SDN Beşiktaş Kulübü

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ben anlamıyorum Quaresma çok alıyor diyorlar.

Yaw en faydalı adam da Fernades ile O...

Holosko ile Simao'yu gönder... Daha bunun üzerine Aurelio, Edu, ve Bebe artık ücret almayacaklar... Elindeki gereksiz yabancıları çıkardığın onlara para ödemediğin zaman
Quaresma bedavaya oynamış olur...

Başkan diyor ki

"BU SEZON TARİHİMİZİN EN FAZLA FORMA VE KOMBİNE SATIŞ RAKAMLARINA ULAŞACAĞIZ" "Bu sezon Beşiktaş tarihinin en çok forma ve kombinesini satacağız. Simge olacak oyuncuların forması satın alınacak. Beşiktaş taraftarı Beşiktaş'a sahip çıkıyor. Feda bir gelir projesinden daha çok Beşiktaşlıları bir yere kitleme projesidir."

Kim simge?

Sadece Fernandes?

Herhalde başkan taraftarın koşa koşa Olcay forması alacağını düşünüyor...

Bu arada geldiği günden bu yana 14 Milyon liralık Quaresma Forması satılmış...

Yönetim işi bilse sadece Kampanya Haline Getirilecek bir Quaresma Forma satışı projesi yapardı, Quaresma'nın tüm masrafları bedavaya geleceği gibi üstüne takımın kasasına para girerdi...

Real Madrid yıldız oyuncularının forma satışları ile bir haftada adamların tüm masraflarını çıkarıyor...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüpte son 8 senede harcanan paralarla ilgili denetlemeyi yaptırdıklarını ve 30 Temmuz'a kadar bu işin biteceğini, sonuçlara göre hareket edeceklerini söyledi.
orman12.jpg

Orman, BJK TV'de katıldığı programda ''Yaşanan sorunlar konusunda Yıldırım Demirören'e neden bir çıkış yapmıyorsunuz?'' sorusuna, ''Benim her şeyi belirli şıklık içinde yapma sorumluluğum var. Şu anda Demirören TFF başkanı. Bir ilişki götürüyoruz. İftira ile değil, somut şeylerle konuşmamız lazım. Beşiktaş'ın borcunu bağımsız bir denetleme kuruluşuna incelettim. Borcu açıkladım. Herkes son 8 senede paraların nereye harcandığını soruyor. Onun denetlemesi sürüyor. 30 Temmuz'a kadar bu iş bitmiş olacak. Ondan sonra Demirören ile karşı karşıya geliriz, duruma bakarız. Beşiktaş'ın menfaatleri neyse onu yaparız. Şu an en kolay şey Demirören'e sallamak'' şeklinde yanıt verdi.

Demirören'den hesap sormak konusundaki çekincesinin ne olduğu yönündeki soru üzerine başkan Orman, ''Hiçbir endişem yok. Denetleme sonucunun bitmesini bekliyoruz. Bittikten sonra raporlar bana gelecek. 'Gereğini yapacağım' diyorum. Beşiktaş başkanı bundan önceki başkandan hesap soracaksa, bunun şekli vardır. Dava açmak gerekiyorsa ondan kaçınmam. Bunların konuşulacağı zaman geliyor. Yıldırım Demirören ile oturur karşılıklı konuşuruz'' dedi.

Kulübün eski başkanı Demirören'in kendisine ait kulüp borcunu bağışladığını hatırlatan Fikret Orman, ''Şartlı borç diye bir şey olmaz. 'Ben bu parayı bağışlıyorum' dedi. Bana göre bağışlanmıştır'' diye konuştu.

''Galatasaraylı bazı yöneticiler dostluğumuza yakışmayacak şekilde hareket etti''
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yıkılması halinde maçları oynamayı planladıkları Türk Telekom Arena konusunda Galatasaraylı bazı yöneticilerin davranışına kırıldığını dile getirdi.

