- Reaksiyon puanı
- 1,338
Ben anlamıyorum Quaresma çok alıyor diyorlar.
Yaw en faydalı adam da Fernades ile O...
Holosko ile Simao'yu gönder... Daha bunun üzerine Aurelio, Edu, ve Bebe artık ücret almayacaklar... Elindeki gereksiz yabancıları çıkardığın onlara para ödemediğin zaman
Quaresma bedavaya oynamış olur...
Başkan diyor ki
Kim simge?
Sadece Fernandes?
Herhalde başkan taraftarın koşa koşa Olcay forması alacağını düşünüyor...
Bu arada geldiği günden bu yana 14 Milyon liralık Quaresma Forması satılmış...
Yönetim işi bilse sadece Kampanya Haline Getirilecek bir Quaresma Forma satışı projesi yapardı, Quaresma'nın tüm masrafları bedavaya geleceği gibi üstüne takımın kasasına para girerdi...
Real Madrid yıldız oyuncularının forma satışları ile bir haftada adamların tüm masraflarını çıkarıyor...
Yaw en faydalı adam da Fernades ile O...
Holosko ile Simao'yu gönder... Daha bunun üzerine Aurelio, Edu, ve Bebe artık ücret almayacaklar... Elindeki gereksiz yabancıları çıkardığın onlara para ödemediğin zaman
Quaresma bedavaya oynamış olur...
Başkan diyor ki
"BU SEZON TARİHİMİZİN EN FAZLA FORMA VE KOMBİNE SATIŞ RAKAMLARINA ULAŞACAĞIZ" "Bu sezon Beşiktaş tarihinin en çok forma ve kombinesini satacağız. Simge olacak oyuncuların forması satın alınacak. Beşiktaş taraftarı Beşiktaş'a sahip çıkıyor. Feda bir gelir projesinden daha çok Beşiktaşlıları bir yere kitleme projesidir."
Kim simge?
Sadece Fernandes?
Herhalde başkan taraftarın koşa koşa Olcay forması alacağını düşünüyor...
Bu arada geldiği günden bu yana 14 Milyon liralık Quaresma Forması satılmış...
Yönetim işi bilse sadece Kampanya Haline Getirilecek bir Quaresma Forma satışı projesi yapardı, Quaresma'nın tüm masrafları bedavaya geleceği gibi üstüne takımın kasasına para girerdi...
Real Madrid yıldız oyuncularının forma satışları ile bir haftada adamların tüm masraflarını çıkarıyor...