- Reaksiyon puanı
- 2,162
[video=youtube;V12vSMfNJQg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V12vSMfNJQg[/video]
Daha dur ne yaptın işe başlayım hem siyah hem beyaz almayı düşünüyorum takdir edersinki hiç param yokken alamam :mrgreen:FEDA t-shirtleri daha 40 bin satılmış hedef 200 bindi ama çok zor.
Hakkı Yeten t-shirtü lazım bir tane de.
FEDA t-shirtleri daha 40 bin satılmış hedef 200 bindi ama çok zor.
Hakkı Yeten t-shirtü lazım bir tane de.
Sezon içinde satılmış olsa bu rakam 3'e katlanırdı. Şu an neredeyse sadece Basketbol Maçlarında satış yapıldı. Lig bittiği için taraftar stada vs uğramıyor. Kartal Yuvası her yerde yok. İnternet üzerinde alımlar var ancak herkes internet üzerinden alış veriş yapmayı henüz ülkemizde benimsemiş değil.
kampanya sürekli canlı tutulmalı. Sezon başladığında eminim satışlar patlayacaktır.
"Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.
Nihat Kahveci'nin Beşiktaş Kulübü'nün UEFA alacaklarına haciz getirmesinden sonra, Başkan Fikret Orman, HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Orman, yaptığı açıklamada;
"Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Nihat çok ayıp etmiş.Sizin başkanıda sevmeye başladım.Ne konuştuğunu, ne yapacağını ve yaptığını bilen birisi.Beşiktaşa böyle bir zamanda böyle bir başkan gerekirdi bence.
sağol başkan, ağzına sağlık.
beni asıl inciten, yüreğimi soğutan şey çok daha başka bişey.
tamam, bu ülkede, bu ülke insanında vefa duygusu belki azaldı, belki kalmadı, belki değerini yitirdi, ne derseniz deyin ama,
bu duygunun özellikle milli ve manevi değerleri yüksek, ya da bu atmosfer içinde yetişen insanlarda kayba uğraması, aşınmış olması çok daha derin bir üzüntüye sebep oldu bende.
nihat imam-hatip lisesinden mezun, ve daima manevi değerlerle temayüz etmiş biriydi.
o kendisini buralara getiren baba ocağına attığı bu aşağılık kazık ile sadece kendinin ne mal olduğunu göstermedi, aynı zamanda sahip olduğunu zannettiğimiz bu mukaddes değerlere ihanet etmiş, kirletmiştir.
yazıklar olsun, veyl olsun!
yahu yabancılar hiç olmazsa avukat parası, faiz parası talep etmediler. gâvur dediğimiz bu adamlar kadar vefa duygusu taşımayan bir adamdan ne müslüman olur, ne insan olur, ne de adam olur.
başka sözüm yok.
yüreğimin derununda en keskin acılardan birini hissettim bugün.