Gelinen noktada zorla bu stada giriliyormuş pozisyonunun yaratıldığını anlatan Orman, şöyle konuştu:

''Galatasaray içerisinde bazı kesimlerin dostluğumuza yakışmayacak şekilde hareket ettiğini düşünüyorum. Arena konusunda ben biraz kırıldım. Rekabet edeceğimiz yerler statlar, salonlar ve kulvarlardır. Sarı-kırmızılı yöneticilere 'Biz evimizi yıkacağız. Sizin evinize misafir olarak gelmek istiyoruz. Gelir kaybı varsa onu da ödemek istiyoruz' dedik. Galatasaraylı yöneticiler kendi taraftarlarına mesaj gayreti içine girdiler. Bu beni üzdü. Beşiktaş camiasını bu duruma düşürmeyi benim gönlüm el vermez. Her yerde dik duruş vardır. Gerekirse kendi stadımızda bir sene daha oynarız. Böyle bir durumun içinde kalmam.''

Galatasaraylı yöneticilerin, kendilerinin de zamanında İnönü Stadı'nda oynama talebinde bulundukları, ancak bunun kabul edilmediği yönündeki ifadelerini hatırlatan Fikret Orman, ''(Biz zamanında istemiştik) lafını duyuyorum. Bunu eski yöneticilerimize soruyorum, 'Böyle bir şey yok, talep gelmedi' dediler. Hatta ben yöneticiyken, 'Galatasaray bize gelirse onlara bedava oynama hakkı verelim' diye konuşmuştuk. Biz de stadımızı yenileyeceğiz, biz de o şekilde yaparız diye konuşmuştuk. Galatasaray kendi iradesiyle başka statta oynadı. Ben konumumdan farklı yerde olsaydım Fatih Terim gibi söylerdim'' diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticilerinin kendi statlarında oynanması yönünde davet ettiklerini kaydeden Orman, ''Olması gereken budur. Galatasaray konusunda stat çimi bozulacakmış. Bir sürü mazeretler öne sürüldü. Bunu ayıp karşılıyorum'' derken, stat konusunda neden acele ettikleri yönündeki soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

''Rakipler her yıl gelirde farkı açıyor. Haftaya cuma gününe kadar fikstür çekilecek. Stat konusunu tekrar görüşeceğiz. Bu aşamada sayın Başbakan ile camiayı karşı karşıya getirmek istemiyorum. Bir dahaki seneyi de değerlendirebiliriz. Eylül ayına kadar da yavaş yavaş yıkım pozisyonuna gelebiliriz. İzin çıkabilir. Kasımpaşa'nın stadını istemem. 16 bin kişilik stat. Gelir de elde etmemiz lazım. Haftaya cuma gününe kadar bu iş bitecek. Sayın bakanımızla bir daha görüşürüz. Sonra kendi aramızda değerlendiririz. Fenerbahçe'nin stadında da oynayabiliriz.''

İstanbul'un olimpiyat oyunlarını alması halinde İnönü Stadı'nın devlet tarafından yenileceği ve bunun neden beklenmediği yönündeki soru üzerine başkan Orman, ''İzin prosedürleri zor ilerliyor. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stadın yerinde yapılmasını arzu ettiğini ve bunun arkasında olduğunu ifade etti. Bu gücün arkamızda olması önemli. Statta acele ettiğimiz yok. Her prosedürü kendim takip ediyorum. İki rakibimiz bizden daha fazla kazanıyor. Çok acele etmemiz lazım. Devletin, olimpiyatların alınması halinde 'Biz yapacağız' ifadesi yok. İkili görüşmelerimizde bu irade yok'' dedi.

