile görüşmelere başlanmıştır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Olcay Şahan'ın transferi için F.C. Kaiserslautern ile görüşmelere başlanmıştır.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=220001

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;iAHk55yVrX4]http://www.youtube.com/watch?v=iAHk55yVrX4&feature=player_embedded[/video]

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim bu yönetimden bir cacık olmaz!

İnşallah beni yanıltırlar ama pek sanmıyorum...

İlk geldiler Teknik Direktör krizi çıkardılar, Madem Tayfur'u getirecektiniz niye Carvalhal'i gönderdiniz?
Madem Samet Aybaba'yı getirecektiniz niye Tayfur'u gönderdiniz...

Sonra Beşiktaş Basketbol takımı Şampiyon oldu... Seviniyoruz falan üzerinden 1 saat geçmedi İbrahim Altınsay'ın istifası geldi...
Sevincimiz kursağımızda kaldı...

Bu arada günlerce anlaşmadığımız Teknik direktör kalmadı...
En olmayacak olan adamların bile isimleri telaffuz edildi ki ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler bizi...

Sonra oyuncular ile İndirim krizi çıktı. Durduk yere en iyi oyuncularımızdan biri olan Egemen ile kriz yaratıldı!

Derken Basketbol takımının Sponsorluk krizi çıktı ortaya.
Eurolig'de oynayacak takım sponsorsuz kaldı! Hocası ezeli rakibe kaçtı... Oyuncular dağılma sürecine girdi...
Ve henüz hala sponsor bulunamadığı gibi takımın ne olacağı belli değil!

Şimdi de Quaresma ve Ernst krizi çıktı...
Ben böyle saçma şey görmedim...

Bu oyuncuları takımda düşünmüyor olabilirler...
Satmayı ve biraz para kazanmayı düşünüyor olabilirler...

Yaw bu adamların hepsi iş adamı!
Bunlar kendi mallarını böyle mi satıyorlar!
Böyle mal satsa bu adamlar iki güne iflas ederler!

Beşiktaş'ın elinde para edecek 3-4 tane oyuncu var...
Quaresma, Fernandes, Almeida... Diğerlerine teklif gelirse şansına...

Peki bizim yönetim ne yapıyor!

Bu oyuncuları takımda görmek istemiyoruz!
Kalmak isterlerse A2 de oynarlar diyor!

Yaw bunu diyen adam yönetici!
Beşiktaş'a fayda vereceği yerde zarar veriyor!

Şu saatten sonra Quaresma'ya Ernst'e kim adam akıllı bir fiyat ile teklif yapar?
Verecekleri tekliflere adam satılmaz!

Quaresma elimizde kalırsa ne olacak?
A2'de oynatabilir misin?
Gücün yeter mi?

1 sezon boyunca A2'de yatar Quaresma 3-4 milyon Eurosunu cebine atar seneye de bonservisi elinde istediği yere gider!
Yine Beşiktaş zarar eder!

200.000 Feda satacakmışsın!
Sattığın 200.000 Feda t-shirtünün tüm geliri bir sene elinde kalan Ernst ile Quaresma'nın yıllık alacağı etmez!

Bu adamlar elindeyse değerini bilip kullanacaksın!
Kullanamıyorsan TOK SATICI Olacaksın!

Allah'ım ben görecek miyim adam akıllı bir yönetim bu Beşiktaş'ta?