''Adaleti yaratmak zorundayız''
Portekizli futbolcu Quaresma ile ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman, ''Quaresma'nın bonservisine 7.5 milyon avro verilmiş. Ödenen menajerlik ücreti ile beraber 10.5 milyon avro maliyeti var. Senelik 3 milyon 750 bin avro ile beraber yıllık maliyeti 8 milyon avro. 20 milyon lira civarında bir para. Kaç tane gol atmış. 3 milyon liraya gol atmış. Önemli oyuncu. Ancak iki gün ödemelerini yapmadığınızda hemen ihtarname geliyor. Kampa giderken ihtarname yolladı. Geldiğimizden bu yana 2 milyon avro ödedik. Aylıklarla ödeyeceğiz. Ancak Quaresma futbolcu da Mustafa, Hilbert futbolcu değil mi? Cenk 600 liraya oynarken bu dengesizlik olmaz mı? Bu takım oyunu. Tabii ki her oyuncu aynı ücreti almayacak. Ama hepsi parasını alacak. Adaleti yaratmak zorundayız. Takım oyununu oynamak zorundayız. Bunun için hareket ediyoruz. 'Quaresma gitsin ya da kalsın' demedim. Beşiktaş'ın hocası var'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın parasını ödediği sürece futbolcuların kaldığını, bir kuruş fazlasını gördüklerinde hemen ayrıldıklarını ifade eden siyah-beyazlı kulübün başkanı, ''Beşiktaş için Sanlı ağabeyler, rahmetli Yusuf ağabeyler gibi oynayan, forma için kendini feda edenler için buradayız. Bu zihniyeti yaratmaya çalışıyoruz. Beşiktaş tabii ki transfer yapacak. Ama acele etmiyoruz. Mevcut kadro bir otursun. Beşiktaş formasının şampiyonluk dışında hedefi olmaz'' dedi.

Fenerbahçe'ye transfer olan Egemen Korkmaz ile ilgili soruyu yanıtlayan Orman, şöyle konuştu:

''Egemen ile 4 senelik kontrat yapmışız. İstikrarlı bir oyuncu. Ancak kontratına baktığımız zaman maç başına 25 bin avro ile oynuyor. Biz 'Daralma yaratıyoruz. Biz bu 3 senelik sözleşmeyi 4 seneye uzatalım' dedik. Adil olduğunu düşünüyorum. Teklif yaptık, ancak hiçbir karşı teklif gelmedi. Ayrılmak istediğini söyledi. Biz de ayrılabileceğini ifade ettik. Karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettik. Beşiktaş'a ne futbolcular geldi. Şahıslar önemlidir. Ama vazgeçmeyeceğim tek şey formanın amblemidir.''

Fikret Orman, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in de takımda kalacağını belirterek, ''Satmayacağımızı söylediğimiz sürece kimse bizden alamaz. Gelip oynamak zorunda. Hocamız Fernandes'i istiyor. Beşiktaş'ta transfer hocaya endeksli olmayacak. Sisteme endeksli olacak. Geniş bir izleme komitesi oluşturacağız. Tabii ki hocadan da görüş alacağız'' dedi.

Basketbol takımının durumu
Erkek basketbol takımının durumuna değinen Orman, 5 grupla sponsorluk görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Taraftarların geçen sezon basketbol takımından çok büyük keyif aldığını hatırlatan Fikret Orman, ''Beşiktaşlılar endişe etmesin. Sponsor bulacağız. Milangaz'ın sponsorluktan çekileceğini ilk günden tahmin ediyordum. Milangaz ile alakalı hep iyi şeyler söyledim. Sponsor yüzde yüz olacak. Olmasa bile bunun devamı için fedakarlık yapacağız. Bu sezon Sinan Erdem'de oynayacağız. 3-4 ay Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağız, sonra Sinan Erdem Spor Salonu'na geçeceğiz. Sponsor da kazançlı çıkacak. Diğer amatör sporlar için de sponsorluk görüşmelerini sürdürüyoruz. Hawkins'in veya Mensah Bonsu'nun bir yere gittiği yok. Hocamız hepsiyle çalışmak istiyor. Kadın basketbol takımıyla ilgili bir projemiz var. Kapatmak en son konu. Bir iki görüşmemiz var başarılı olursak devam etsin. Ama asıl hedefimiz erkek takımıdır. Bir takımımızın İzmir'de oynamasını istiyorum. Çok taraftar var'' dedi.

Orman, bundan sonra taraftar kartı olmayana bilet satmayacaklarını, kulübe zarar verenleri de stada almayacaklarını dile getirdi.

''Futbolda şike'' davasında ceza alan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun hiçbir suçları olmadığı halde Fenerbahçe ile beraber ceza verildiğini düşündüğünü dile getiren Orman, ''Yargının verdiği karara saygı duymak lazım. Yargıtay aşamasından döneceğine inanıyorum. Dokunulmayacağı söylenen kişilere dokunuldu. Artık önümüze bakacağız. Bir bomba patladı'' diye konuştu.

Geçmişte Beşiktaş'ın kira gelirlerinden 15 milyon kazanacağının iddia edildiğini vurgulayan Fikret Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bize gelen 5 milyon. 2.5 yıldır Beşiktaş kiracısından para almıyor. Devrime ihtiyaç var. Yeni sezon formalar 15 Temmuz'da çıkacak. Beyaz, siyah ve kırmızı renkte formalar olacak. Önümüzdeki sene çok iddialıyız. Her yerde formamız olacak. Yeni mağaza çalışmalarımız var. En az 150 problem çözdük. Muhataplarımız, problemleri çözdüğümü düşünüyorlar. Kimse karamsar olmasın. İyi olacak. Güzel bir stat yapacağız. Stattan sonra güzel bir salon yapacağız. 16 bin kişilik bir salon yapmak istiyoruz. Beşiktaş başkanlığından indikten sonra gidecek bir yerimiz yok. Yine kongrede olacağım, yine divan yemeğinde olacağım.

Herkes Yıldırım Demirören'in arkasından bir şeyler söylüyor. Beşiktaş, Demirören'i bırakmadı. Demirören Beşiktaş'ı bıraktı. Beşiktaş'ı bir şahısa mahkum olan değil, otokontrolü olan bir hale getirmek lazım. CAS'ta bir tane sorun var, o da Ferrari konusu. Öyle bir sözleşme var ki 'Futbolcunun İtalya'daki vergisini kulüp öder' maddesi var. Beşiktaş'ta 3 milyon dolar alan oyuncu, Kanada'da 250 bin dolara oynuyor. Önümüzdeki sezon çok zor olacak. Kombine kart satışında inanılmaz doluluk bekliyorum. Kimse transferleri izlemeye gelmeyecek. Beşiktaş'ı izlemeye gelecek. Önemli forma satışı bekliyorum. Beşiktaş taraftarı sahip çıkacak. Sezon açılışı istiyorum. Taraftarlarla buluşma olsun. Avrupa kupalarına katılmak konusunda CAS'ta sanki iyi bir karar çıkacak gibi hissiyatım var.''

KAYNAK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Manuel Fernandes, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
fernandes_1341929178.jpg

Fernandes, yaptığı açıklamada;

Yeni sezonda üzerine düşen her şeyi yapacağını vurgulayan Manuel, " Bu sezon üzerimdeki yükün daha ağır olacağına inanmıyorum. Daha genç bir takıma sahibiz. Bu sene daha takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu sene üzerimdeki yükün ağır olacağına inanmıyorum. Ben üzerime düşen görevi yerine getireceğim. 4 gündür takım ile idmana çıkıyorum. Oyuncuların ne kalitede olduklarını bilmiyorum. Ayriyetten bunun yorumunu yapmak bana düşmez." dedi.

Quaresma ve Simao'nun takımda yer almamasının kendisini etkilemeyeceğini söyleyen Fernandes, " Ben Portekiz'in dışında oynayan bir oyuncuyum. Bir çok zaman vatandaşım olmayan oyuncular ile oynadım. Quaresma ve Simao'nun takımda olmayışı beni etkilemez. Ben işimi yaparım." dedi.

Portekiz Milli Takımına alınmamasını da değerlendiren Manuel, "Hocanın kendi kararıdır. Portekiz Milli Takımı Avrupa Şampiyonasında penaltılarda elendiler. İyi bir turnuva çıkardılar. Kendilerini kutlamak lazım. Bundan sonrada iyi bir şekilde turnuvalara katılacaklarının sinyalini verdiler." dedi.

Bu sezon daha iyi bir Beşiktaş izleteceklerini dile getiren Fernandes, " Ortada bir başarısızlık varsa bunda herkesin payı vardır. Geçen sene biz sabit bir performans yakalayamadık. Bu sene her şey daha iyiye gidecektir." dedi.

Sakatlıktan kurtulup tekrar eski formuna kavuşmak istediğini vurgulayan Portekizli yıldız, " Hiçbirimiz geleceğimizi bilmiyoruz. Benim tek endişem sakatlıktan kurtulup, yeniden takımıma katkı sağlamak" dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Kaleci Allan McGregor ile görüşmelere başlanmıştır.

KAP

[video=youtube;ULUtRJQPCqM]http://www.youtube.com/watch?v=ULUtRJQPCqM[/video]

Beşiktaş, İskoç kaleci ile bonservis bedeli ödemeden 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli file bekçisinin yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlıların Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Glasgow Rangers forması giyen 30 yaşındaki file bekçisi McGregor, İskoçya Premier Ligi'nde 32 maçta forma giydi. (NTV SPOR)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Kaleci Allan McGregor ile görüşmelere başlanmıştır.

KAP

[video=youtube;ULUtRJQPCqM]http://www.youtube.com/watch?v=ULUtRJQPCqM[/video]

Beşiktaş, İskoç kaleci ile bonservis bedeli ödemeden 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli file bekçisinin yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlıların Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Glasgow Rangers forması giyen 30 yaşındaki file bekçisi McGregor, İskoçya Premier Ligi'nde 32 maçta forma giydi. (NTV SPOR)
paylaşım için teşekkürler fakat yediği golleride görmekte fayda var aslında.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Mustafa Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarından dolayı ayrılması söz konusu.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Geçen sezondan bu yana yaklaşık 3 milyon TL alacağı bulunan Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarını alamamasından dolayı sıkıntıya düştüğü ve Beşiktaşlı yöneticiler ile menajeri aracılığı ile bu konunun hallledilmesini istediği öğrenildi.

Konu ile ilgili ulaştığımız Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammet Ali Gençcan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Uzun zamandır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarımızı alamıyoruz. Yöneticiler ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bugüne kadar her hangi bir ücret ödenmedi. Bu hafta son kez bir araya gelip, uzlaşmayı tekrar deneyeceğiz. Uzlaşma yaşanmadığı taktirde ayrılmamız gündeme gelebilir. Gündemimize aldığımız bu kararı tek taraflı olarak değil kulübümüzün menfaati doğrultusunda da olacaksa hayata geçirebiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Egemen'den sonra Pektemek de bu şekilde kaybedilirse...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bugün, Habertürk gazetesinde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan, “Fernandes Fener’e mi?” başlıklı haber bütünüyle kurmacadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin futbolcumuz Manuel Fernandes’e talip olduğu, Başkanımız Fikret Orman ile görüşüldüğü, futbolcumuz karşılığında Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk adlı futbolcular ile artı 3 Milyon Avro bonservis bedelinin teklif edildiği, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın bu konuda görüşünün sorulduğu çerçevesinde kurgulanan haber bütünüyle uydurma ve hayal mahsulüdür.

Başkanımız Fikret Orman’ın daha önce defalarca açıkladığı gibi, futbolcumuz Manuel Fernandes 2012-2013 sezonunda kadromuzda yer alacaktır. Bu tarz bütünüyle uydurma haberlerin hangi amaçlar çerçevesinde üretildiğini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adidas İmzalı Kırmızı Formamız Satışa Çıkıyor

Futbol Takımımızın yeni sezonunda giyeceği, adidas tasarımı olan “Kırmızı Forma”, yarından itibaren satışa çıkacak.
kirmiziformakkk.jpg

Beşiktaşımız’ın adidas tarafından hazırlanan 3 farklı yeni sezon formasından ilki olan “Kırmızı Forma”, 14 Temmuz’dan itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas satış noktalarında taraftarlarımızın beğenisine sunulacak. Kırmızı forma ilk kez, 20 Temmuz’da Beşiktaşımız’ın Manchester City ile oynayacağı hazırlık maçında giyilecek.

Kırmızı Formanın Anlamı

“Kırmızının Beşiktaş için anlamı siyah ve beyaz kadar güçlüdür. Kırmızı, Türk bayrağını hatırlatır bizlere. Kırmızı formanın taraftarlarımız için de çok kıymetli olacağını düşünüyoruz. Kırmızı forma, asaletiyle göz kamaştırıp, heyecanımızı körükleyecek. Yeni zaferlerimizi kırmızı formamızın ihtişamı ve çekiciliği ile hep birlikte kutlayacağız.”

Formalarda Özel Teknoloji

adidas’ın eşsiz ClimaCool® ve FORMOTIONTM teknolojisi ile futbolcularımız sahada rahat edecek.

Futbol Takımımızın 2012-2013 futbol sezonunda giyeceği formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.

adidas farkıyla hayat bulan tüm formalarda özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor. adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılığını artırıyor.

Formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise sporcuların doğal hareketlerini destekleyen, performanslarını artıran ve sporun ihtiyaçlarına göre vücudun daha rahat hareket etmesini sağlayan kıvrım ve kesimlerden oluşan bir kumaş teknolojisi. FORMOTIONTM ile mükemmel uyum ve rahatlık, üstün performansla bir arada sunuluyor.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52705/adidas_imzali_kirmizi_formamiz_satisa_cikiyor.html

1200X900_373556446.jpg

1200X900_950061003.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sivok'la anlaşılmış.

Futbolcu Tomas Sıvok ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

Oyuncuya;
2012-2013 sezonu için 1.200.000.Euro garanti ücret ve ayrıca oyuncu enaz 20 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti,
2013-2014 sezonu için 1.300.000.Euro garanti ücret ve ayrıca oyuncu enaz 25 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 1.400.000.Euro garanti ucret ve ayrıca oyuncu enaz 30 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223550

Bu yüz bin Euro'da bir hata var sanırım.:confused1:

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sivok'la anlaşılmış.

Futbolcu Tomas Sıvok ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

Oyuncuya;
2012-2013 sezonu için 1.200.000.Euro garanti ücret ve ayrıca oyuncu enaz 20 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti,
2013-2014 sezonu için 1.300.000.Euro garanti ücret ve ayrıca oyuncu enaz 25 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 1.400.000.Euro garanti ucret ve ayrıca oyuncu enaz 30 resmi musabaka oynarsa Toplam 100.000. Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223550

Bu yüz bin Euro'da bir hata var sanırım.:confused1:

sadece maç başına göre oynasa yeter :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sorun çözüldü 1,2 milyon euro + 100 bin euro imiş. (Yani toplam 1,3 milyon euro)

:)

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Feda-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1.jpg

Haftaya Kartal Yuvalarında kırmızı renkte Feda Tısortlerı satısa cıkacaktır arkadaslar...

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni sezon formalarımız ne zaman tanıtılacak bilgisi olan var mı ?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı'nın bugün HABER1903'e yaptığı "Sone Aluko ile ilgilenmiyoruz" haberinin ardından konuyu başka yöneticelere sorduk.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre;

" Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Amokachi'nin Beşiktaş'ı tavsiye etmesi üzerine Sone Aluko'nun menajerlerine "Beşiktaş'ı çok istiyorum"dediği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile temasa geçen Aluko'nun Türkiye'de ki haklarını elinde bulunduran menajeri Beşiktaş Kulübü'nden bir randevu talep etti. Aluko'nun da Beşiktaş'ı çok istemesini dikkate alan Beşiktaşlı yöneticiler, Aluko'nun menajeri ile yarın bir görüşme gerçekleşecek. Yapılacak görüşmede olumlu bir kararın çıkması durumunda Aluko'nun Beşiktaş, Avusturya kampına katılacağı öğrenildi."

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

[video=youtube;SbvRgJyW__k]http://www.youtube.com/watch?v=SbvRgJyW__k&feature=player_embedded[/video]

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
sıcaklar gözlerime mi vurdu ne?
bir bordo forma daha
sıra fenerde
sonunda herkes doğru yolu buldu...